Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.
PSV Fandag: een-tweetje met de fans.

Op de jaarlijkse PSV Fandag maakten we voor het eerst persoonlijk kennis met de PSV-fans. En zij met ons. We hebben er van genoten. Echt klasse!

Bekijk de video van de PSV Fandag.

Op de foto met de kampioenschaal, scoren als Luuk de Jong en karaoke met Isimat? En als je geluk had op de foto en een handtekening van één van de spelers. Op het energiedirect.nl-plein kon het allemaal. Geweldig. Dat was het.

Sta jij op de foto met de kampioenschaal?

Wat ons betreft zijn alle fans ook kampioenen. Daarom kon je tijdens de PSV Fandag op de foto met de schaal.

Bekijk hier alle foto’s van onze kampioenen 

Energiedirect.nl en PSV.
Dat scoort!

Lekker direct en zonder poespas. Dat zijn energiedirect.nl en PSV. Want stroom en gas is gewoon stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.

NIEUW CONTRACT.
NIEUW SHIRT.

GRATIS EN VOOR NIKS.

Sluit je een nieuw contract bij energiedirect.nl dan ontvang je gratis het nieuwe shirt van PSV. Zo doen we dat. Maak razendsnel online gebruik van de PSV-actie. Bekijk jouw scherpe aanbod in drie stappen.

Het wordt een geweldig seizoen. Echt wel.

Een nieuw seizoen. Een nieuwe sponsor. Een nieuw shirt. Wennen, dat is logisch. Trots en vol energie maken we er samen een fantastisch seizoen van. Dat gaat lukken. Hoe dan ook.

Vraag en antwoord

Waarom sponsort energiedirect.nl PSV
Wij willen dat heel Nederland onze directe aanpak zonder poespas leert kennen. De sponsoring van PSV helpt ons bij het krijgen van naamsbekendheid. Door onze naamsbekendheid te vergroten en daardoor meer klanten te krijgen kunnen we onze scherpe tarieven blijven garanderen. Zo moeilijk is het niet.
Waarom juist PSV?
Heel simpel, omdat energiedirect.nl en PSV uit hetzelfde hout zijn gesneden. Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.
Gaan de tarieven nu omhoog?
Nee, juist niet. We krijgen meer naamsbekendheid nu onze naam op de shirts van PSV staat. Hoe meer mensen weten van onze directe en no-nonsense manier van energie leveren, hoe meer klanten we krijgen. En door meer klanten kunnen we onze scherpe tarieven blijven garanderen. Eerlijk is eerlijk.
Wat houdt de actie in?
* 2-jarig contract: je ontvangt een PSV-wedstrijdshirt en € 50,- fanstore shoptegoed

* 3-jarig contract: je ontvangt een PSV wedstrijdshirt en €100,- fanstore shoptegoed
Hoe maak ik gebruik van de speciale PSV-actie?
Ga naar www.energiedirect.nl/psv en vul je gegevens in en bekijk binnen 3 stappen jouw scherpe aanbod.
Kunnen bestaande klanten ook van de actie gebruik maken?
Ja, deze actie geldt ook voor bestaande klanten, want bij energiedirect.nl maken we geen verschil tussen bestaande en nieuwe klanten. Zodra je contract verlengbaar is, profiteer ook jij van dezelfde scherpe tarieven. Zo doen we dat.
Wanneer ontvang ik mijn shirt?
Na afloop van de wettelijke afkoeltermijn van twee weken, ontvang je binnen 2 weken een cadeaukaart. Op deze kaart staat een tegoed ter waarde van het wedstrijdshirt (85 euro) plus het eventuele extra Fanstore tegoed van €50,- of €100,-. De kaart is geldig tot 1 juli 2018. Je gebruikt de kaart in de Fanstore van PSV in het Philips Stadion of online via de webshop van PSV via www.psvfanstore.nl. Niet al het tegoed hoeft direct besteed te worden. Dit kan in meerdere stappen.
Wat gebeurt er nadat ik me bij energiedirect.nl heb aangemeld?
Wij regelen alles voor je en houden je steeds op de hoogte via e-mail en sms. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Daarna ontvang je binnen 2 weken jouw PSV-cadeaukaart. Hiermee bestel je zelf je shirt in de PSV fanstore. Je cadeaukaart is geldig tot 1 juli 2018.