Als iemand weet hoe je scoort tijdens Carnaval, dan is het onze Braziliaanse ster wel. Wij haalden ‘m naar Nederland voor een onvergetelijke Carnaval. Aan Romario en alle fans in Nederland; Obrigado!

Energiedirect.nl & Romario.

Bij energiedirect.nl houden we van PSV & Carnaval. En er maar 1 man die beide werelden samenbrengt. Romario. En wat een mentaliteit. Met de minste kilometers, de meeste goals. Dan ben je slim bezig! Maar ook de man die als geen ander weet hoe je carnaval viert. En dat dolgraag nog eens in het Lampengat zou doen. Daarom haalden wij hem naar Nederland als een ode aan PSV en de fans. Het was 3 dagen bal met Koning Carnaval. Romariooo.

Energiedirect.nl haalt Romario naar Nederland
Energiedirect.nl haalt Romario naar Nederland
Energiedirect.nl haalt Romario naar Nederland

Speciaal Romario aanbod.

Nog geen klant? Profiteer nu van onze speciale carnavalsknaller. Met een super scherp aanbod en een extra hoog PSV tegoed.

Met Romario op de praalwagen.

Heel Nederland maakte kans op 2 van de 10 plekken op de Braziliaanse praalwagen. Zij hosten met Koning Carnaval in dé Eindhovense Carnavalsoptocht op 2 maart. Hoe leuk is dat! Het was één groot Braziliaans feest. Romario werd door duizenden bezoekers toegejuicht als een ware koning. Het was voor vele fans een dag om nooit te vergeten.

`