Als rugsponsor van PSV zijn wij trots op de hele club. Heel trots. Ook op onze vrouwen. Als twaalfde man staan wij achter onze voetbalsters!

Rugsponsor van heel PSV. Trots op onze vrouwen.

Wij zijn trotse rugsponsor van heel PSV. Jong, oud, man of vrouw. En dus staan wij als twaalfde man achter onze voetbalsters. Eendracht maakt macht!

PSV vrouwen voetbal selfie

Iedereen gelijk.

Bij energiedirect.nl maken we geen onderscheid. Of je nu klant wordt of je contract verlengd, altijd een scherpe deal. En hetzelfde geldt voor natuurlijk ook voor PSV. We zijn rugsponsor van héél PSV en supporten onze vrouwen met net zoveel energie.

Vrouwenvoetbal. Dat scoort!

Het vrouwenvoetbal is enorm aan het groeien, en zeker in Nederland. Dat werd nog maar eens benadrukt met de populariteit van het Woman's EURO 2017. In de Nederlandse Eredivisie Vrouwen is PSV een van de topclubs. En natuurlijk zijn we ook rugsponsor van de PSV-vrouwen en enorm trots op de groei die ze op dit moment doormaken. Als een twaalfde man staan wij achter onze voetbalsters!

PSV Energie is ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve extra's.

PSV en energiedirect.nl PSV Energie aanbod

Ook handig om te weten over gas en stroom van energiedirect.nl.

Heb je nog vragen, of op zoek naar meer informatie over ons gas en stroom aanbod? Hier vind je antwoorden waarmee we onze klanten vraag helpen.