Als hoofdsponsor van PSV zijn wij trots op de hele club. Heel trots. Ook op onze vrouwen. Als twaalfde man staan wij achter onze voetbalsters!

Hoofdsponsor van heel PSV. Trots op onze vrouwen.

Wij zijn trotse hoofdsponsor van heel PSV. Jong, oud, man of vrouw. En dus staan wij als twaalfde man achter onze voetbalsters. Eendracht maakt macht!

Iedereen gelijk.

Bij energiedirect.nl maken we geen onderscheid. Of je nu klant wordt of je contract verlengd, altijd een scherpe deal. En hetzelfde geldt voor natuurlijk ook voor PSV. We zijn hoofdsponsor van héél PSV en supporten onze vrouwen met net zoveel energie.

Vrouwenvoetbal. Dat scoort!

Het vrouwenvoetbal is enorm aan het groeien, en zeker in Nederland. Dat werd nog maar eens benadrukt met de populariteit van het Woman's EURO 2017. In de Nederlandse Eredivisie Vrouwen is PSV een van de topclubs. En natuurlijk zijn we ook hoofdsponsor van de PSV-vrouwen en enorm trots op de groei die ze op dit moment doormaken. Als een twaalfde man staan wij achter onze voetbalsters!

PSV Energie is ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve extra's.

Ook handig om te weten.

Nog vragen of op zoek naar meer info? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.