Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.

Energiedirect.nl levert energie aan ruim 350.000 mensen. Daarmee zijn we de grootste energieleverancier met lage prijzen. Bij ons regel je je energiezaken eenvoudig online. We staan je graag te woord via Facebook, Twitter en onze interactieve nieuwspagina.

Webcareteam energiedirect.nl

Via energiedirect.nl Facebook, energiedirect.nl Twitter en onze nieuwspagina gaan we graag met je in gesprek. Je kunt er je vragen stellen en je ervaringen met ons delen. Het webcareteam van energiedirect.nl staat live voor je klaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Je ontvangt binnen 24 uur van ons een reactie. Stel je je vraag buiten kantooruren, dan reageren we de eerstvolgende werkdag.

Webcare en privacy

Ons webcareteam helpt bij vragen of klachten en levert oplossingen bij problemen. Daarbij staat de privacy en veiligheid van jou als klant voorop. Het webcareteam van energiedirect.nl zal daarom nooit vragen naar inloggegevens, wachtwoorden en/of bankgegevens. Wanneer we vragen om contactgegevens, zullen we je altijd herinneren aan het gebruik van een afgeschermde omgeving, zoals een ‘direct message’ op Twitter en een persoonlijk bericht op Facebook.