PSV Energie

12 januari 2018

Energiedirect.nl breidt sponsorschap uit.

Energiedirect.nl breidt haar sponsorschap bij PSV voor het resterende seizoen uit. Voortaan prijkt PSV Energie op de achterzijde van het PSV-shirt. Met deze uitbreiding wil energiedirect.nl PSV Energie sneller en breder bekend maken.

Nog meer fans voordeel bieden.

”Door de uitbreiding van onze samenwerking met PSV vergroten we de naamsbekendheid van PSV Energie en bieden we nóg meer fans voordeel”, reageert Mark van Zon, commercieel directeur van energiedirect.nl. Commercieel directeur Frans Janssen van PSV: “PSV Energie sluit perfect aan bij onze loyaliteits-strategie. We willen de hele PSV-familie dichter bij elkaar te brengen en gebruik maken van elkaars voordelen en kwaliteiten. Eendracht maakt macht! Of dat nu is als speler, supporter of hoofdsponsor, maakt niet uit, we hebben elkaar nodig. Daarin is PSV Energie van energiedirect.nl een fantastisch voorbeeld.

Speciaal aanbod voor PSV-fans.

PSV Energie is een uniek energieaanbod speciaal gericht op supporters van PSV. Uit onderzoek onder de fans blijkt dat zij enerzijds financieel willen profiteren van de samenwerking tussen PSV en energiedirect.nl en anderzijds nóg dichter bij de club willen komen. Dit komt samen in PSV Energie. PSV Energie is groene stroom en gas voor een scherp tarief, boordevol PSV-voordeel. Wanneer fans overstappen, ontvangen zij direct een PSV-shirt, altijd 10% korting in de PSV FANstore en maken zij regelmatig kans op unieke PSV-belevingen, zoals een barbecue verzorgd door PSV-spelers.

Lees meer over PSV Energie