De 1-jaar-vast-onder-het-prijsplafond-deal.

verleng je contract.

Vast contract van 1 jaar.

De jaarcontract-met-vaste-tarieven-voor-je-energie-onder-prijsplafond-deal. Klinkt lang hè? En dat is hij ook! Want met deze deal zit je goed tot de volgende lente. Zo profiteer je een jaar lang. Ongeacht je verbruik. Lekker! Dus check ‘t direct en mis ‘m niet.

  • 1 jaar vaste tarieven voor groene stroom en gas.
  • Onder het prijsplafond.

Klantreviews.
8.2
2507 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
91% beveelt energiedirect.nl aan
Klanten vertellen logo

Je energiecontract verlengen. Zo gepiept.

  • Check je deal van een jaarcontract met vaste tarieven onder prijsplafond.

  • Binnen een paar kliks regel je je nieuwe energiecontract.

  • Je werk zit erop. Wij doen de rest. Je huidige contract gaat over in je nieuwe contract. Je zit het komende jaar gebakken.

Ook handig om te weten over het verlengen van je energiecontract.

Dat je sowieso goed zit tot de volgende lente. Zo krijg je 1 jaar lang vaste tarieven. Voor 100% groene stroom en gas. En dat ónder het prijsplafond. Je profiteert dus altijd. Ongeacht je verbruik. Lekker!
Zolang de deal op Mijn energiedirect.nl en in de Regelneef app staat, kun jij hiervan profiteren. Dus check ‘t direct en mis ‘m niet.
Door je contract te verlengen heb je de zekerheid van een vaste energieprijs voor een bepaalde periode. Daarnaast krijg je bij energiedirect.nl altijd groene stroom. Wel zo fijn.
Als je contract afloopt, ga je automatisch over naar ons variabele tarief. Dat betekent dat je leveringstarieven voor stroom en gas meebewegen met de prijzen op de energiemarkt.
De looptijd en einddatum van je contract vind je in Mijn energiedirect.nl. Stel, de ingangsdatum van je energiecontract is 20 april 2022 en de looptijd 1 jaar, dan loopt je contract af op 20 april 2023.
Je hoeft nu nog niet na te denken over verlengen. Je krijgt vanzelf bericht van ons wanneer het voor jou mogelijk is. Handig.
De energiemarkt is de afgelopen periode enorm veranderd. We geven je meer info op de pagina meer over energieprijzen en wat dit betekent voor je contract.