Onze deals zijn al 20 jaar een schot in de roos.

Mis ze niet.

Verleng nu je contract en profiteer van een scherpe deal

We bieden al 20 jaar voordeel. En dat vieren we met nóg meer voordeel. Daarom hebben we een mooie deal voor je. Kies nu voor een 1-jarig vast contract en geniet ook tijdens de wintermaanden van een scherpe prijs. Fijn toch! Liever langer zekerheid? Check dan onze aanbod van 3 jaar. Je profiteert altijd!

Al ruim 80.000 klanten gingen je dit jaar voor.

Klantreviews.
8.2
2514 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
91% beveelt energiedirect.nl aan
Klanten vertellen logo

Je energiecontract verlengen. Zo gepiept.

  • Kies eenvoudig welk contract bij je past en sluit direct af.

  • Binnen een paar klikken is de deal al voor jou.

  • Je werk zit erop. Wij doen de rest. Je huidige contract gaat over in je nieuwe contract. Je zit de komende tijd gebakken.

Ook handig om te weten over het verlengen van je energiecontract.

Dat je sowieso goed zit tot na de volgende zomer. Zo krijg je 1 jaar lang een scherpe vaste prijs. Liever langer profijt? Dan is er ook een deal van 3 jaar. Want voordeel is voor iedereen!

Naar je aanbod
Zolang de deal op Mijn energiedirect.nl en in de Regelneef app staat, kun jij hiervan profiteren. Dus check ‘t direct en mis ‘m niet.
Door je contract te verlengen heb je de zekerheid van een vaste energieprijs voor een bepaalde periode. Daarnaast krijg je bij energiedirect.nl altijd groene stroom. Wel zo fijn.
Als je contract afloopt, ga je automatisch over naar ons variabele tarief. Dat betekent dat je leveringstarieven voor stroom en gas meebewegen met de prijzen op de energiemarkt.
De looptijd en einddatum van je contract vind je in Mijn energiedirect.nl. Stel je energiecontract van 1 jaar gaat in op de 7e van deze maand, dan loopt je contract over 12 maanden op de 7e af. Je kunt 3 maanden voor je einddatum je contract verlengen.
Je hoeft nu nog niet na te denken over verlengen. Je krijgt vanzelf bericht van ons wanneer het voor jou mogelijk is. Handig.
De energiemarkt is de afgelopen periode enorm veranderd. We geven je meer info op de pagina meer over energieprijzen en wat dit betekent voor je contract.