Verleng je energiecontract.
Zo geregeld.

Verleng je energiecontract. Snel en slim.

Jouw energie. Jouw keuze. Scoor alvast je nieuwe energiedeal, want voordelige stroom en gas regel je zelf. Kies nu voor een vast contract en geniet minimaal 12 maanden van scherpe tarieven. Lekker! Zelf geregeld. Goed geregeld.

Klantreviews.
8.2
2674 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
90% beveelt energiedirect aan
Klanten vertellen logo

Je energiecontract verlengen. Zo gepiept.

  • Kies eenvoudig welk contract bij je past en sluit direct af.

  • Binnen een paar klikken is de deal al voor jou.

  • Wij doen de rest. Je huidige contract gaat over in je nieuwe contract. Je zit de komende tijd gebakken.

Ook handig om te weten over het verlengen van je energiecontract.

Dat je minimaal één jaar goed zit. Check 'm op Mijn energiedirect en in de Regelneef app. Dus twijfel niet en pak je kans!

Naar je aanbod
Door je contract te verlengen heb je de zekerheid van een vaste energieprijs voor een bepaalde periode. Daarnaast krijg je bij energiedirect altijd groene stroom. Wel zo fijn.

Als je contract afloopt, ga je automatisch over naar ons variabele tarief. Dat betekent dat je leveringstarieven voor stroom en gas meebewegen met de prijzen op de energiemarkt.

De looptijd en einddatum van je contract vind je in Mijn energiedirect. Stel je energiecontract van 1 jaar gaat in op de 7e van deze maand, dan loopt je contract over 12 maanden op de 7e af. Je kunt 3 maanden voor je einddatum je contract verlengen.

Soms is het nog geen tijd om te verlengen. Vanaf 3 maanden voor het einde van je contract, kun je jouw contract verlengen. Check “Mijn contract” in Mijn energiedirect vanaf welke datum je kunt verlengen. Soms is er (nog) geen aanbod beschikbaar om een andere reden. Bijvoorbeeld als je over zonnepanelen beschikt. Dan kun je alleen een contract van 1 jaar of met flexibele tarieven afsluiten.

Je hoeft nu nog niet na te denken over verlengen. Je krijgt vanzelf bericht van ons wanneer het voor jou mogelijk is. Handig.
De energiemarkt is de afgelopen periode enorm veranderd. We geven je meer info op de pagina meer over energieprijzen en wat dit betekent voor je contract.