We zijn een ondernemende online speler en voelen ons sponsor van heel PSV. Zonder omwegen en doelgericht. Zo simpel is het.

 

Ontdek PSV Energie

Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort!

Lekker direct en zonder poespas. Dat zijn energiedirect.nl en PSV. Want stroom en gas is gewoon stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.

PSV Energie is aan! Speciaal voor PSV supporters.

PSV Energie is uit eendracht geboren. Ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve PSV extra’s. Da’s echt lekker.

Loyaal, trots en direct. De fans van PSV.

Liefde voor PSV is onvoorwaardelijk. Die stopt niet na de wedstrijd en reikt verder dan de grasmat. Thuis, op het werk of school. Die liefde is altijd en overal aanwezig bij PSV-fans.

Bekijk het verhaal

Moedig PSV aan. Lekker direct.

Juich jij PSV naar een doelpunt? Lennart Timmerman gaat dit seizoen op pad om jullie aanmoedigingen te verzamelen en te bezorgen bij de PSV-spelers. Zo doen we dat.

Bekijk de video's

Samen de challenger in de eDivisie.

PSV ontwikkelt zich binnen eSports met passie. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. De uitdaging is voor ons een gamecontroller: aanpakken en knallen!

Alles over eSports

Hoofdsponsor van heel PSV. Trots op onze vrouwen.

Als hoofdsponsor van PSV zijn wij trots op de hele club. Heel trots. Ook op onze vrouwen. Als twaalfde man staan wij achter onze voetbalsters!

Naar PSV vrouwen

PSV Energie is ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve extra's.

  • Gratis het shirt van PSV.

  • Inclusief speciale PSV Extra's.

  • 10% korting in de FANstore.

Ook handig om te weten.

Nog vragen of op zoek naar meer info? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.