Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort!

Lekker direct en zonder poespas. Dat zijn energiedirect.nl en PSV. Want stroom en gas is gewoon stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.

Moedig PSV aan. Lekker direct.

Juich jij PSV naar een doelpunt? Lennart Timmerman gaat dit seizoen op pad om jullie aanmoedigingen te verzamelen en te bezorgen bij de PSV-spelers. Zo doen we dat.

Bekijk de aanmoedigingen

Loyaal, trots en direct. De fans van PSV.

Liefde voor PSV is onvoorwaardelijk. Die stopt niet na de wedstrijd en reikt verder dan de grasmat. Thuis, op het werk of school. Die liefde is altijd en overal aanwezig bij PSV-fans.

Bekijk de verhalen

De PSV Fandag, echt te gek!

Wat was het leuk om alle fans te ontmoeten en te genieten van de typische PSV-sfeer en gezelligheid. Passie en energie voor de club dat hebben we gemeen. Samen gaan we scoren. Dat kan niet anders.

Bekijk de foto's
Met PSV Energie krijg je scherpe tarieven én ontvang je gratis het nieuwe shirt van PSV. Gedurende de looptijd van je contract maak je ook nog eens kans op exclusieve PSV extra’s. Zo doen we dat. Bekijk jouw scherpe aanbod in drie stappen.

Bekijk het aanbod

Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort!

Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.

Ook handig om te weten.

Nog vragen of op zoek naar meer info? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.