Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.
Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort!

Lekker direct en zonder poespas. Dat zijn energiedirect.nl en PSV. Want stroom en gas is gewoon stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.

Moedig PSV aan. Lekker direct.

Juich jij PSV naar een doelpunt? Lennart Timmerman gaat dit seizoen op pad om jullie aanmoedigingen te verzamelen en te bezorgen bij de PSV-spelers. Zo doen we dat.

Bekijk de aanmoedigingen 

Loyaal, trots en direct.
De fans van PSV.

Liefde voor PSV is onvoorwaardelijk. Die stopt niet na de wedstrijd en reikt verder dan de grasmat. Thuis, op het werk of school. Die liefde is altijd en overal aanwezig bij PSV-fans.

Bekijk de verhalen 

De PSV Fandag, echt te gek!

Wat was het leuk om alle fans te ontmoeten en te genieten van de typische PSV-sfeer en gezelligheid. Passie en energie voor de club dat hebben we gemeen. Samen gaan we scoren. Dat kan niet anders.

Bekijk de foto’s 

NIEUW CONTRACT.
NIEUW SHIRT.

GRATIS EN VOOR NIKS.

Sluit je een nieuw contract bij energiedirect.nl dan ontvang je gratis het nieuwe shirt van PSV. Zo doen we dat. Maak razendsnel online gebruik van de PSV-actie. Bekijk jouw scherpe aanbod in drie stappen.

Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort!

Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.

Vraag en antwoord

Waarom sponsort energiedirect.nl PSV
Wij willen dat heel Nederland onze directe aanpak zonder poespas leert kennen. De sponsoring van PSV helpt ons bij het krijgen van naamsbekendheid. Door onze naamsbekendheid te vergroten en daardoor meer klanten te krijgen kunnen we onze scherpe tarieven blijven garanderen. Zo moeilijk is het niet.
Waarom juist PSV?
Heel simpel, omdat energiedirect.nl en PSV uit hetzelfde hout zijn gesneden. Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.
Gaan de tarieven nu omhoog?
Nee, juist niet. We krijgen meer naamsbekendheid nu onze naam op de shirts van PSV staat. Hoe meer mensen weten van onze directe en no-nonsense manier van energie leveren, hoe meer klanten we krijgen. En door meer klanten kunnen we onze scherpe tarieven blijven garanderen. Eerlijk is eerlijk.
Wat houdt de actie in?
* 2-jarig contract: je ontvangt een PSV-wedstrijdshirt en € 50,- fanstore shoptegoed

* 3-jarig contract: je ontvangt een PSV wedstrijdshirt en €100,- fanstore shoptegoed
Hoe maak ik gebruik van de speciale PSV-actie?
Ga naar www.energiedirect.nl/psv en vul je gegevens in en bekijk binnen 3 stappen jouw scherpe aanbod.
Kunnen bestaande klanten ook van de actie gebruik maken?
Ja, deze actie geldt ook voor bestaande klanten, want bij energiedirect.nl maken we geen verschil tussen bestaande en nieuwe klanten. Zodra je contract verlengbaar is, profiteer ook jij van dezelfde scherpe tarieven. Zo doen we dat.
Wanneer ontvang ik mijn shirt?
Na afloop van de wettelijke afkoeltermijn van twee weken, ontvang je binnen 2 weken een cadeaukaart. Op deze kaart staat een tegoed ter waarde van het wedstrijdshirt (85 euro) plus het eventuele extra Fanstore tegoed van €50,- of €100,-. De kaart is geldig tot 1 juli 2018. Je gebruikt de kaart in de Fanstore van PSV in het Philips Stadion of online via de webshop van PSV via www.psvfanstore.nl. Niet al het tegoed hoeft direct besteed te worden. Dit kan in meerdere stappen.
Wat gebeurt er nadat ik me bij energiedirect.nl heb aangemeld?
Wij regelen alles voor je en houden je steeds op de hoogte via e-mail en sms. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Daarna ontvang je binnen 2 weken jouw PSV-cadeaukaart. Hiermee bestel je zelf je shirt in de PSV fanstore. Je cadeaukaart is geldig tot 1 juli 2018.