Als ondernemende online speler zijn we trotse rugsponsor van PSV. Zonder omwegen en doelgericht. Zo simpel is het.

Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort!

Energiedirect.nl en PSV zijn uit hetzelfde hout zijn gesneden. Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse rugsponsor van PSV. We zijn er voor jou, we zijn er voor de club. Als PSV fan krijg je bij ons extra voordeel. PSV Energie is uit eendracht geboren. Ontwikkeld voor en door PSV supporters met scherpe tarieven en boordevol exclusieve PSV extra´s. Da´s echt lekker!

PSV Energie is aan! Speciaal voor PSV supporters.

PSV Energie is uit eendracht geboren. Ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve PSV extra’s. Da’s echt lekker.

Loyaal, trots en direct. De fans van PSV.

Liefde voor PSV is onvoorwaardelijk. Die stopt niet na de wedstrijd en reikt verder dan de grasmat. Thuis, op het werk of school. Die liefde is altijd en overal aanwezig bij PSV-fans.

PSV fanverhalen
PSV juichvideos

Moedig PSV aan. Lekker direct.

Juich jij PSV naar een doelpunt? Lennart Timmerman gaat dit seizoen op pad om jullie aanmoedigingen te verzamelen en te bezorgen bij de PSV-spelers. Zo doen we dat.

PSV eSports

Samen de challenger in de eDivisie.

PSV ontwikkelt zich binnen eSports met passie. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. De uitdaging is voor ons een gamecontroller: aanpakken en knallen!

PSV vrouwen voetbal

Rugsponsor van heel PSV. Trots op onze vrouwen.

Als rugsponsor van PSV zijn wij trots op de hele club. Heel trots. Ook op onze vrouwen. Als twaalfde man staan wij achter onze voetbalsters!

PSV Energie is ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve extra's.

PSV en energiedirect.nl PSV Energie aanbod

Ook handig om te weten over gas en stroom van energiedirect.nl.

Heb je nog vragen, of op zoek naar meer informatie over ons gas en stroom aanbod? Hier vind je antwoorden waarmee we onze klanten vraag helpen.