Zonder omwegen en doelgericht.

Daar houden wij van.

Oeps...

Op dit moment is PSV Energie helaas niet verkrijgbaar. Bekijk ons huidige aanbod en ontdek welk ander product bij jou past.

Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort!

Energiedirect.nl en PSV zijn uit hetzelfde hout zijn gesneden. Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse sponsor van PSV. We zijn er voor jou, we zijn er voor de club. Als PSV fan krijg je bij ons extra voordeel. PSV Energie is uit eendracht geboren. Ontwikkeld voor en door PSV supporters met scherpe tarieven en boordevol exclusieve PSV extra´s. Da´s echt lekker!

PSV Energie is aan! Speciaal voor PSV supporters.

PSV Energie is uit eendracht geboren. Ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve PSV extra’s. Da’s echt lekker.

Loyaal, trots en direct. De fans van PSV.

Liefde voor PSV is onvoorwaardelijk. Die stopt niet na de wedstrijd en reikt verder dan de grasmat. Thuis, op het werk of school. Die liefde is altijd en overal aanwezig bij PSV-fans.

Samen de challenger in de eDivisie.

PSV ontwikkelt zich binnen eSports met passie. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. De uitdaging is voor ons een gamecontroller: aanpakken en knallen!

PSV Energie: onze beste deal.

Binnenkort terug.

PSV Energie is ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve extra's.

Ook handig om te weten over gas en stroom van energiedirect.nl.

Heb je nog vragen, of ben je op zoek naar meer informatie over ons gas en stroom aanbod? Hier vind je antwoorden waarmee we onze klanten vaak helpen.

Wij willen dat heel Nederland onze directe aanpak zonder poespas leert kennen. De sponsoring van PSV helpt ons bij het krijgen van naamsbekendheid. Door onze naamsbekendheid te vergroten en daardoor meer klanten te krijgen kunnen we onze scherpe tarieven blijven garanderen. Zo moeilijk is het niet.
  • 1 of 2-jarig contract voor groene stroom en gas inclusief cashback.
  • 1-jarig contract voor groene stroom en gas inclusief PSV Tegoed.
  • 3-jarig contract voor groene stroom inclusief PSV Tegoed.
  • Gebruik van een eigen PSV Energie Kortingspas voor 10% korting in de PSV FANstore.
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan acties die speciaal georganiseerd worden voor gebruikers van PSV Energie.
Op dit moment is PSV Energie helaas niet verkrijgbaar. Maar we zijn binnenkort terug met nieuwe acties! Houd deze pagina en onze socials goed in de gaten. 
PSV heeft dit aanbod mogelijk gemaakt voor het supporters collectief. Het bespaart zelf € 140.000,- per jaar bij energiedirect.nl en wil dat héél de club hiervan kan profiteren. De afhandeling loopt 100% via energiedirect.nl.
Als er een actie is kun je jezelf aanmelden via Facebook of op een speciale actiesite. De invulling hiervan hangt af van de actie. Houd onze Facebook in de gaten voor de meest actuele acties.
Ja, deze actie geldt ook voor bestaande klanten. Zodra je contract verlengbaar is, profiteer ook jij van een scherpe PSV deal. Zo doen we dat.
Wij regelen alles voor je en houden je steeds op de hoogte via e-mail en sms. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Heb je gekozen voor de PSV-cadeaukaart? Die ontvang je binnen twee weken. Je bestelt dan zelf je shirt in de PSV fanstore. De kaart blijft tot 2 jaar na ontvangst geldig. Maak je gebruik van de cashback? Die ontvang je 12 maanden na het afsluiten van je contract.