Als ondernemende online speler zijn we trotse rugsponsor van PSV. Zonder omwegen en doelgericht. Zo simpel is het.

Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort!

Lekker direct en zonder poespas. Dat zijn energiedirect.nl en PSV. Want stroom en gas is gewoon stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij na drie jaar hoofdsponsor nu de trotse rugsponsor van PSV. We zijn er vooral voor de fans, met toffe acties en scherpe deals en PSV Belevenissen voor zowel supporters als zakelijke relaties. Zo is onze jaarlijkse PSV Kersttrui een gewild colletor’s item onder fans, gaven we drie fans een dag lang een droombaan in het stadion en organiseren we regelmatig winacties voor mooie wedstrijden of een meet & greet. Zo haalde we Romario naar Nederland voor een onvergetelijk feest tijdens Carnaval. Samen met PSV geven we de fans een maximale voetbalbeleving. Punt uit.

PSV Energie is aan! Speciaal voor PSV supporters.

PSV Energie is uit eendracht geboren. Ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve PSV extra’s. Da’s echt lekker.

Loyaal, trots en direct. De fans van PSV.

Liefde voor PSV is onvoorwaardelijk. Die stopt niet na de wedstrijd en reikt verder dan de grasmat. Thuis, op het werk of school. Die liefde is altijd en overal aanwezig bij PSV-fans.

PSV fanverhalen
PSV juichvideos

Moedig PSV aan. Lekker direct.

Juich jij PSV naar een doelpunt? Lennart Timmerman gaat dit seizoen op pad om jullie aanmoedigingen te verzamelen en te bezorgen bij de PSV-spelers. Zo doen we dat.

PSV eSports

Samen de challenger in de eDivisie.

PSV ontwikkelt zich binnen eSports met passie. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. De uitdaging is voor ons een gamecontroller: aanpakken en knallen!

PSV vrouwen voetbal

Rugsponsor van heel PSV. Trots op onze vrouwen.

Als rugsponsor van PSV zijn wij trots op de hele club. Heel trots. Ook op onze vrouwen. Als twaalfde man staan wij achter onze voetbalsters!

PSV Energie is ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve extra's.

  • Inclusief speciale PSV Extra’s.

  • 10% korting in de FANstore.

  • Standaard 100% groene stroom.

PSV en energiedirect.nl PSV Energie aanbod

Ook handig om te weten.

Nog vragen of op zoek naar meer info? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.