Energiecontract 1 jaar.

Pak je kans.

 • Scherpe, vaste tarieven.
 • Voor nieuwe én trouwe klanten.
 • Onze klanten geven ons een dikke 8,2.

Check je beste deal.

Waar woon je?

Hoeveel verbruik je?
kWh
m3

Vast contract van 1 jaar.

Nu is een goed moment om te kiezen voor een jaarcontract. We hebben namelijk onze vaste tarieven voor 100% groene stroom en gas verder verlaagd. Met een extra scherp tarief. En daar profiteer jij dus een heel jaar van. Je hoeft pas volgend jaar weer aan je energiecontract te denken. Da’s fijn!

De deal is er voor iedereen. Of je net klant wordt of al jaren bent. Interesse in de deal? Je regelt het makkelijk zelf online. Voor vragen staan we 24/7 voor je klaar.

Klantreviews.
8.2
2514 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
91% beveelt energiedirect.nl aan

Overstappen is zo gepiept.

Het enige wat je hoeft te doen is het afsluiten van een nieuw energiecontract en de rest regelen wij voor je. Tijdens de overstap word je per e-mail en sms op de hoogte gehouden. Je hebt 14 dagen bedenktijd bij het overstappen van energie. Dat was ‘m.

 • Je ontvangt een welkomstmail. In de bijlage vind je je nieuwe energiecontract en tarievenoverzicht.
 • Heb je een slimme meter? We lezen je meterstanden op afstand uit. Geen slimme meter? Dan ontvang je een verzoek om je meterstanden door te geven. 
 • De manier waarop je betaalt, blijft zoals het was. Je vindt dit ook terug in je energiecontract.
 • Vanaf de ingangsdatum leveren wij je energie! Je komt dus nooit zonder te zitten.

Voordeel voor klanten.

Wij zijn blij met jou als klant! Daarom geven we onze trouwe klanten extra voordeel. Check onze Goedzitters voor mooie kortingen waarmee je nóg beter zit.

 • Korting voor jou.
 • Voordeel met kwaliteit.
 • Einde contract? Check je verlengaanbod in mijn energiedirect.nl.

Overstappen.

We worden graag je nieuwe leverancier. Bij ons krijg je voordeel mét kwaliteit. Daar houden we van. Een scherpe prijs én goede service gaan namelijk prima hand in hand.

 • Snel en gemakkelijk online overstappen.
 • We zeggen je vorige contract op.
 • Klanten geven ons namelijk een dikke 8,2!

Het prijsplafond.

In 2023 geldt het prijsplafond. Je betaalt tot een bepaald verbruik een lager tarief voor je energie. Alles wat je meer verbruikt, betaal je het tarief uit je contract.

 • Prijsplafondtarieven gelden in heel 2023.
 • Boven verbruiksplafond betaal je je eigen tarief.
 • Nieuw termijnbedragadvies voor klanten beschikbaar.
   

Ook handig om te weten over gas en stroom van energiedirect.nl.

Heb je nog vragen, of op zoek naar meer informatie over ons gas en stroom aanbod? Hier vind je antwoorden waarmee we onze klanten vaak helpen.

Dat je sowieso goed zit tot volgende lente. Zo krijg je 1 jaar lang vaste tarieven. Voor 100% groene stroom en gas. En dat ónder het prijsplafond. Je profiteert dus altijd. Ongeacht je verbruik. Lekker!  

Bij je aanmelding als nieuwe klant ontvang je een e-mail. Hierin staat de datum waarop je contract start.

Na je aanmelding ontvang je binnen 24 uur een e-mail van ons. Hierin bevestigen we je aanmelding.

Geen mail ontvangen? Neem contact met ons op. Dan kijken we met je mee.

Ja, dat kan! Ligt de startdatum verder dan 2 dagen in de toekomst? Dan pas je de startdatum eenvoudig zelf aan in Mijn energiedirect.nl. Neem contact met ons op als de levering binnen 2 dagen start. Dan helpen we je om dit snel te regelen.

Pas de startdatum van mijn contract aan

Soms verander je van gedachten. Daarom kun je bij ons je contract altijd annuleren binnen de bedenktijd van 14 dagen. Lees hier hoe het annuleren van je energiecontract werkt. Heb je vóór je annulering al wel energie van ons verbruikt? Dan betaal je alleen voor de geleverde energie.

Contract annuleren

Regelneef is beschikbaar voor alle klanten van energiedirect.nl (met max. 1 leveringsadres).

Als je twijfelt of het verstandig is om over te stappen, is energie vergelijken slim. Je kunt bijvoorbeeld vergelijken op prijs, duurzaamheid en service. Besluit je om over te stappen? Dan merk je er zelf vrijwel niets van. Je blijft namelijk gewoon aangesloten op het gas- en stroomnet. Lekker geregeld!

Lees hier meer over energie vergelijken.

Groene stroom en gas. Goed bezig!

Bereken binnen 1 minuut welk aanbod we voor je klaar hebben staan.

Online klantenservice.

Chat met ons.

Onze klantenservice is volledig digitaal. Stel je vraag in onze chatbot. Supersnel antwoord en altijd bereikbaar. Handig!

Regel het zelf.

Gegevens wijzigen, contract bekijken of je verbruik inzien? Dat is zo gepiept in Mijn energiedirect.nl of onze handige Regelneef app.

Energiecontracten.

Bij energiedirect.nl krijg je altijd een voordelig energiedeal voor stroom en gas. Wij hebben verschillende opties voor een energiecontract. Flexibel of een vast contract van 1 jaar. Zo houden we het overzichtelijk, maar blijft er voor jou wel wat over om uit te kiezen. Met een vast contract ben je zo min mogelijk met je energiezaken bezig én heb je de zekerheid van een vast en voordelig tarief per maand. Met een flexibel contract zit je nergens aan vast en heb je de vrijheid om maandelijks op te zeggen.