Een dikke 8,2 van onze klanten.

Echt te gek!

Elke review een feestje.

Bij energiedirect.nl vieren we iedere klantreview. Die bewijzen namelijk stuk voor stuk dat we goedkoop, maar niet cheap zijn. En nog belangrijker, die geven ons de kans om onze service nog beter te maken. En dat wordt gewaardeerd. Daar zijn we supertrots op!

*Al onze reviews worden door klantenvertellen gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews ook echt afkomstig zijn van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan.

Niet cheap, wel goedkoop.

Wij snappen heus wel dat je niet de hele dag met stroom en gas bezig wilt zijn. Dus luisteren we goed naar de feedback van onze klanten. Want zo kunnen we het regelen van je energiezaken nog eenvoudiger en voordeliger maken. Maar dan wel met een topservice. Want als er iets niet cheap mag zijn, zijn het onze diensten. En daar worden onze klanten blij van. Ze geven ons gemiddeld een dikke 8,2. Kijk maar. 

Lees hier alle reviews over energiedirect.nl.

Een scherpe deal mét de beste service.

Je zegt het maar!

Mooi wat onze klanten over ons zeggen. Maar uiteindelijk moet je zelf ervaren dat goed en goedkoop bij energiedirect.nl perfect samengaan. Nieuwsgierig naar onze scherpe deal voor jou? Bereken het in een paar stappen. En ben je daarna overtuigd? Dan regelen wij de rest voor je. Want voordeel wil je hoe sneller, hoe beter. 

En natuurlijk zijn we ook reuzebenieuwd naar jouw ervaring met energiedirect.nl. Dus heb je ideeën of tips waarmee we onze service en diensten nog beter maken? Laat het ons weten.