Een dikke 8,2 van onze klanten.
Echt te gek!

Elke review een feestje.

Bij energiedirect vieren we iedere klantreview. Die bewijzen namelijk stuk voor stuk dat we goedkoop, maar niet cheap zijn. En nog belangrijker, die geven ons de kans om onze service nog beter te maken. En dat wordt gewaardeerd. Daar zijn we supertrots op!

*Al onze reviews worden door klantenvertellen gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews ook echt afkomstig zijn van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan.

Service waar je blij van wordt.

Wij snappen heus wel dat je niet de hele dag met stroom en gas bezig wil zijn. Dus luisteren we goed naar de feedback van onze klanten. Want zo kunnen we het regelen van je energiezaken nog eenvoudiger maken. En daar betaal je niet méér voor. Vinden we gewoon belangrijk. Ook onze klanten vinden dat. Die geven ons namelijk een dikke 8,2!

Lees hier alle reviews over energiedirect.

Zo beoordelen klanten ons.
8.2
2863 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
90% beveelt energiedirect.nl aan
Klanten vertellen logo
Klanten vertellen logo
9
duidelijk voorstel
Beveelt ons aan
Helder verhaal, makkelijk te vinden en geeft geen twijfel
18-07-2024
Nelie, Gees
10
Prima georganiseerd en transparant
Beveelt ons aan
Ik heb gedurende de afgelopen 4 jaar zeer goede ervaringen met Energie Direct. Eerst een 1 jarig contract met aansluitend een 3 jarig contract afgesloten. Zeer goed georganiseerd bedrijf met veel informatie gedurende het verloop van het jaar en adviezen omtrent wijziging v h maandbedrag. Nu komende periode ook weer een concurrerende aanbieding waardoor ik wederom kies voor een 3 jarig contract.
18-07-2024
Leo, Capelle aan den IJssel
9
Ben zeer tevreden ook voor de verbeteringen op overzichten
Beveelt ons aan
Waardeer dat jullie proberen up to date te zijn met de overzichten
17-07-2024
Mathieu, Heerlen
9
makkelijk
Beveelt ons aan
makkelijk in te vullen en fijn dat u de overstap regeld
18-07-2024
j.beugelink, Raalte
1
Onoverzichtelijk
Er is geen touw aan vast te knopen aan de overzichten
17-07-2024
E, Vorden
6
gemak
Beveelt ons aan
Het gemak in het overzicht en de prijs geven de doorslag. Wel mis ik het menselijk contact waar je vragen kan stellen. Heb namelijk nog wel vragen over kosten teruglevering zonnepanelen!
16-07-2024
corina Tempelaars, Hilversum
9
duidelijk voorstel
Beveelt ons aan
Helder verhaal, makkelijk te vinden en geeft geen twijfel
18-07-2024
Nelie, Gees
9
makkelijk
Beveelt ons aan
makkelijk in te vullen en fijn dat u de overstap regeld
18-07-2024
j.beugelink, Raalte
10
Prima georganiseerd en transparant
Beveelt ons aan
Ik heb gedurende de afgelopen 4 jaar zeer goede ervaringen met Energie Direct. Eerst een 1 jarig contract met aansluitend een 3 jarig contract afgesloten. Zeer goed georganiseerd bedrijf met veel informatie gedurende het verloop van het jaar en adviezen omtrent wijziging v h maandbedrag. Nu komende periode ook weer een concurrerende aanbieding waardoor ik wederom kies voor een 3 jarig contract.
18-07-2024
Leo, Capelle aan den IJssel
1
Onoverzichtelijk
Er is geen touw aan vast te knopen aan de overzichten
17-07-2024
E, Vorden
9
Ben zeer tevreden ook voor de verbeteringen op overzichten
Beveelt ons aan
Waardeer dat jullie proberen up to date te zijn met de overzichten
17-07-2024
Mathieu, Heerlen
6
gemak
Beveelt ons aan
Het gemak in het overzicht en de prijs geven de doorslag. Wel mis ik het menselijk contact waar je vragen kan stellen. Heb namelijk nog wel vragen over kosten teruglevering zonnepanelen!
16-07-2024
corina Tempelaars, Hilversum

Ons aanbod voor jou.

Mooi wat onze klanten over ons zeggen. Maar uiteindelijk moet je zelf ervaren dat voordeel en kwaliteit bij energiedirect prima samengaan. Nieuwsgierig naar ons aanbod voor jou? Bereken het in een paar stappen. Dan regelen wij de rest.