Waarom energiedirect?
Dit zijn je voordelen.

Een scherpe deal met de beste service.

Als je ziet hoe goedkoop energiedirect is, zou je kunnen denken dat onze service ook 'cheap' is. Maar goed en goedkoop gaan juist heel goed samen. Dat bewijzen we al sinds 2002. Kijk maar eens wat onze klanten van ons vinden. Die geven ons een dikke 8,2!

Elke review een feestje.

Bij energiedirect vieren we iedere klantreview. Die bewijzen namelijk dat we goedkoop, maar niet cheap zijn. En geven ons de kans om onze service nog beter te maken. Dat wordt gewaardeerd. Kijk maar.

De beste energie-app.

Met onze Regelneef app regel je al je energiezaken zo vanuit je broekzak. Het geeft je dagelijks inzicht in je verbruik. En je checkt er of je termijnbedrag nog klopt. Dat maakt besparen een stuk gemakkelijker.

Extra veel voordeel voor jou.

Met ons scherpe aanbod zit je sowieso al goed. Maar we hebben een paar mooie deals waarmee je nóg beter zit. Goedzitters noemen we die. Zoals voordelige energiebespaarders of korting op producten. Katsjing!

Vacatures.

Al 20 jaar maken wij het regelen van energiezaken sneller en makkelijker. Dat doen we met een team van durfals, positievelingen en aanpakkers. En wat we onze klanten beloven, geldt natuurlijk ook voor onze medewerkers. Veel voordeel, lekker direct en geen poespas. Dat werkt!

Word jij één van ons?

Wij willen het beste uit onze mensen halen en ervoor zorgen dat je in topvorm blijft en bent. Zoek je grenzen op en ga een stukje verder. Wij gaan. Jij ook? Kom dan nu ons team versterken, want wij zoeken jou!

Voordelen van energiedirect als werkgever.

  • Mogelijkheid om hybride te werken
  • Toffe (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • Inspirerend hoofdkantoor in Den Bosch

Netbeheerder

Een netbeheerder zorgt ervoor dat er gas en stroom jouw huis binnen kan komen. Je kunt een netbeheerder niet zelf kiezen. Lees meer over de netbeheerders van energiedirect.

E.ON Group

Energiedirect is onderdeel van E.ON Group: 1 van de grootste energiebedrijven in Europa met meer dan 50 miljoen klanten. E.ON focust zich op netwerken voor elektriciteit en gas en klantgerichte energieoplossingen.

Energiedirect en PSV. Dat scoort!

Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse rugsponsor van PSV. Punt uit.

Blijf op de hoogte via ons blog.

Hier lees je alles over onze scherpe acties, slimme bespaartips, exclusieve PSV-extra's en de laatste energiedirect.nl nieuwtjes. Volgen dus!