Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.
  • Topkwaliteit panelen voor een scherpe prijs.

  • Een lagere energierekening.

  • Zelf groene stroom opwekken.

Groene stroom van je eigen zonnepanelen én €250,- klantenkorting. Simpel.

keuze uit 2 soorten topkwaliteit zonnepanelen

2 keuzes. Geen stress.

Om het kopen van zonnepanelen overzichtelijk voor je te houden, bieden we 2 soorten panelen: ZonGoed en ZonBeter. De afmetingen zijn hetzelfde. En allebei zijn het zeer goede panelen. De ZonGoed zonnepanelen zijn super scherp geprijsd met hele goede opbrengsten. En de ZonBeter panelen, die zijn scherp geprijsd met de béste opbrengsten. In onze Dakcheck zie je snel welke zonnepanelen het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Welke zonnepanelen je ook koopt, je kunt dus nooit verkeerd kiezen.

Garantie op kwaliteit zonnepanelen

Garantie op kwaliteit & rendement.

Van de opbrengst van je zonnepanelen wil je lang genieten. Daarom krijg je standaard 15 jaar garantie op de ZonGoed panelen en 25 jaar garantie op de ZonBeter panelen. Dat zonnepanelen elk jaar een klein beetje slijten is normaal. Wat we in ieder geval garanderen is dat je ZonGoed panelen na 25 jaar nog 83,1% van het oorspronkelijke vermogen hebben, de ZonBeter panelen maar liefst 92%. Zo profiteer je niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

installatie zonnepanelen in 1 dag

Deskundige installatie in 1 dag.

Wij mogen dan goed zijn in het leveren van energie, het installeren van zonnepanelen is echt werk voor een erkende specialist. Daarom neemt onze partner Volta Solar of Zon7 het proces na de aanvraag van je offerte van ons over. Je ontvangt van hen de offerte met daarin ook meteen een overzicht van de opbrengst van je panelen. Zeg je hierop ja? Gefeliciteerd! Volta Solar of Zon7 regelt de complete installatie van je zonnepanelen. Binnen 1 dag geleverd én geïnstalleerd.

Zet nu de eerste stap om zelf groene stroom op te wekken.

Bevestiging.

Na het doen van de Dakcheck, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je offerte-aanvraag.

Offerte.

Binnen 3 werkdagen krijg je een persoonlijke offerte van Volta Solar of Zon7. Daarin zie je met een luchtfoto exact hoeveel zonnepanelen ideaal zijn voor jouw dak.

Telefoontje.

Blij met de offerte? Volta Solar of Zon7 maakt binnen 10 werkdagen een afspraak met je voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Installatie.

De zonnepanelen worden in 1 dag op je dak geïnstalleerd. Een meerwaarde voor je huis én lagere maandlasten.

Besparen!

Op je computer of via de mobiele app krijg je inzicht in de opbrengst van je panelen.

Kosten en opbrengst van zonnepanelen.

Wat kosten zonnepanelen?

Een hele normale vraag waar we graag duidelijk over zijn. Want ja, het kost wat. Maar dan heb je ook je eigen zonnepanelen, waarmee je veel geld kunt besparen. Bij energiedirect.nl koop je topkwaliteit zonnepanelen voor een scherpe prijs. Als klant krijg je bovenop die scherpe prijs ook nog eens €250,- korting. In de Dakcheck adviseren wij je in 3 stappen hoeveel panelen jou de grootste besparing opleveren. En je ziet daar ook direct de exacte kosten van de zonnepanelen voor jouw dak. Mooie meevaller: iedereen die zonnepanelen koopt, kan de btw voor de aanschaf en installatie terugvragen via de Belastingdienst.

Btw-teruggave.

Je kunt het volledige btw-bedrag dat je betaalt voor de aanschaf van je zonnepanelen (inclusief installatie) terugvragen. Het btw-tarief op zonnepanelen is 21%. Zo kosten zonnepanelen je al heel wat minder. Heb je geen zin om de btw-teruggave zelf te regelen? Dan regelt onze service-partner Volta Solar of Zon7 het voor je. Voor slechts € 84,95 heb je er zelf geen omkijken meer naar.

ZonGoed zonnepaneel

Opbrengst en terugverdientijd.

Je vraagt je misschien af wat de opbrengst van zonnepanelen is. Daar kunnen we kort over zijn: lagere energiekosten, minder afhankelijkheid van je energieleverancier en een beter milieu. 

De exacte opbrengst hangt af van het soort zonnepanelen dat je hebt, de hellingshoek van je dak, de oriëntatie van je dak, de regio waar je woont en hoeveel schaduw er op je dak valt. Zelfs als de omstandigheden niet perfect zijn, is de kans groot dat je nog genoeg energie kunt opwekken. Groot voordeel: je verdient de investering van je zonnepanelen uiteindelijk terug.

Terugverdientijd.

De tijd die het duurt dat je de investering van je zonnepanelen terugverdient, wordt ' de terugverdientijd' genoemd. Hoe snel dat is, hangt af van de aanschafprijs en de stroomprijs. Doe de Dakcheck om te berekenen hoe snel jij jouw zonnepanelen terugverdient.

Zo werken zonnepanelen.

Een zonnepaneel zet zonlicht om in zonne-energie. Zo spaar je het milieu en heb je minder elektriciteit nodig van je energieleverancier. Soms zal je zelfs meer stroom opwekken dan je op dat moment zelf nodig hebt. Je kunt dan ‘energie terugleveren’ aan het stroomnet.

Bij je zonnepanelen ontvang je een omvormer. Die is nodig om de energie van de zon om te zetten in stroom waar je apparaten wat mee kunnen. Daarmee is de omvormer dus een essentieel onderdeel van de installatie. Extra service: naast de omvormer worden onze zonnepanelen standaard geleverd met power optimizers. Zo wordt het rendement per zonnepaneel nog groter.

Ook handig om te weten over zonnepanelen.