Energiecontract 3 jaar.

Ga ervoor.

  • Scherpe, vaste tarieven.
  • Voor trouwe én nieuwe klanten.
  • Onze klanten geven ons een dikke 8,2.

Check je beste deal.

Waar woon je?

Hoeveel verbruik je?
kWh
m3

Een vast contract voor 3 jaar.

Kies je voor een vast contract voor 3 jaar, dan hoef je 3 jaar lang niet om te kijken naar je energiecontract. Dat betekent geen hogere tarieven tijdens de dure wintermaanden. Én je weet met een vast tarief waar je aan toe bent. Da’s fijn!

Een vast energiecontract voor 3 jaar is er voor iedereen. Of je nu net klant wordt of al jaren bent. Regel het snel en makkelijk online en wij doen de rest. Dus pak je kans en check ‘m direct. 

Klantreviews.
8.2
2514 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
91% beveelt energiedirect.nl aan

Overstappen in een handomdraai.

Sluit online makkelijk en snel een energiecontract af. De rest regelen wij voor je. We houden je tijdens de overstap op de hoogte per email en sms. Wel zo netjes.

 

  • Je ontvangt een welkomstmail. In de bijlage vind je je nieuwe energiecontract en tarievenoverzicht.
  • Heb je een slimme meter? We lezen je meterstanden op afstand uit. Geen slimme meter? Dan ontvang je een verzoek om je meterstanden door te geven. 
  • De manier waarop je betaalt, blijft zoals het was. Je vindt dit ook terug in je energiecontract.
  • Vanaf de ingangsdatum leveren wij je energie! Je komt dus nooit zonder te zitten.

Ook handig om te weten.

Heb je nog vragen? Wij helpen je verder. Hieronder vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen van andere klanten.

Met een contract voor 3 jaar zit je 3 jaar lang op één vast tarief. Hierdoor heb je geen prijsverhogingen, ook niet in de dure wintermaanden. Het contract is er voor iedereen. Of je nu net klant wordt of al jaren bent. Dus pak je kans en check ‘m direct.

 

 

Bij je aanmelding als nieuwe klant ontvang je een e-mail. Hierin staat de datum waarop je contract start.

Na je aanmelding ontvang je binnen 24 uur een e-mail van ons. Hierin bevestigen we je aanmelding.

Geen mail ontvangen? Neem contact met ons op. Dan kijken we met je mee.

Ja, dat kan! Ligt de startdatum verder dan 2 dagen in de toekomst? Dan pas je de startdatum eenvoudig zelf aan in Mijn energiedirect.nl. Neem contact met ons op als de levering binnen 2 dagen start. Dan helpen we je om dit snel te regelen.

Pas de startdatum van mijn contract aan

Soms verander je van gedachten. Daarom kun je bij ons je contract altijd annuleren binnen de bedenktijd van 14 dagen. Lees hier hoe het annuleren van je energiecontract werkt. Heb je vóór je annulering al wel energie van ons verbruikt? Dan betaal je alleen voor de geleverde energie.

Contract annuleren

Als je twijfelt of het verstandig is om over te stappen, is energie vergelijken slim. Je kunt bijvoorbeeld vergelijken op prijs, duurzaamheid en service. Besluit je om over te stappen? Dan merk je er zelf vrijwel niets van. Je blijft namelijk gewoon aangesloten op het gas- en stroomnet. Lekker geregeld!

Lees hier meer over energie vergelijken.