Inzicht in je verbruik.
En slim besparen.

Slim omgaan met je energie is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. We helpen je met online inzicht in je energieverbruik en duurzame oplossingen om je huis energiezuiniger te maken. Slim bezig.

Grip op je energieverbruik met Regelneef app.

Met onze handige app Regelneef heb je altijd inzicht in je verbruik. Je checkt je energieverbruik per dag, maand en jaar. Heb je meer of minder energie verbruikt dan verwacht? Geen probleem, de handige Vooruitkijker adviseert je over je termijnbedrag. Wil je het advies opvolgen, dan pas je je termijnbedrag direct aan. Handig, want zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Inzicht in je verbruik met de slimme meter.

Altijd en overal inzicht in je verbruik heb je alleen met een slimme meter. Geef ons wel even toestemming om je meter uit te lezen. Ook dat is zo gepiept in Regelneef of in Mijn energiedirect.

Inzicht in je verbruik in Mijn energiedirect.

  • Dagelijks inzicht in je energieverbruik.
  • Voorkom verrassingen achteraf.
  • Bewuster omgaan met je energie.

Elke maand: het Energierapport.

Heb je een slimme meter, dan krijg je uiterlijk de 23e van elke maand per e-mail het Energierapport. In dit rapport vind je je energieverbruik van de afgelopen maand. Je vergelijkt heel eenvoudig je huidige verbruik met voorgaande maanden, jaren én met het landelijk gemiddelde.

Elk jaar: de jaarrekening.

Langer dan 1 jaar klant? Dan vind je je verbruik van het afgelopen jaar op je jaarrekening. Deze staat voor je klaar in de app en in Mijn energiedirect 12 maanden nadat je energielevering is gestart. Vervolgens ontvang je ‘m elk jaar. Ook als je nog geen slimme meter hebt. We vragen je dan eerst om je meterstanden door te geven.

Altijd: energie besparen.

Energie besparen is niet alleen goed voor je portemonnee. Je helpt er ook het milieu een handje mee. Exclusief voor klanten biedt energiedirect daarom ook zonnepanelen en isolatie aan. Zo verduurzaam je je huis en bespaar je op je energiekosten. Wist je dat je je investering vaak al in een paar jaar terugverdient?

Ook handig om te weten over inzicht in verbruik.

Nog vragen of op zoek naar meer info over inzicht en verbruik en besparen? Hier vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.