Verlaag je energiekosten met isolatie.

Doe nu de check.

Doe de isolatiecheck

Ontdek binnen 1 minuut wat isolatie jou oplevert

Waar woon je?

Kies een woning
  • Winst vergelijkbaar met spaarrente van 9%
  • Goed voor de waarde van je woning
  • Binnen 1 dag een comfortabel geïsoleerde woning

Slim besparen met spouwmuurisolatie. Exclusief voor klanten.

Een lekker koel huis in de zomer en warm in de winter, wie wil dat nou niet? Met spouwmuurisolatie is dat zo geregeld. Je verhoogt de waarde van je woning en je winst is vergelijkbaar met een spaarrente van 9%. Slim bezig!

Lage kosten, hoge opbrengsten.

Een hoek- of vrijstaande woning heeft meer muren die geïsoleerd moeten worden dan een tussenwoning. Je betaalt dus meer voor je spouwmuurisolatie, maar het levert je ook meer voordeel op. In welk type huis je ook woont, je winst is vergelijkbaar met een gemiddelde spaarrente van 9%.

Investering in een comfortabel huis.

Isolatie is een goede investering in je woning. Door minder tocht en kou voelt je huis warmer en comfortabel aan. Ook draagt bij aan het verbeteren van je energielabel, waardoor je de waarde van je woning verhoogt. Doen dus.

Besparing per type woning.

Er zijn verschillende manieren om je huis te isoleren. Energiedirect.nl kiest voor spouwmuurisolatie. De kosten zijn relatief laag en de winst is vergelijkbaar met een spaarrente van 9%. Doe de Isolatiecheck en zie eenvoudig wat spouwmuurisolatie jou oplevert.

Onze experts isoleren je huis binnen 1 dag.

Spouwmuurisolatie is snel en eenvoudig aan te brengen. Nadat je online een offerte hebt aangevraagd, komt een expert van onze isolatiepartner Nederland Isoleert bij je thuis voor een technische check van je muren. Als je huis inderdaad isoleerbaar is, dan is de isolatie vervolgens binnen 1 dag geregeld. Zonder rommel in huis. Nederland Isoleert is een door SKG-IKOB gecertificeerde isolatie-expert en marktleider op het gebied van spouwmuurisolatie in Nederland. Voor de isolatie maken ze gebruik van Knauf Supafil. Een topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol met een garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen.

Is mijn huis geschikt voor spouwmuurisolatie?

Rijtjes-, hoek- of vrijstaand huis. Het maakt niet uit. Als je huis spouwmuren heeft die nog niet geïsoleerd zijn, kun je bijna altijd besparen met spouwmuurisolatie.

Bouwjaar van je huis.

Niet alle huizen hebben een spouwmuur. Of hebben een spouwmuur die al geïsoleerd is. Maar hoe weet je dit? Vaak hangt het samen met het bouwjaar van je huis.

Koopwoning gebouwd voor 1930.

Deze woningen hebben vaak geen spouwmuur, maar zijn enkelsteens gebouwd. Op de bouwplannen zie je of je huis een spouwmuur heeft. Je kunt ook de dikte van de muur opmeten bij de deuropening. Is de muur dikker dan 25 centimeter, dan is er meestal een spouwmuur aanwezig. Bij minder dan 25 centimeter is er geen of een te dunne spouw.

Koopwoning gebouwd tussen 1930 en 1980.

Deze woningen hebben over het algemeen een spouwmuur. Grote kans dat je kunt besparen door je muren te laten isoleren!

Koopwoning van na 1980.

Je huis is meestal al geïsoleerd. Dat scheelt. Toch graag duurzaam besparen? Check de voordelen van zonnepanelen.

Wanneer is jouw huis geschikt?

De meeste huizen gebouwd tussen 1930 en 1980 zijn dus geschikt voor spouwmuurisolatie. Maar er zijn een aantal uitzonderingen. Is je huis geschilderd aan de buitenkant, dan is het niet geschikt voor spouwmuurisolatie van energiedirect.nl. Of heb je schade aan je muur? Dan zal deze eerst hersteld moeten worden. Maar ook veel beplanting op je muur of een glazen erker kunnen spouwmuurisolatie bemoeilijken.

Twijfel je of je huis geschikt is? Er komt altijd eerst een expert van Nederland Isoleert bij je langs om te controleren of je huis geschikt is. Pas als dat inderdaad zo is, wordt er een definitieve offerte opgemaakt. Pas dan wordt de isolatie geplaatst. Blijkt je huis toch niet geschikt dan worden er géén kosten in rekening gebracht. Ook niet voor het langskomen. Dus doe de Isolatiecheck en vraag online vrijblijvend een offerte voor isolatie aan. Gewoon doen!

Topkwaliteit muurisolatie. Binnen 1 dag geregeld.

Wij maken spouwmuurisolatie wel heel makkelijk!

We maken een afspraak.

Na akkoord op de offerte maakt Nederland Isoleert een afspraak voor de isolatie.

We regelen de isolatie.

De isolatie is binnen 1 dag geregeld, van buitenaf, geen troep in huis en alles wordt netjes dichtgemaakt en opgeruimd.

Je start met besparen.

Je zier er niets meer van, maar merkt er des te meer van. Vooral in je portemonnee. Je zit er voortaan warmpjes bij!

Wij gaan voor je aan de slag!

Online een offerte bij ons aangevraagd? Top! Je ontvangt van ons direct een bevestigingsmail. Van Nederland Isoleert ontvang je hierna binnen 2 werkdagen een welkomstmail. Hierin vind je een link waarmee je binnen 1 week een afspraak kunt maken met een isolatie-expert. Deze komt bij je langs en doet een check of jouw muren echt geschikt zijn voor spouwmuurisolatie. Zo ja, dan ontvang je een offerte op maat. Zodra je hierop akkoord hebt gegeven, maakt Nederland Isoleert een afspraak voor het plaatsen van de isolatie. De isolatie wordt binnen 1 dag geplaatst. Van buitenaf, er hoeft dus niemand bij je naar binnen. Geen troep in huis en alles wordt netjes weer dichtgemaakt en opgeruimd. Je ziet er niets meer van, maar merkt er des te meer van. Vooral in je portemonnee.

Zo werkt het isoleren van je spouwmuren.

Je spouwmuren laten isoleren is een fluitje van een cent. Het isolatiemateriaal wordt van buiten in je woning gespoten. Dat gebeurt via gaten die in de voegen van je buitenmuur worden geboord. Nadat het isolatiemateriaal in de spouw is gespoten, worden deze gaten weer netjes dichtgemaakt. Geen rommel in huis dus! Nederland Isoleert gebruikt voor de isolatie uitsluitend Knauf Supafil. Topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol, met een garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen.

Isoleer jouw huis nu ook met een Energiebespaarlening

Wil jij ook comfortabel wonen in een goed geïsoleerd huis en gelijk profiteren van een flink lagere energierekening? Maar heb je het geld voor spouwmuurisolatie niet direct liggen? Denk dan eens aan isoleren met een Energiebespaarlening, een lening van het Nationaal Warmtefonds met een lage vaste rente vanaf 0%. Met de huidige gas- en elektriciteitsprijzen is niks doen waarschijnlijk duurder. De besparing die isoleren oplevert ligt meestal hoger dan de maandelijkse aflossing van de lening. Hierdoor kun jij nu ook beginnen met het verduurzamen van je huis. 

  • Direct flink besparen op je energierekening
  • Comfortabel wonen in een geïsoleerd huis
  • Maandelijks afbetalen, en een vaste lage rente (vanaf %)

Ook handig om te weten over spouwmuurisolatie.

Nog vragen of op zoek naar meer info over het isoleren van je muren? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.

De prijs die wordt berekend voor spouwmuurisolatie bestaat uit een aantal elementen: het aantal vierkante meter spouwmuur, de kosten voor het isolatiemateriaal en compartimenten en de manuren van de isolatie expert die de isolatie bij je thuis komt plaatsen.

Als je in een rijtjeshuis woont dan betaal je bij energiedirect.nl een vaste prijs voor isolatie. Woon je in een hoek-, twee-onder-een-kap, of vrijstaande woning dan zie je in de Isolatiecheck een prijsindicatie. Deze prijs is gebaseerd op de prijs van een gemiddeld huis, vergelijkbaar met jouw type woning.
Door de uitgebreide ervaringen van onze isolatiepartner Nederland Isoleert, weten we wat het gemiddelde aantal m2 spouwmuur is van een tussenwoning in Nederland. En daar hebben we onze prijs op gebaseerd.
Voor de isolatie maakt Nederland Isoleert gebruik van Knauf Supafil, een topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol met een garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen.

Ja, op dit moment is er subsidie voor isolatie beschikbaar. Goed nieuws, want dat betekent extra voordeling isoleren! Voor één isolatiemaatregel kun je tot 15% van de kosten terugkrijgen, bij twee maatregelen bespaar je tijdelijk tot 30% op de kosten van isolatie.

Kijk hier voor meer informatie. Of lees verder voor meer informatie over de kosten van spouwmuurisolatie.
Bij de technische check die Nederland Isoleert bij je thuis doet, kan er mogelijk iets ontdekt worden waardoor er meerkosten berekend moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vervuiling in je spouwmuur. Deze moet dan eerst verwijderd worden voordat de muur geïsoleerd kan worden. Of als er een hoogwerker nodig is voor het plaatsen van de isolatie. Dat komt voor bij huizen die hoger zijn dan 9 meter of als er een glazen serre tegen een wand aan is gebouwd. Deze meerkosten zullen altijd eerst met je besproken worden. Pas als je akkoord bent gegaan met de definitieve offerte zal er een afspraak worden gemaakt voor het plaatsen van de isolatie. Als je alsnog afziet van de isolatie worden er géén kosten in rekening gebracht.
Bij energiedirect.nl betaal je nooit teveel voor je energie. Maar we helpen je graag aan nóg meer voordeel voor je portemonnee. Daarom bieden we exclusief voor onze klanten ook slimme energiebesparende oplossingen aan, zoals zonnepanelen en spouwmuurisolatie.
Dan worden er geen kosten in rekening gebracht. 

Wil je toch duurzaam besparen? Exclusief voor onze klanten bieden we ook zonnepanelen aan. Check de voordelen van zonnepanelen.

Spouwmuurisolatie maakt onderdeel uit van ons Goedzitters programma.

Extra voordeel speciaal voor klanten.