Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.
  • Isoleer en bespaar tot 30% op je stookkosten.

  • Je investering gemiddeld binnen 4 jaar terugverdiend.

  • Topkwaliteit isolatie in 1 dag geregeld.

Slim besparen met spouwmuurisolatie. Exclusief voor klanten.

illustratie kosten spouwmuurisolatie energiedirect.nl

Lage kosten, hoge opbrengsten.

Er zijn verschillende manieren om je huis te isoleren. Energiedirect.nl kiest voor spouwmuurisolatie. De kosten zijn relatief laag en je verdient je investering gemiddeld al binnen 4 jaar terug. Sneller zelfs, wanneer je tarieven onlangs zijn gewijzigd. Doe de Isolatiecheck en zie eenvoudig wat spouwmuurisolatie jou oplevert.

illustratie comfortabel huis energiedirect.nl

Investering in een comfortabel huis.

Isolatie is een goede investering in je woning. Door minder tocht en kou voelt je huis warmer en comfortabel aan. En omdat je tot 30% op je stookkosten bespaart, draagt het bij aan het verbeteren van je energielabel. Doen dus.

illustratie besparen spouwmuurisolatie energiedirect.nl

Besparing per type woning.

Een hoek- of vrijstaande woning heeft meer muren die geïsoleerd moeten worden dan een tussenwoning. Je betaalt dus meer voor je spouwmuurisolatie, maar het levert je ook meer voordeel op. In welk type huis je ook woont, je hebt je investering gemiddeld binnen 4 jaar terugverdiend. Sneller zelfs, wanneer je tarieven onlangs zijn gewijzigd.

Onze experts isoleren je huis binnen 1 dag.

Spouwmuurisolatie is snel en eenvoudig aan te brengen. Nadat je online een offerte hebt aangevraagd, komt een expert van onze isolatiepartner Nederland Isoleert bij je thuis voor een technische check van je muren. Als je huis inderdaad isoleerbaar is, dan is de isolatie vervolgens binnen 1 dag geregeld. Zonder rommel in huis. Nederland Isoleert is een door SKG-IKOB gecertificeerde isolatie-expert en marktleider op het gebied van spouwmuurisolatie in Nederland. Voor de isolatie maken ze gebruik van Knauf Supafil. Een topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol met een garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen.

illustratie spouwmuurisolatie in 1 dag energiedirect.nl

Is mijn huis geschikt voor spouwmuurisolatie?

Bouwjaar van je huis.

Niet alle huizen hebben een spouwmuur. Of hebben een spouwmuur die al geïsoleerd is. Maar hoe weet je dit? Vaak hangt het samen met het bouwjaar van je huis.

Koopwoning gebouwd voor 1930.

Deze woningen hebben vaak geen spouwmuur, maar zijn enkelsteens gebouwd. Op de bouwplannen zie je of je huis een spouwmuur heeft. Je kunt ook de dikte van de muur opmeten bij de deuropening. Is de muur dikker dan 25 centimeter, dan is er meestal een spouwmuur aanwezig. Bij minder dan 25 centimeter is er geen of een te dunne spouw.

Koopwoning gebouwd tussen 1930 en 1980.

Deze woningen hebben over het algemeen een spouwmuur. Grote kans dat je kunt besparen door je muren te laten isoleren!

Koopwoning van na 1980.

Je huis is meestal al geïsoleerd. Dat scheelt. Toch graag duurzaam besparen? Check de voordelen van zonnepanelen.
illustratie huis geschikt spouwmuurisolatie energiedirect.nl

Wanneer is jouw huis geschikt?

De meeste huizen gebouwd tussen 1930 en 1980 zijn dus geschikt voor spouwmuurisolatie. Maar er zijn een aantal uitzonderingen. Is je huis geschilderd aan de buitenkant, dan is het niet geschikt voor spouwmuurisolatie van energiedirect.nl. Of heb je schade aan je muur? Dan zal deze eerst hersteld moeten worden. Maar ook veel beplanting op je muur of een glazen erker kunnen spouwmuurisolatie bemoeilijken. Twijfel je of je huis geschikt is? Er komt altijd eerst een expert van Nederland Isoleert bij je langs om te controleren of je huis geschikt is. Pas als dat inderdaad zo is, wordt er een definitieve offerte opgemaakt. Pas dan wordt de isolatie geplaatst. Blijkt je huis toch niet geschikt dan worden er géén kosten in rekening gebracht. Ook niet voor het langskomen. Dus doe de Isolatiecheck en vraag online vrijblijvend een offerte voor isolatie aan. Gewoon doen! 

Topkwaliteit muurisolatie. Binnen 1 dag geregeld.

Wij gaan voor je aan de slag!

Online een offerte bij ons aangevraagd? Top! Je ontvangt van ons direct een bevestigingsmail. Van Nederland Isoleert ontvang je hierna binnen 2 werkdagen een welkomstmail. Hierin vind je een link waarmee je binnen 1 week een afspraak kunt maken met een isolatie-expert. Deze komt bij je langs en doet een check of jouw muren echt geschikt zijn voor spouwmuurisolatie. Zo ja, dan ontvang je een offerte op maat. Zodra je hierop akkoord hebt gegeven, maakt Nederland Isoleert een afspraak voor het plaatsen van de isolatie. De isolatie wordt binnen 1 dag geplaatst. Van buitenaf, er hoeft dus niemand bij je naar binnen. Geen troep in huis en alles wordt netjes weer dichtgemaakt en opgeruimd. Je ziet er niets meer van, maar merkt er des te meer van. Vooral in je portemonnee.

Illustratie duimpje spouwmuurisolatie energiedirect.nl

Zo werkt het isoleren van je spouwmuren.

Je spouwmuren laten isoleren is een fluitje van een cent. Het isolatiemateriaal wordt van buiten in je woning gespoten. Dat gebeurt via gaten die in de voegen van je buitenmuur worden geboord. Nadat het isolatiemateriaal in de spouw is gespoten, worden deze gaten weer netjes dichtgemaakt. Geen rommel in huis dus! Nederland Isoleert gebruikt voor de isolatie uitsluitend Knauf Supafil. Topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol, met een garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen.

Isoleer jouw huis nu ook met een Energiebespaarlening

Wil jij ook comfortabel wonen in een goed geïsoleerd huis en gelijk profiteren van een flink lagere energierekening? Maar heb je het geld voor spouwmuurisolatie niet direct liggen? Denk dan eens aan isoleren met een Energiebespaarlening, een lening van het Nationaal Warmtefonds met een aantrekkelijke vaste rente vanaf 0%. Met de huidige gas- en elektriciteitsprijzen is niks doen waarschijnlijk duurder. De besparing die isoleren oplevert ligt meestal hoger dan de maandelijkse aflossing van de lening. Hierdoor kun jij nu ook beginnen met het verduurzamen van je huis. 

  • Direct flink besparen op je energierekening
  • Comfortabel wonen in een geïsoleerd huis
  • Maandelijks afbetalen en een vaste en aantrekkelijke rente (vanaf 0%)

Ook handig om te weten over spouwmuurisolatie.