Verlaag je energiekosten met dakisolatie.
Doe nu de check.
  • Winst vergelijkbaar met 5,5% van de spaarrente.
  •  Goed voor de waarde van je woning.
  •  Binnen 2 dagen gefixt.

Slim besparen met dakisolatie.

Meer wooncomfort en minder betalen voor je energierekening. Dat regel je met dakisolatie. Onze isolatie-experts gaan direct voor je aan de slag. Makkelijk én voordelig.

Wat je bespaart.

Met dakisolatie bespaar je gemiddeld € 875 per jaar* (bron: Milieu Centraal). Het precieze bedrag hangt af van je woning en hoeveel je stookt.

Wat je betaalt.

Een schuin dak isoleren kost gemiddeld ongeveer € 3000,- , inclusief geschatte subsidie (bron: Milieu Centraal). We vertellen je meer over de kosten van dakisolatie in een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat het je oplevert.

De winst die dakisolatie je oplevert is vergelijkbaar met een rente van 5,5% op je spaarrekening (bron: Milieu Centraal). En je huis wordt meer waard. Katsjing!

Onze experts isoleren je huis binnen 2 dagen.

We werken samen met de lokale isolatiespecialisten van Nederland Isoleert. Dit is een door SKG-IKOB gecertificeerde isolatie-expert en marktleider op het gebied van isolatie in Nederland. Ze gebruiken onder andere Knauf Supafil. Een topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol met een garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen.

Is mijn huis geschikt voor dakisolatie?

Plat of schuin. Onze isolatie-experts kunnen bijna elk dak isoleren. Zij adviseren je over de beste isolatiemethode voor jouw dak. Ze kijken ook welk isolatiemateriaal past bij het type dak.

Koopwoning gebouwd vóór 1980.

Heb je een koopwoning met een schuin dak en is de woning vóór 1980 gebouwd? Check dan of er al isolatiemateriaal op je dak zit. En of dit niet verouderd is. Bij twijfel checkt onze isolatiespecialist de staat van de isolatie. Daarna krijg je een vrijblijvende offerte.

Zolder isoleren.

Overweeg je isolatie voor de zolder? En gebruik je de zolder niet als leefruimte? Dan voorkom je gemakkelijk warmteverlies met zoldervloerisolatie. Als je de zolder wel gebruikt, is dakisolatie de beste optie.

Twijfel je of je huis geschikt is?

Er komt altijd eerst een expert van Nederland Isoleert bij je langs om te controleren of je huis geschikt is. Pas als dat inderdaad zo is, krijg je een definitieve offerte. Pas dan wordt de isolatie geplaatst. Blijkt je huis toch niet geschikt, dan betaal je niets. Ook niet voor het langskomen. Dus doe de Isolatiecheck en vraag online vrijblijvend een offerte voor isolatie aan. Gewoon doen!

Topkwaliteit dakisolatie. Vaak binnen 2 dagen gefixt.

Online een offerte bij ons aangevraagd? Top! Dit gaat er nu gebeuren:

Je krijgt een bevestiging in je mailbox

Je ontvangt van ons direct een bevestigingsmail. Van onze servicepartner Nederland Isoleert ontvang je hierna binnen 2 werkdagen een welkomstmail. Hierin vind je een link waarmee je binnen 1 week een afspraak kunt maken met een isolatie-expert. 

Een check bij je thuis en een offerte op maat

De isolatie-expert komt bij je langs en doet een check of jouw dak echt geschikt is voor dakisolatie. Zo ja, dan ontvang je een offerte op maat. Geef je akkoord op de offerte, dan maakt Nederland Isoleert een afspraak voor het plaatsen van de isolatie. 

Onze experts plaatsen de dakisolatie

De isolatie wordt vaak binnen 2 dagen geplaatst. Daarna wordt alles weer netjes afgewerkt en opgeruimd. Je ziet er niets meer van, maar merkt het wel. In je huis én in je portemonnee.

Ontdek hoeveel jij bespaart met isolatie.

Doe de isolatiecheck. Dan weet je binnen 1 minuut wat isolatie jou oplevert.

Doe de isolatiecheck

Ontdek binnen 1 minuut wat isolatie jou oplevert

Wat is je postcode en huisnummer?

Isoleer jouw huis nu ook met een Energiebespaarlening.

Heb je het geld voor isolatie niet direct liggen? Denk dan eens aan een Energiebespaarlening. Dat is een lening van het Nationaal Warmtefonds met een vaste lage rente vanaf 0%. De besparing die isoleren oplevert ligt meestal hoger dan de maandelijkse aflossing van de lening. Hierdoor kun jij nu ook beginnen met het verduurzamen van je huis. 

  • Direct flink besparen op je energierekening
  • Comfortabel wonen in een geïsoleerd huis
  • Maandelijks afbetalen, en een vaste lage rente (vanaf 0%)

Ook handig om te weten over dakisolatie.

Nog vragen of op zoek naar meer info over het isoleren van je dak? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.