Bespaar direct met dakisolatie.
Slim bezig!
 •  Besparen op je energierekening.
 •  Topkwaliteit en 10 jaar garantie.
 •  Vaak binnen 2 dagen gefixt.

Slim besparen met dakisolatie.

Bespaar flink op je energiekosten en geniet van meer comfort. Dakisolatie werkt twee kanten op: het houdt in de winter de kou buiten en in de zomer de warmte. Ideaal, toch? Bekijk zelf wat dakisolatie voor jou kan betekenen.

Wat je bespaart.

Met dakisolatie bespaar je gemiddeld € 875 per jaar* (bron: Milieu Centraal). Het precieze bedrag hangt af van je woning en hoeveel je stookt.

Wat je betaalt.

Je dak isoleren? Dat kan al vanaf € 3330. En door gebruik te maken van de subsidieregeling van de overheid wordt het nog voordeliger. Slim bezig!

Wat het je oplevert.

Dakisolatie? Dat loont! Je bespaart niet alleen op je energiekosten, maar je verhoogt ook direct de waarde van je huis.

Is mijn huis geschikt voor dakisolatie?

Plat of schuin. Onze isolatie-experts kunnen bijna elk dak isoleren. Zij adviseren je over de beste isolatiemethode voor jouw dak. Ze kijken ook welk isolatiemateriaal past bij het type dak.

Koopwoning gebouwd vóór 1980.

Heb je een koopwoning met een schuin dak en is de woning vóór 1980 gebouwd? Check dan of er al isolatiemateriaal op je dak zit. En of dit niet verouderd is. Bij twijfel checkt onze isolatiespecialist de staat van de isolatie. Daarna krijg je een vrijblijvende offerte.

Zolder isoleren.

Overweeg je isolatie voor de zolder? En gebruik je de zolder niet als leefruimte? Dan voorkom je gemakkelijk warmteverlies met zoldervloerisolatie. Als je de zolder wel gebruikt, is dakisolatie de beste optie.

Twijfel je of je huis geschikt is?

Er komt altijd eerst een expert van Nederland Isoleert bij je langs om te controleren of je huis geschikt is. Pas als dat inderdaad zo is, krijg je een definitieve offerte. Pas dan wordt de isolatie geplaatst. Blijkt je huis toch niet geschikt, dan betaal je niets. Ook niet voor het langskomen.

Dus doe de Isolatiecheck en plan zelf een vrijblijvend adviesgesprek voor isolatie in. Gewoon doen!

Topkwaliteit dakisolatie in 5 stappen.

 • 1. Plan zelf een vrijblijvend adviesgesprek in.
 • 2. Je bespreekt jouw wensen met onze isolatiespecialist.
 • 3. Je krijgt een offerte en ziet meteen hoeveel subsidie je ontvangt.
 • 4. Ga je akkoord? Dan regelen wij de rest.
 • 5. We isoleren je woning. Vaak al binnen 1 dag gefixt.

Doe de Isolatiecheck.

Ontdek binnen 1 minuut wat isolatie jou oplevert.

Wat is je postcode en huisnummer?

Je besparing met isolatie berekenen. Doen we zo.

We gebruiken data van het Kadaster, de RVO en Milieu Centraal voor onze Isolatiecheck. Aan de hand van:

 • Het bouwjaar
 • Het type woning
 • De gemiddelde oppervlakte

De Isolatiecheck geeft een indicatie van je besparing maar weet niet álles. Denk aan je isolatiemaatregelen of je stookgedrag. Onze isolatiespecialisten houden hier wel rekening mee. Zo weet je precies wat isolatie je kost én oplevert. Da’s handig!

 

Maak gebruik van isolatiesubsidie. Slim bezig!

Goed nieuws: ontvang nu tot 30% subsidie op je isolatiekosten van de overheid. Het aanvragen kan ingewikkeld zijn, maar geen zorgen! Bij Energiedirect regelen we alles voor je met onze subsidieservice. We zorgen dat je het maximale bedrag krijgt.

Plan een adviesgesprek in en onze specialisten helpen je verder. Zo geregeld!

Isoleer jouw huis nu ook met een Energiebespaarlening.

Heb je het geld voor isolatie niet direct liggen? Denk dan eens aan een Energiebespaarlening. Dat is een lening van het Nationaal Warmtefonds met een vaste lage rente vanaf 0%. De besparing die isoleren oplevert ligt meestal hoger dan de maandelijkse aflossing van de lening. Hierdoor kun jij nu ook beginnen met het verduurzamen van je huis. 

 • Direct flink besparen op je energierekening
 • Comfortabel wonen in een geïsoleerd huis
 • Maandelijks afbetalen, en een vaste lage rente (vanaf 0%)

Zo geregeld met de beste service.

Klantreviews.
8.2
2863 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
90% beveelt Energiedirect aan

De isolatiespecialisten van Energiedirect.

Energiedirect werkt samen met Nederland Isoleert, dé experts in isolatie. Van advies tot uitvoering, ze regelen alles voor je. Alle monteurs zijn ervaren en gediplomeerd. Kies voor isolatie via Energiedirect en je bent verzekerd van vakmanschap en een professioneel geïsoleerde woning, vaak al binnen één dag gefixt.

Materialen voor dakisolatie.

Er zijn verschillende isolatiematerialen voor dakisolatie, elk met zijn eigen pluspunten. Onze adviseurs helpen je graag het beste isolatiemateriaal voor jouw situatie te kiezen.

Minerale glaswol.

Knauf Supafil Timberframe: speciaal ontwikkelde glaswol voor dakisolatie. Deze wol is waterdicht, dus isoleert altijd optimaal. We blazen de wol tegen je dak, tussen een houten raamwerk en vochtwerend plastic. Resultaat? Topisolatie én brandveiligheid voor je dak.

Isolatieplaten.

Isolatieplaten: perfect voor de binnenkant van je dak. Deze dakisolatieplaten passen precies tussen de bestaande gordingen. Ruimtebesparend, vormvast en duurzaam. Ze houden de warmte binnen en het vocht buiten.

Ook handig om te weten over dakisolatie.

Nog vragen of op zoek naar meer info over het isoleren van je dak? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.

Isoleren levert flink wat op:

 • Energiebesparing: Minder warmteverlies op koude dagen, dus minder stoken. Goed voor je portemonnee en het milieu.
 • Wooncomfort: Warm in de winter, koel in de zomer.
 • Slimme investering: Een beter energielabel boost de waarde van je woning.
 • Geluidsisolatie: Minder omgevingsgeluid. Lekker rustig!

Ja, op dit moment is er subsidie voor isolatie beschikbaar. Goed nieuws, want dat betekent extra voordeling isoleren! Voor één isolatiemaatregel kun je tot 15% van de kosten terugkrijgen, bij twee maatregelen bespaar je tijdelijk tot 30% op de kosten van isolatie.

Kijk hier voor meer informatie of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

De kosten voor dakisolatie, exclusief subsidie, verschillen per type woning:

 • Tussenwoning isoleren vanaf € 3.330.
 • Hoekwoning isoleren vanaf € 4.200.
 • 2 onder 1 kap isoleren vanaf € 4.200.
 • Vrijstaande woning isoleren vanaf € 6.030.

Let op: je kunt hier een aanzienlijk subsidiebedrag voor ontvangen.

Klinkt goed? Regel dan nu jouw gratis adviesgesprek met één van onze isolatiespecialisten. Slim bezig!

Onze servicepartners werken alleen maar met materialen van hoge kwaliteit en gecertificeerd zijn. Voor het isoleren van je dak gebruiken we verschillende isolatiematerialen. Je kunt denken aan EPS parels, isolatieplaten of glaswol. Onze specialist helpt je met de beste keuze maken voor jouw huis.

* Besparingen zijn berekend voor een hoekhuis met een hr-combiketel als verwarming. Er is gerekend met twee gasprijzen: 1,20 en 3 euro per m3. De eerste betreft een prognose voor 2030. Omdat de huidige gasprijs voor veel mensen hoger ligt (1,50 tot 3 euro), zijn de besparingen op korte termijn groter. Hoeveel je precies bespaart, hangt ook af van het bouwjaar van je woning, je stookgedrag en hoe je huis nu al is geïsoleerd. (Bron: Milieu Centraal)