Het laatste nieuws voor jou.

Zo blijf je up-to-date.

27 maart 2023

10 maart 2023

Bespaartips voor thuiswerkers. Da's handig.

Thuiswerken heeft voordelen, maar een hoger energieverbruik, da's minder. Check onze tips om energie te besparen. Speciaal voor thuiswerkers én niet-thuiswerkers.

Lees meer
14 december 2022

10 tips om te besparen tijdens de feestdagen.

December is duur. Dit jaar nog meer dan anders. Je koopt cadeaus, geeft diners en dan komen de prijsstijgingen ook nog om de hoek.. En tóch kun je ook tijdens de feestdagen besparen. Hoe? Met onze handige tips.

Lees meer
23 september 2022

Dit zijn alle maatregelen rond de energieprijzen.

Het zijn er best veel: maatregelen die jou helpen nu de energieprijzen hoog zijn. Dit zijn alle maatregelen op rij. Lekker overzichtelijk. Dan weet jij waar je aan toe bent.

Website van het jaar 2021
10 december 2021

Energiedirect.nl voor 5e jaar winnaar verkiezing Website van het Jaar.

Te gek, energiedirect.nl is voor de vijfde keer (!) uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. Dit jaar wederom de populairste!

Lees meer
08 februari 2021

Energiedirect.nl en Accenture Interactive lanceren nieuw thema: ‘Niet cheap, wel goedkoop'.

‘Niet cheap, wel goedkoop’ is de nieuwe centrale gedachte van energiedirect.nl, het merk dat als A-merk onder de budgetmerken de strijd aangaat met zowel de grote drie als de prijsvechters in de energiemarkt.

Website van het jaar 2021
26 november 2020

energiedirect.nl is Website van het Jaar 2020.

Te gek, energiedirect.nl is voor de vierde keer (!) uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. Dit jaar niet alleen de beste, maar ook de populairste!

19 juni 2020

Energiedirect.nl jaar langer rugsponsor PSV.

Energiedirect.nl blijft tot en met seizoen 2021-2022 aan PSV verbonden als rugsponsor. En dat vieren we met een ludieke actie voor fans. PSV-fans maken kans op een eigen PSV stadionstoel voor bij hen thuis. Op deze manier brengen we het stadion bij de fans thuis, die het voetbal en stadion al enige tijd moeten missen.

11 april 2020

10 bespaartips om de wintermaanden door te komen. Katsjing.

Natuurlijk wil je besparen op je energierekening. Je gloeilampen vervangen door spaarlampen, zonnepanelen op je dak en alle apparaten in huis vervangen door energiezuinige exemplaren. Allemaal tips die je al eens voorbij hebt zien komen. Maar het kan eenvoudiger èn goedkoper. Daar gaan we.

09 maart 2020

Kies je voor vaste of variabele energietarieven?

Bij energiedirect.nl kun je kiezen uit vaste en variabele energietarieven en het blijkt dat de keuze tussen deze tarieven vaak lastig is , want ga je voor zekerheid of kies je voor variabele tarieven die mogelijk dalen tijdens de contractduur? Wij geven je tips om te kiezen tussen beide tarieven.

26 november 2019

Zilveren Sponsorring voor energiedirect.nl.

Energiedirect.nl werd op 26-11 bekroond met een zilveren SponsorRing, de meest prestigieuze Nederlandse prijs in het sponsorlandschap. Energiedirect.nl won in de categorie ‘Sport’ met de actie: Romario Koning Carnaval.

Regelneef de beste app
16 oktober 2019

Regelneef is de beste app binnen de energiemarkt.

Regelneef is gekozen tot beste app in de energiemarkt. Het eindoordeel? Een mooie 7.6. En daar zijn we trots op!

21 september 2019

RUMAG en energiedirect.nl doen normaal!

Energiedirect.nl en RUMAG werken samen in een campagne die de energiehysterie op de hak neemt.

15 augustus 2019

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft last van keuzestress als het aankomt op groene stroom.

Energiehysterie, oftewel verwarring en gekte op de energiemarkt, zorgt voor keuzestress onder de Nederlandse consument blijkt uit onderzoek van energiemaatschappij energiedirect.nl.

25 juli 2019

Energiedirect.nl ook rugsponsor van PSV vrouwen.

Energiedirect.nl staat achter heel PSV. Daarom zijn we komend seizoen ook rugsponsor van de PSV Vrouwen. Zij spelen in de Eredivisie Vrouwen en misten afgelopen seizoen op een haar na het kampioenschap.

Website van het jaar 2021
23 november 2018

Energiedirect.nl voor 3e jaar winnaar Website van het Jaar verkiezing.

De website van energiedirect.nl is voor het 3e jaar op rij gekozen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. Yes!

07 september 2018

Energiedirect.nl verlengt partnership PSV esport tot 2022.

Energiedirect.nl geeft een vervolg aan het partnership met PSV esports. De hoofdsponsor van PSV stapte in oktober 2017 als eerste partner in bij de esports-tak van de club en verlengt de samenwerking met vier jaar.

27 juli 2018

9 vlotte tips om zuinig te rijden.

Zuinig rijden maar wel vooruitkomen? Kan gewoon hoor! Met onze 9 vlotte tips om brandstof te besparen, ben jij nog steeds een held op de weg én van je portemonnee. En je vermindert er je CO2 uitstoot ook nog eens mee. Hup vooruit dus!

13 juli 2018

Energiedirect.nl biedt Koning zonnepanelen aan.

Bij energiedirect.nl vinden we dat iedereen groen bezig moet kunnen zijn. Dus ook de Koninklijke familie. De Koning mag geen zonnepanelen plaatsen van de wet, omdat zijn paleis een monument is. Energiedirect.nl besloot de Koning tegemoet te komen.

31 maart 2018

Energiedirect.nl uit tien grootste energieleveranciers verkozen tot beste onbewuste customer experience journey.

Tijdens het Neuro Usability Insights Event op 29 maart in Amsterdam mocht Energiedirect.nl de Neuro Usability Award voor beste onbewuste customer experience journey in ontvangst nemen. Yes!

20 maart 2018

PSV en energiedirect.nl vernieuwen samenwerking.

Energiedirect.nl verhuist per 1 juli 2019 van de borst naar de rug van het PSV-shirt. Hiervoor is een nieuw 3-jarig contract ondertekend. De eerste twee seizoenen als rugsponsor en het laatste seizoen gaan we verder als partner van PSV.

12 januari 2018

Energiedirect.nl breidt sponsorschap uit.

Energiedirect.nl breidt haar sponsorschap bij PSV voor het resterende seizoen uit. Voortaan prijkt PSV Energie op de achterzijde van het PSV-shirt. Met deze uitbreiding wil energiedirect.nl PSV Energie sneller en breder bekend maken.

14 december 2017

10 bespaartips waar je zelf niet zo 1-2-3 aan denkt. Tot nu.

Verrassingen zijn leuk, maar een onaangename verrassing op je jaarrekening, da's minder. Daarom kun je met de Vooruitkijker in onze Regelneef app je termijnbedrag bijstellen als dat nodig is. Handig, maar het is natuurlijk nog slimmer om je energiekosten omlaag te brengen.

Lees meer
06 september 2017

Energiedirect.nl laadpunten bij Philips Stadion.

Bezoekers van PSV met een elektrische auto kunnen deze voortaan opladen aan één van de twee energiedirect.nl laadpunten bij het Philips Stadion. En dat is goed nieuws.

22 oktober 2015

Winter is coming...

Je kent ‘m vast wel, de bekende zin uit Game of Thrones. En ook hier in ons kikkerlandje is het bijna zo ver: winter is coming. Sommige mensen wachten al op dit moment sinds de hittegolf van juli, anderen hopen juist dat een héle lange winterslaap ook voor ons mensen gaat gelden.

13 oktober 2015

Verhuizen: 3 manieren om voordelig te verhuizen.

Vaak is verhuizen leuk. Je kijkt uit naar je nieuwe plekje. Maar hoe maak je het verhuizen zelf gemakkelijk en goedkoop? Wij denken dat je je geld liever aan leuke dingen uitgeeft.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!