Het laatste nieuws voor jou.
Weer up-to-date.
20 november 2023

Dit zijn alle wijzigingen rond de energieprijzen en maatregelen in 2024.

Dit zijn ze: de wijzigingen van je energierekening in 2024. Lekker overzichtelijk. Dan weet jij waar je aan toe bent.

27 maart 2023

Verblijfsfunctie en vermindering energiebelasting

Wanneer is er sprake van een verblijfsfunctie? En waar heb je recht op als het gaat om vermindering van energiebelasting? Wij leggen het aan je uit.

10 maart 2023

Bespaartips voor thuiswerkers. Da's handig.

Thuiswerken heeft voordelen, maar een hoger energieverbruik, da's minder. Check onze tips om energie te besparen. Speciaal voor thuiswerkers én niet-thuiswerkers.

Lees meer
10 maart 2023

Regel je energiezaken zelf. En houd tijd over.

Je verbruik checken of je verhuizing doorgeven? Bij energiedirect.nl regel je gemakkelijk én overal zelf je energiezaken. En dat al 20 jaar! Zo houd je energie en tijd over voor leuke dingen. Wat je daarmee doet? Aan jou de keus. En als je even geen inspiratie meer hebt, zijn hier onze tips. Doen we gewoon.

14 december 2022

10 tips om te besparen tijdens de feestdagen.

December is duur. Dit jaar nog meer dan anders. Je koopt cadeaus, geeft diners en dan komen de prijsstijgingen ook nog om de hoek.. En tóch kun je ook tijdens de feestdagen besparen. Hoe? Met onze handige tips.

Lees meer
25 november 2022

23 september 2022

Dit zijn alle maatregelen rond de energieprijzen.

Het zijn er best veel: maatregelen die jou helpen nu de energieprijzen hoog zijn. Dit zijn alle maatregelen op rij. Lekker overzichtelijk. Dan weet jij waar je aan toe bent.

Website van het jaar 2021
10 december 2021

Energiedirect.nl voor 5e jaar winnaar verkiezing Website van het Jaar.

Te gek, energiedirect.nl is voor de vijfde keer (!) uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. Dit jaar wederom de populairste!

Lees meer
08 februari 2021

Energiedirect.nl en Accenture Interactive lanceren nieuw thema: ‘Niet cheap, wel goedkoop'.

‘Niet cheap, wel goedkoop’ is de nieuwe centrale gedachte van energiedirect.nl, het merk dat als A-merk onder de budgetmerken de strijd aangaat met zowel de grote drie als de prijsvechters in de energiemarkt.

Website van het jaar 2021
26 november 2020

energiedirect.nl is Website van het Jaar 2020.

Te gek, energiedirect.nl is voor de vierde keer (!) uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. Dit jaar niet alleen de beste, maar ook de populairste!

11 april 2020

10 bespaartips om de wintermaanden door te komen. Katsjing.

Natuurlijk wil je besparen op je energierekening. Je gloeilampen vervangen door spaarlampen, zonnepanelen op je dak en alle apparaten in huis vervangen door energiezuinige exemplaren. Allemaal tips die je al eens voorbij hebt zien komen. Maar het kan eenvoudiger èn goedkoper. Daar gaan we.

26 november 2019

Zilveren Sponsorring voor energiedirect.nl.

Energiedirect.nl werd op 26-11 bekroond met een zilveren SponsorRing, de meest prestigieuze Nederlandse prijs in het sponsorlandschap. Energiedirect.nl won in de categorie ‘Sport’ met de actie: Romario Koning Carnaval.

Regelneef de beste app
16 oktober 2019

Regelneef is de beste app binnen de energiemarkt.

Regelneef is gekozen tot beste app in de energiemarkt. Het eindoordeel? Een mooie 7.6. En daar zijn we trots op!

21 september 2019

RUMAG en energiedirect.nl doen normaal!

Energiedirect.nl en RUMAG werken samen in een campagne die de energiehysterie op de hak neemt.

15 augustus 2019

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft last van keuzestress als het aankomt op groene stroom.

Energiehysterie, oftewel verwarring en gekte op de energiemarkt, zorgt voor keuzestress onder de Nederlandse consument blijkt uit onderzoek van energiemaatschappij energiedirect.nl.

Website van het jaar 2021
23 november 2018

Energiedirect.nl voor 3e jaar winnaar Website van het Jaar verkiezing.

De website van energiedirect.nl is voor het 3e jaar op rij gekozen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. Yes!

27 juli 2018

9 vlotte tips om zuinig te rijden.

Zuinig rijden maar wel vooruitkomen? Kan gewoon hoor! Met onze 9 vlotte tips om brandstof te besparen, ben jij nog steeds een held op de weg én van je portemonnee. En je vermindert er je CO2 uitstoot ook nog eens mee. Hup vooruit dus!

13 juli 2018

Energiedirect.nl biedt Koning zonnepanelen aan.

Bij energiedirect.nl vinden we dat iedereen groen bezig moet kunnen zijn. Dus ook de Koninklijke familie. De Koning mag geen zonnepanelen plaatsen van de wet, omdat zijn paleis een monument is. Energiedirect.nl besloot de Koning tegemoet te komen.

31 maart 2018

Energiedirect.nl uit tien grootste energieleveranciers verkozen tot beste onbewuste customer experience journey.

Tijdens het Neuro Usability Insights Event op 29 maart in Amsterdam mocht Energiedirect.nl de Neuro Usability Award voor beste onbewuste customer experience journey in ontvangst nemen. Yes!

14 december 2017

10 bespaartips waar je zelf niet zo 1-2-3 aan denkt. Tot nu.

Verrassingen zijn leuk, maar een onaangename verrassing op je jaarrekening, da's minder. Daarom kun je met de Vooruitkijker in onze Regelneef app je termijnbedrag bijstellen als dat nodig is. Handig, maar het is natuurlijk nog slimmer om je energiekosten omlaag te brengen.

Lees meer
22 oktober 2015

Winter is coming...

Je kent ‘m vast wel, de bekende zin uit Game of Thrones. En ook hier in ons kikkerlandje is het bijna zo ver: winter is coming. Sommige mensen wachten al op dit moment sinds de hittegolf van juli, anderen hopen juist dat een héle lange winterslaap ook voor ons mensen gaat gelden.

13 oktober 2015

Verhuizen: 3 manieren om voordelig te verhuizen.

Vaak is verhuizen leuk. Je kijkt uit naar je nieuwe plekje. Maar hoe maak je het verhuizen zelf gemakkelijk en goedkoop? Wij denken dat je je geld liever aan leuke dingen uitgeeft.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!