Bij energiedirect.nl geloven we dat energiezaken slimmer, beter en voordeliger kunnen. Voor jou! Daar doen we dag in dag uit onze stinkende best voor. En dat zie je direct terug in onze energieprijzen. Altijd voordelig en groen.

Check jouw deal.

Energieprijzen?

Energieprijzen je kunt het heel ingewikkeld maken. Daar houden we bij energiedirect.nl niet van. Ze bestaan uit de leveringskosten voor kubieke meter gas en kWh stroom. Dan komen er nog kosten bij die door de overheid en netbeheerder worden bepaald, o.a. netbeheerkosten en energiebelastingen. Die kosten voor energie zijn overal hetzelfde. Energieprijzen worden ook wel energietarieven genoemd. En die zijn bij energiedirect.nl altijd voordelig en groen. Ook in 2019 behoren de energieprijzen van energiedirect.nl weer tot de laagste in de markt.

Energieprijs berekenen.

Jouw kosten voor energie bereken je super simpel met onze energiecalculator. Door je energiekosten regelmatig te checken, houd je bij hoeveel jij voor jouw energieverbruik betaalt. Zo weet je of je nog goed zit. Op basis daarvan kun je stroom en gas vergelijken. En zie je meteen hoe hoog energiedirect.nl scoort als leverancier van goedkope energie. Bij energiedirect.nl houden we ervan om dingen duidelijk te maken. En dat geldt ook voor je energierekening. Dat maakt het voor jou makkelijk de kosten voor energie te berekenen, vergelijken en te verlagen. Bekijk je energieverbruik en energietarieven. Op basis daarvan kun je vergelijken, overstappen en besparen.

630-energieprijzen-2