Makkelijk energie vergelijken.
Check jouw voordeel.

Vergelijk energieprijzen, slim bezig!

We maken energie vergelijken makkelijk. Zodat jij snel profiteert van onze voordelige energietarieven voor stroom en gas. Wist je dat onze energieprijzen tot de goedkoopste in de markt behoren? We zijn goedkoop, maar niet cheap. Dat zeggen onze klanten, want die geven ons gemiddeld een 8,2. Check onze deal en vergelijk je huidige energietarieven voor stroom en gas. Grijp dat voordeel!

Waarom is het slim om energie te vergelijken?

Door energieprijzen te vergelijken, kun je maandelijks besparen op je energierekening. Soms wel honderden euro's per jaar. De prijs van stroom en gas verschilt namelijk per energieleverancier. Door verschillende energieleveranciers te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Wist je dat energiedirect al jaren tot de goedkoopste energieleveranciers in de markt behoort? Bij ons vind je altijd scherpe energie aanbiedingen. Al onze bestaande én nieuwe klanten krijgen bovendien standaard duurzame energie van 100% windstroom. Voordelig én groen bezig dus.

Waar op letten bij stroom en gas vergelijken?

Wil je overstappen naar een nieuwe energieleverancier? Maak dan een goede vergelijking. Je kunt energie vergelijken op bijvoorbeeld prijs, looptijd van het contract, goede klantenservice en duurzaamheid. Want natuurlijk ga je voor een goede prijs én een goede service. Bekijk de ervaringen van onze klanten. Die bewijzen dat we goedkoop, maar niet cheap zijn. Ook is het slim om te kijken naar je energieverbruik. Verbruik je veel stroom, dan is het slim om stroom te vergelijken. Kijk hiervoor naar de kWh prijs. Wil je juist gas vergelijken? Dan kijk je naar de gasprijs per m3. Ook heb je de keuze uit vaste tarieven of een variabel tarief. Energie en gas vergelijken loont.

Energie vergelijken lastig? Laat het aan ons over.

Bij energiedirect begrijpen we dat jij niet te veel tijd bezig wil zijn met je energie. Maar omdat de inkoopprijzen dagelijks veranderen, schommelen ook de energieprijzen. Dat maakt energie vergelijken een tijdrovende klus. Waarschijnlijk niet iets waar jij je mee bezig wil houden. Maar voor ons is dit ons vak. We worden er blij van altijd goedkope energie te kunnen bieden. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste keuze maakt met energiedirect. Wel zo fijn!

  • Altijd een scherpe prijs. Ook voor klanten.

  • Eenvoudig zelf jouw voordeel berekenen.

  •  Wij regelen de overstap voor je!

Energie vergelijken in 2023.

Vraag je je af wat een goed moment is om energie te vergelijken? Dat hangt af van de resterende looptijd van je huidige energiecontract. Sluit je een vast contract af, dan is het slim om ieder jaar te vergelijken. Heb je een flexibel contract? Dan kun je vrijwel altijd direct overstappen. 

De beste energiedeal vind je bij energiedirect.

Bij energiedirect vergelijk je energie makkelijk online. Niet voor niets is onze website in 2016, 2017, 2018, 2020, 2021 én 2022 verkozen tot Website van het Jaar. Zes jaar online de beste. En daar profiteer jij van!

Vergelijk energie en bespaar direct op je energiekosten.

Start direct met het vergelijken van onze energieprijzen en bespaar. In onze energievergelijker vind je onze scherpe prijzen voor stroom en gas. Energie van energiedirect is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Bij je nieuwe contract ontvang je standaard écht groene stroom. En daar betaal jij niets extra’s voor. En de overstap? Die regelen wij voor je! Geen gedoe dus. Want als er iets niet cheap mag zijn, is het wel onze service.

Waar wacht je nog op? Doe de postcodecheck en zie direct wat je bespaart.

Omdat we vinden dat onze klanten nog meer voordeel verdienen.

Met onze Goedzitters korting zit je als klant van energiedirect nóg beter. Denk aan kortingen op energiebesparende producten. Waar wacht je nog op?

Ook handig om te weten over energie vergelijken.

Nog vragen of op zoek naar meer info over energie vergelijken? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.