Energie vergelijken.
Check je voordeel.

Groene Stroom & Gas.

Zie binnen 1 minuut welk aanbod we voor je hebben klaarstaan.

Energie vergelijken, zo geregeld.

We maken energie vergelijken makkelijk. Zodat jij snel profiteert van onze voordelige energieprijzen voor stroom en gas. Wist je dat onze energieprijzen tot de goedkoopste in de markt behoren? Check onze deal en vergelijk je huidige energieprijs voor stroom en gas.

Waarom is het slim om energie te vergelijken?

Door energieprijzen te vergelijken, kun je maandelijks besparen op je energierekening. Soms wel honderden euro's per jaar. De prijs van stroom en gas verschilt namelijk per energieleverancier. Door verschillende energieleveranciers te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Wist je dat Energiedirect al jaren tot de goedkoopste energieleveranciers in de markt behoort? Bij ons vind je altijd scherpe energie aanbiedingen. Al onze bestaande én nieuwe klanten krijgen bovendien standaard duurzame energie van 100% windstroom. Voordelig én groen bezig dus.

Waar op letten bij stroom en gas vergelijken?

Wil je overstappen naar een nieuwe energieleverancier? Maak dan een goede vergelijking. Je kunt energie vergelijken op bijvoorbeeld prijs, looptijd van het contract, goede klantenservice en duurzaamheid. Want natuurlijk ga je voor een goede prijs én een goede service. Bekijk de ervaringen van onze klanten. Het is ook slim om te kijken naar je energieverbruik. Verbruik je veel stroom, dan is het slim om stroom te vergelijken. Kijk hiervoor naar de kWh prijs. Wil je juist gas vergelijken? Dan kijk je naar de gasprijs per m3. Ook heb je de keuze uit vaste tarieven of een variabel tarief. Stroom en gas vergelijken loont.

Vind je energie vergelijken lastig? Geen zorgen.

Bij Energiedirect begrijpen we dat jij niet te veel tijd bezig wil zijn met je energie. Maar omdat de inkoopprijzen dagelijks veranderen, schommelen ook de energieprijzen. Dat maakt energie vergelijken een tijdrovende klus. Daarom makken we het je graag makkelijk. Je krijgt namelijk bij Energiedirect voordelige energie. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste keuze maakt. Wel zo fijn! We leveren daarbij 100% groene stroom zonder extra kosten. Check onze deal en vergelijk je huidige energieprijs voor stroom en gas. 

  • Altijd een scherpe prijs. Ook voor klanten.

  • Eenvoudig zelf jouw voordeel berekenen.

  •  Wij regelen de overstap voor je!

Energie vergelijken in 2024.

Vraag je je af wat een goed moment is om energie te vergelijken? Dat hangt af van de resterende looptijd van je huidige energiecontract. Sluit je een vast contract af, dan is het slim om ieder jaar te vergelijken. Heb je een variabel energiecontract? Dan kun je vrijwel altijd direct overstappen.

De beste energiedeal vind je bij Energiedirect.

Bij Energiedirect vergelijk je energie makkelijk online. Niet voor niets is onze website in 2016, 2017, 2018, 2020, 2021, 2022 én 2023 verkozen tot Website van het Jaar. Onze website is al 7 keer bekroond tot Beste Website van het Jaar. En daar profiteer jij van! We maken het je graag makkelijk. 

Vergelijk energie en bespaar direct op je energiekosten.

Start direct met het vergelijken van onze energieprijzen en bespaar. In onze energievergelijker vind je onze scherpe prijzen voor stroom en gas. Energie van Energiedirect is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Bij je nieuwe contract ontvang je standaard écht groene stroom. En daar betaal jij niets extra’s voor. En de overstap? Die regelen wij voor je! Geen gedoe dus.

Waar wacht je nog op? Doe de postcodecheck en vergelijk je energie. 

Omdat we vinden dat onze klanten nog meer voordeel verdienen.

Met onze Goedzitters korting zit je als klant van Energiedirect nóg beter. Denk aan kortingen op energiebesparende producten. Waar wacht je nog op?

Ook handig om te weten over energie vergelijken.

Nog vragen of op zoek naar meer info over energie vergelijken? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.

Energieleveranciers bieden verschillende prijzen voor stroom en gas. Door energieprijzen te vergelijken, kun je besparen op je energierekening. Soms wel honderden euro's per jaar.

Wist je dat Energiedirect al jaren tot de goedkoopste energieleveranciers in de markt behoort? Lees hier alles over onze goedkope energie.

Bij energie vergelijken is het belangrijk dat je een goede vergelijking maakt. Je kunt energie vergelijken op bijvoorbeeld de prijs van stroom en/of gas, de looptijd van het contract, een goede klantenservice en duurzaamheid. Bedenk wat voor jou belangrijk is en neem dat mee in je keuze. 

Vragen? Neem contact op met een medewerker via de chat. We helpen je graag. 

Vraag je je af wat een goed moment is om energie te vergelijken? Dat hangt af van de resterende looptijd van je huidige energiecontract. Loopt je contract af, dan is dat een goed moment. Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan kun je vrijwel altijd overstappen en kun je energie vergelijken wanneer dit jou uitkomt.

Dat verschilt per aanbieder. Bij Energiedirect hebben we onze website zo ingericht dat overstappen makkelijk online gaat: vergelijk energie en bestel een energie aanbieding via onze website. Het is makkelijk en al in 3 minuutjes geregeld. Wij zeggen het contract bij je huidige energieleverancier voor je op. Daar hoef je zelf niets voor te regelen. Twijfel je nog? Je krijgt bij ons standaard 14 dagen bedenktijd.