Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

We kunnen niet zonder stroom. Zelfs nu je dit leest op je tablet, telefoon of computer, gebruik je het. Stroom wil je dus goed én voordelig geregeld hebben. Lees hier alles over stroom van energiedirect.nl.

Duidelijk over stroom.

Stroom of elektriciteit?

Stroom en elektriciteit. Het wordt vaak door elkaar gebruikt. Toch is er een verschil. Elektriciteit is de verzamelnaam voor natuurkundige verschijnselen die te maken hebben met elektrische lading en velden. Stroom wordt juist opgewekt door machines en mensen en wordt ook wel elektrische stroom genoemd. Het is de energie die je uit je stopcontacten komt. Klinkt ingewikkeld? Bij energiedirect.nl houden we het liever makkelijk. Daarom hebben wij het dus altijd over stroom. Wel zo makkelijk.

Wist je dat energiedirect.nl een van de goedkoopste stroomleveranciers in de markt is? Bij ons krijg je standaard groene stroom voor een scherpe prijs.

stroom of elektriciteit

Een enkel- of een dubbeltarief voor stroom. Kies wat bij je past.

Wat is dag- en nachtstroom?

Als je bij ons kiest voor dubbeltarief, ook wel bekend als dag- en nachtstroom, dan heb je 2 verschillende stroomtarieven. Voor de stroom die je ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend gebruikt, betaal je dan een daltarief. Als je hiervoor kiest, dan is je stroomprijs overdag wel wat duurder dan wanneer je voor enkeltarief kiest. Let op: je kunt alleen kiezen voor dubbeltarief als je een slimme meter hebt of een analoge meter met 2 of 4 lopende telwerken.

Dag en nachtstroom

Zeker van voordelige stroom.

Of je nu kiest voor enkel- of voor dubbeltarief, bij ons ben je gegarandeerd van een scherpe prijs. Wil je er zeker van zijn dat je de goedkoopste stroom afneemt? Kijk dan eens goed naar je stroomverbruik. Gebruik je overdag en doordeweeks weinig stroom, dan is een dubbeltarief misschien wel interessant voor je. En door slim om te gaan met je stroomverbruik ben je natuurlijk ook voordeliger uit. Slim bezig.

Duurzaam én voordelig bezig zijn met stroom.

Een voordelige stroomprijs

Een scherpe stroomprijs.

De stroomprijs staat elke maand netjes op je energierekening. Alle stroomleveranciers berekenen de stroomprijs per kWh. Ieder jaar Op zoek naar een nieuwe energieleverancier of naar de goedkoopste energieleverancier? Bij ons krijg je altijd groene energie voor een scherpe prijs. Dat onze stroom groen is garanderen we met het Garantie van oorsprong certificaat. Goed geregeld.

De opbrengst van zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen.

Hoe zit het met stroom bij zonnepanelen? Simpel. Met zonnepanelen op je dak wek je zelf groene stroom op. En dat levert veel op: lagere energiekosten, minder afhankelijkheid van je energieleverancier en een beter milieu. Bij energiedirect.nl houden we zonnepanelen graag simpel en snel. Met twee soorten zonnepanelen, een duidelijke uitleg en transparante kosten. Exclusief voor onze klanten.

groene stroom vergelijken

Groene stroom voor iedereen.

Bij energiedirect.nl vinden we duurzame energie belangrijk. Over onze groene stroom zijn we dus kort en krachtig: 100% Europese windstroom voor al onze klanten. En natuurlijk wil je daarvoor niet te veel betalen. Onze energie vergelijken doe je makkelijk online. En je bent gegarandeerd van groene én goedkope stroom. Bij energiedirect.nl vergelijken we dagelijks de energietarieven van concurrenten en verlagen onze tarieven als dat nodig is. Slim bezig dus.

Ook handig om te weten over stroom.