Alles zelf online regelen.
In Mijn Energiedirect.

Zo handig is Mijn Energiedirect.

Je termijnbedrag aanpassen, verhuizing doorgeven of je rekeningen bekijken? Al je energiezaken regel je makkelijk in Mijn Energiedirect.

Inzicht in verbruik.

Voorkom verrassingen achteraf.

Regel ’t makkelijk zelf.

Waar en wanneer het jou uitkomt.

Altijd een scherpe deal.

Er staat een mooi aanbod klaar wanneer het tijd is te verlengen.

Lekker overzichtelijk.

Snel en zonder poespas al je energiezaken geregeld.

Altijd inzicht in je energieverbruik.

In Mijn Energiedirect heb jij overzichtelijk inzicht in je energieverbruik per dag, maand en jaar. Zo kom je aan het eind van het jaar nooit voor verrassingen te staan.

Al je gegevens overzichtelijk op een rijtje.

In Mijn Energiedirect vind je al je energiezaken overzichtelijk op een rijtje. Je persoonlijke gegevens wijzigen, of een verhuizing doorgeven? Ook dat regel je makkelijk en snel zelf. En is het tijd om je contract te verlengen? Dan staat er een mooi aanbod voor je klaar.

Als inloggen even niet lukt.

Echt top dat je je energiezaken online regelt. We werken dag in dag uit aan het verbeteren van onze online klantenservice. Soms is Mijn Energiedirect daarom even niet bereikbaar. We vragen je dan om later terug te komen. Zie je die melding niet? Misschien gaat er wat mis bij het inloggen. Geen probleem. We helpen je hier stap voor stap met inloggen. Wel zo fijn.

Regel jij je energiezaken liever via een app?

Ook dat kan bij energiedirect. Met onze handige app Regelneef ben je altijd op de hoogte van je energiezaken én regel je alles zo vanuit je broekzak.

Regelneef brengt alle relevante informatie over je energiecontract uit het verleden, heden én toekomst overzichtelijk samen op je persoonlijke tijdlijn. En heb je vragen? Dan kom je via de chat eenvoudig in contact met een van onze medewerkers.

Naar Google Play Naar de App Store