Een vast energiecontract

Direct geregeld.

Check je beste deal.

Waar woon je?

Hoeveel verbruik je?
kWh
m3

Een vast energiecontract afsluiten. Zo gepiept.

Op zoek naar een vast energiecontract met voordelige tarieven? Dat snappen we. Met een vast energiecontract bij energiedirect.nl zit je goed. Je tarieven staan vast voor de periode die je kiest. En dat geeft rust. Ook ben je met je een vast energiecontract zo min mogelijk met je energiezaken bezig. Je weet wat je betaalt en waar je aan toe bent. Wel zo fijn. Benieuwd naar onze deals? Lees alles wat je moet weten over het afsluiten van een energiecontract
Klantreviews.
8.2
2514 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
91% beveelt energiedirect.nl aan

Soorten energiecontracten

We maken het je graag gemakkelijk met onze stroom en gas contracten. Wil je zekerheid met vaste tarieven? Dan is een vast energiecontract iets voor jou. Je weet met een vast tarief waar je aan toe bent. Da's fijn. Wil je liever op ieder moment kunnen overstappen? Dan is een flexibel contract een goede optie. Zo zit je niet vast aan een looptijd. Aan jou de keuze.

Benieuwd naar onze deals? 

Klant worden bij energiedirect.nl? Dat is zo geregeld.

Overtuigd van ons voordelige aanbod? Gefeliciteerd! Je zult er geen spijt van krijgen. Na je aanmelding gaan wij voor je aan de slag. Hieronder zie je stap voor stap wat we voor je gaan doen en wanneer. Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail van ons met een bevestiging van je aanmelding. Je hebt 14 dagen bedenktijd bij het afsluiten van je energiecontract.

  • Meld je aan bij energiedirect.nl. Je ontvangt een bevestiging per e-mail van ons. 

  • We zeggen je contract bij je huidige leverancier voor je op. Dit hoef je niet zelf te doen.

  • Vlak voor de startdatum vragen we je om je meterstanden. Heb je een slimme meter, dan hoef je niets te doen. 

  • We starten met de levering van onze voordelige energie. 12 maanden na de startdatum krijg je de jaarrekening.

  • Regel je energiezaken zo vanuit je broekzak met onze Regelneef app. De Regelneef app geeft je dagelijks inzicht in je verbruik. 

Ook handig om te weten.

Heb je nog vragen, of op zoek naar meer informatie over ons gas en stroom aanbod? Hier vind je antwoorden waarmee we onze klanten vaak helpen.

Natuurlijk wil jij niet te veel tijd kwijt zijn aan je energiezaken. Maar je wil wél een scherp aanbod voor stroom en gas. Kies dan voor de zekerheid van een vast energiecontract. Het grootste voordeel van een vast contract is dat je tijdens de contractduur geen omkijken hebt naar je energie. Je weet waar je aan toe bent en wat je betaalt. Wel zo makkelijk.

Twijfel je tussen een vast contract met vaste tarieven, of een flexibel contract met variabele tarieven? Beide opties hebben voordelen. Met een vast energiecontract ben je zo min mogelijk met je energiezaken bezig én heb je de zekerheid van een vast en voordelig tarief per maand. Met een flexibel contract zit je nergens aan vast en heb je de vrijheid om maandelijks op te zeggen. De keuze is aan jou. 

Meer weten? Hier lees je meer over de verschillen tussen vaste en variabele tarieven

Dit hangt af van je type energiecontract. Doe de postcodecheck om te zien welk aanbod we voor jou hebben. 

Bij je aanmelding als nieuwe klant ontvang je een e-mail. Hierin staat de datum waarop je contract start.

Ja, dat kan! Ligt de startdatum verder dan 2 dagen in de toekomst? Dan pas je de startdatum eenvoudig zelf aan in Mijn energiedirect.nl. Neem contact met ons op als de levering binnen 2 dagen start. Dan helpen we je om dit snel te regelen.

Pas de startdatum van mijn contract aan

Soms verander je van gedachten. Daarom kun je bij ons je contract altijd annuleren binnen de bedenktijd van 14 dagen. Lees hier hoe het annuleren van je energiecontract werkt. Heb je vóór je annulering al wel energie van ons verbruikt? Dan betaal je alleen voor de geleverde energie.

Contract annuleren

Online klantenservice.

Chat met ons.

Onze klantenservice is volledig digitaal. Stel je vraag in onze chatbot. Supersnel antwoord en altijd bereikbaar. Handig!

Regel het zelf.

Gegevens wijzigen, contract bekijken of je verbruik inzien? Dat is zo gepiept in Mijn energiedirect.nl of onze handige Regelneef app.