Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Geef je verhuizing online aan ons door.

Je energiecontract verhuizen in 3 stappen.

Stap 1
Geef je verhuizing door in Mijn energiedirect.nl. We nemen je stap voor stap mee.
Stap 2
Je krijgt een e-mail als we de meterstanden van je oude en nieuwe adres nodig hebben. Slimme meter? Dan lezen we ze automatisch uit.
Stap 3
Je ontvangt van de eindrekening van je oude adres. We geven je een seintje per e-mail als ie klaarstaat.

Verloopt je verhuizing net wat anders?

Als je alles hebt doorgeven, krijg je binnen 24 uur een bevestiging van ons per e-mail. Het is geen probleem als je verhuizing onverhoopt net wat anders loopt. Je kunt de datum later nog veranderen. Ook dat regel je makkelijk en snel in Mijn energiedirect.nl.

Opzeggen bij verhuizing.

Soms is het niet mogelijk om je contract mee te nemen naar je nieuwe adres. Dan zeggen we de overeenkomst voor je op. Geef in Mijn energiedirect.nl door dat je je contract opzegt omdat je verhuist. Dan is het zo gepiept.
energiedirect.nl illustratie sleutels energie verhuizen

Je energiecontract op 2 adressen.

Heb je tijdelijk twee adressen? Geen probleem. Geef je verhuizing alvast door in Mijn energiedirect.nl. Dan geldt je huidige scherpe deal automatisch voor beide adressen. Let op, je betaalt dan tijdelijk de termijnbedragen voor beide adressen. Later krijg je het termijnbedrag dat je betaalt voor je oude adres, terug via de eindrekening.

Geef je verhuizing door in Mijn energiedirect.nl.

In een paar minuten online geregeld.
Al tot 3 maanden voor je verhuizing.
Wij regelen de rest.

Verhuizing doorgeven

Ook handig om te weten over het verhuizen van je energie.

Kom je er zelf echt niet uit?
Chat met ons!