Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.
Natuurlijk wil je besparen op energie. Dat scheelt in je portemonnee én je helpt het milieu. Je kunt korter douchen en zorgen dat je de deur achter je dicht doet. Maar er kan nog veel meer. Iedere maand vind je hier nieuwe bespaartips. Zo wordt besparen op je verbruik én dus op je energiekosten een fluitje van een cent. Wel zo fijn.

Handige bespaartips.

Verlaag je energiekosten met isolatie. Doe de isolatiecheck! 

Is jouw huis van voor tot achter geïsoleerd? Dan kun je flink besparen op je energierekening. Toch zijn 3 van de 4 woning in Nederland nog niet goed geïsoleerd (bron: Milieu Centraal). Dat vinden wij jammer, want isolatie is zo geregeld! Kies voor isolatie via energiedirect.nl! Dan regelen wij alles voor je.

Bespaar in de keuken met slim warm water.

Het milieu én je portemonnee minder belasten? Dat kan door je water in de keuken slimmer en efficiënter te verwarmen. Kijk daarom goed naar het type installatie in je keuken. Een ouderwetse waterkoker is bijvoorbeeld energiezuiniger dan een kokendwaterkraan. En heb je een boiler? Stel dan een tijdklok in en zet de temperatuur niet te hoog, dat scheelt energie! Meer tips over waterbesparing vind je op de website van MilieuCentraal.

Check je energiebesparing in Regelneef app.

Heb je onze slimme bespaartips toegepast? Natuurlijk wil je dan weten of je dit terugziet in een lager energieverbruik. Met onze handige app Regelneef zie je precies hoeveel stroom en/of gas je verbruikt. Per jaar, per maand en zelfs per dag. Het enige wat je hoeft te doen is ons toestemming geven om je slimme meter uit te lezen. Ook dat is zo gepiept in Regelneef. Waar wacht je nog op? Download Regelneef nu.

Image Regelneef app voor inzicht in verbruik

Inzicht in je verbruik in Mijn energiedirect.nl.

Dagelijks inzicht in je energieverbruik.
Voorkom verrassingen achteraf.
Bewuster omgaan met je energie.

Mijn verbruik inzien

Isoleer je spouwmuur en bespaar gas.

Met spouwmuurisolatie bespaar je tot wel 30% op je stookkosten. Geïsoleerde muren houden de warmte veel beter binnen. Dus hoef je minder te stoken. Dat klinkt goed; voor zowel het milieu als je portemonnee. Je verdient je investering gemiddeld binnen 4 jaar terug. Dat is pas slim besparen op energie.

Wek zelf groene stroom op met zonnepanelen.

Profiteren van de zon met je eigen zonnepanelen? Dat kunnen wij voor je regelen. Je hebt dan minder stroom van ons nodig en je helpt het milieu een handje. Plaats je 10 panelen, dan leveren die een voordeel op van ruim € 500,- per jaar op. Je verdient je investering vaak al in zo'n 6 tot 8 jaar terug. Laat de zon maar schijnen.