Meer dan alleen een scherpe prijs.

  • Altijd een scherpe deal. Ook voor trouwe klanten.
  • Standaard 100% Windstroom.
  • Goedkoper tanken met Tankey app.
  • Al je energiezaken direct geregeld met gratis Regelneef app.
  • Wij regelen de overstap!

Voordelige groene stroom en gas zonder poespas.

Bij energiedirect.nl geloven wij dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan. We voegen de daad bij het woord. Al sinds 2002, dag in dag uit. En dat levert jou direct veel voordeel op. En ons blije en tevreden klanten. Mooi toch?

Een scherpe deal mét de beste service.

Voor stroom en gas wil je niet teveel betalen en vooral geen gedoe. Supervoordelig dus maar dan mét een topservice. Zoals een app waarmee je in één oogopslag inzicht hebt in je energieverbruik. Gewoon 1 soort groene stroom zonder extra kosten. Geen welkomstcadeau waar je niets mee doet, maar een lekkere korting bovenop een scherp tarief. Logisch. En daarom is energiedirect.nl niet alleen de goedkoopste, maar ook de slimste keuze.

Groene stroom voor een zacht prijsje.

Natuurlijk wil je groen bezig zijn. Maar je zit niet te wachten op een keuze uit 50 kleuren groen, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij standaard voor iedereen maar 1 soort groene stroom van 100% windenergie. Zonder extra kosten, welk contract je ook kiest. Gewoon groene stroom voor een zacht prijsje. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee. Groen bezig!

Een dikke 8,2 van onze klanten.

Bij energiedirect.nl vieren we iedere klantreview. Die bewijzen namelijk dat we goedkoop, maar niet cheap zijn. En nog belangrijker, die geven ons de kans om onze service nog beter te maken. Want een lage prijs, betekent bij energiedirect.nl geen lage kwaliteit. En zo bedenken we steeds weer hoe we het regelen van je energiezaken nóg slimmer kunnen maken. En dat wordt gewaardeerd. Daar zijn we supertrots op!

Overstappen doe je zo.

Bij energiedirect.nl zetten we iedere dag een stapje extra om je niet alleen een scherpe deal, maar ook de beste service te geven. Daarom is jouw overstap binnen een paar klikken al geregeld. Je hebt standaard 14 dagen bedenktijd. En de rest doen wij voor je. Want voordeel wil je hoe sneller hoe beter.

Bevestiging

Welkom! Je krijgt van ons binnen 1 werkdag een e-mail ter bevestiging met jouw energiecontract.

Inloggegevens

We sturen een e-mail met inloggegevens voor Mijn energiedirect.nl en onze Regelneef app.

Opzeggen contract

We zeggen je vorige contract voor je op. Hoef je zelf niets voor te regelen. Doen we gewoon.

Meterstanden

We lezen je meterstanden automatisch uit. Heb je nog een oude meter dan vragen we je de meterstanden aan ons door te geven.

Start levering

We starten met de levering van onze voordelige stroom en gas. Je krijgt standaard 100% groene stroom.

Ook handig om te weten over gas en stroom van energiedirect.nl.

Heb je nog vragen, of op zoek naar meer informatie over ons gas en stroom aanbod? Hier vind je antwoorden waarmee we onze klanten vaak helpen.

`