• Inclusief speciale PSV Extra’s.

  • 10% korting in de FANstore.

  • Standaard 100% groene stroom.

PSV Energie is ontwikkeld door en voor PSV supporters.

We zijn als trotse sponsor verslaafd aan PSV. Na 3 jaar hoofdsponsor sinds dit voetbalseizoen rugsponsor. Speciaal voor PSV fans hebben we PSV Energie. Met scherpe tarieven voor groene stroom en gas. En boordevol PSV extra’s. Je ontvangt bij het afsluiten veel FANstore tegoed waarmee je makkelijk het nieuwe thuisshirt koopt. Daarnaast krijg je altijd 10% korting in de PSV FANstore én toegang tot exclusieve PSV-acties. Lekker toch!

PSV Energie, onze beste deal voor PSV supporters.

Energiedirect.nl en PSV zijn uit hetzelfde hout zijn gesneden. Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse rugsponsor van PSV. We zijn er voor jou, we zijn er voor de club. Als PSV fan krijg je bij ons extra voordeel. PSV Energie is uit eendracht geboren. Ontwikkeld voor en door PSV supporters met scherpe tarieven en boordevol exclusieve PSV extra´s. Da´s echt lekker!

PSV Energie met cashback of PSV tegoed en veel PSV Extra's.

Met PSV Energie krijg je groene stroom tegen onze scherpste tarieven met PSV Extra’s. Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Groene stroom en gas met 1 jaar PSV tegoed of een cashback voor 1 of 2 jaar!  

Korting in fanstore met PSV Energie

Altijd 10% kortingspas PSV Fanstore.

Met je speciale PSV energie kortingspas krijg je 10% korting op je aankopen in de PSV Fanstore. Zo kun je jezelf verwennen met nog meer PSV extra's. Alleen dan extra sterk geprijsd! De kortingspas krijg je binnen twee weken automatisch thuisgestuurd. Veel shopplezier!
Groene stroom en gas bij PSV Energie

Exclusieve PSV acties en belevenissen.

Maak kans op mooie acties, zoals de mooie PSV Kersttrui of meedoen aan de Pubquiz met (oud) PSV spelers. Zo kon je afgelopen jaar ook meedoen aan een trainingsclinic in het Philips Stadion onder leiding van PSV Legends Willy en René van de Kerkhof. Regelmatig organiseren we winacties voor tickets voor wedstrijden of een meet & greet. Kijk op onze actiepagina, in je mail of op onze facebookpagina welke acties we nog meer organiseren!

PSV energie met lekkere cashback of PSV tegoed.

Met PSV Energie krijg je groene stroom tegen onze scherpste tarieven met PSV Extra’s. Energiedirect.nl gelooft dat het regelen van je energie voordeliger en eenvoudiger kan. Alles is eenvoudig online te regelen. Lekker overzichtelijk zo houden we de prijs laag. Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Groene stroom en gas met 1 jaar PSV tegoed of een cashback voor 1 of 2 jaar.

PSV Energie is wij. Jij, de club en energiedirect.nl.

We geloven er in dat dingen slimmer kunnen. Door gebruik te maken van elkaar. Van eendracht. Dat doet de club met een team, de beste opstelling. Dat doen de supporters. Als één front achter de club. Mee strijden in weer en wind. Energiedirect.nl doet het samen met de club en de supporters. Supporters geven ons inspiratie en de club helpt ons in de realisatie. Dat zie je terug in PSV Energie. Groene stroom en gas tegen hele scherpe tarieven met PSV extra´s voor een maximale voetbalbeleving. Dat scoort.

Ook handig om te weten over PSV Energie.

Nog vragen of op zoek naar meer info over PSV Energie? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.