Makkelijk en goedkoop verhuizen doe je zo.

Verhuizen: 3 manieren om voordelig te verhuizen.

Vaak is verhuizen leuk. Je kijkt uit naar je nieuwe plekje. Maar hoe maak je het verhuizen zelf gemakkelijk en goedkoop? Wij denken dat je je geld liever aan leuke dingen uitgeeft.

3 manieren om lekker voordelig te verhuizen.

1. Hoe kleiner je inboedel hoe voordeliger.

Een verhuizing is een mooi moment om eens goed naar je inboedel te kijken. Er zijn vast nog spullen die eigenlijk overbodig zijn. Zet deze spullen apart en verkoop deze via sites als marktplaats.nl. Hierdoor verdien je extra geld en worden deze spullen ook nog gratis opgehaald.

2. Trommel je vrienden en familie op.

Dure verhuisbedrijven zijn vaak overbodig. Trommel al je vrienden op zodat je hulp hebt met het sjouwen van je inboedel. Het is natuurlijk altijd mooi meegenomen wanneer je vrienden hun auto ook meenemen.

3. Gebruik de bananendoos.

Vaak ben je bij bedrijven zoals de Action of Hema heel voordelig uit met je verhuisdozen. Let erop dat de verhuisdozen een autolock hebben zodat je geen extra geld hoef te spenderen aan tape. Nog voordeliger is het om langs een aantal winkels in het winkelcentrum te lopen met de vraag of zij kartonnen dozen over hebben. Verzamel vooral veel bananendozen, dat is namelijk de perfecte vervanger voor de verhuisdoos: stapelbaar, stevig en bovendien gratis!