Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl biedt Koning zonnepanelen aan.

Bij energiedirect.nl vinden we dat iedereen groen bezig moet kunnen zijn. Dus ook de Koninklijke familie. De Koning mag geen zonnepanelen plaatsen van de wet, omdat zijn paleis een monument is. Energiedirect.nl besloot de Koning tegemoet te komen. En dus stonden we vanmorgen in alle vroegte met een paneeltje voor de deur.

Energiedirect.nl biedt de Koninklijke familie donderdagochtend een setje zonnepanelen aan op Paleis Huis Ten Bosch. Een installateur en enkele medewerkers van energiedirect.nl stapten donderdagochtend vroeg in de auto om de zonnepanelen en een bosje bloemen aan te bieden op het Paleis. 
 
Jorrit Pijlman marketing manager van energiedirect.nl: “We lazen gisteravond het bericht dat de Koning geen zonnepanelen mag plaatsen op zijn monumentale woning. Wij houden niet van poespas en we vinden dat iedereen moet kunnen stralen met zonnepanelen, ook de Koning. Daarom regelen wij dat direct. We bieden de zonnepanelen graag aan, zodat de Koning zijn energiezaken slimmer en duurzamer kan regelen, op het dak of niet. We vinden desnoods wel een slimme oplossing, zodat ook de Koninklijke familie lekker groen bezig kan zijn!” 

Even een paneeltje pakken.

Met een overzichtelijk aanbod, een scherpe prijs en supersnelle installatie maakt energiedirect.nl het kopen van zonnepanelen makkelijk.

Wil jij net als onze Koning zonnepanelen? Doe de Dakcheck en zie in 3 stappen wat je bespaart!

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!