• Extra veel voordeel, ook als je klant bent.
  • Standaard 100% groene Windstroom.
  • Energiezaken direct geregeld met onze app.

Voor de vierde keer Website van het Jaar!

Supergoed! Onze website is voor de vierde keer verkozen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. Niet alleen de beste, maar ook nog eens de populairste! Extra speciaal. We zijn continu bezig om jullie de beste ervaring op onze website te bieden. Zo maken we het voor jou supermakkelijk en is je verhuizing of het afsluiten van je energierekening zo geregeld. Handig toch?

Voordelige groene stroom en gas zonder poespas.

Bij energiedirect.nl geloven wij dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan. We voegen de daad bij het woord. Al sinds 2002, dag in dag uit. En dat levert jou direct veel voordeel op. En ons blije en tevreden klanten. Mooi toch?

Een dikke voldoende van onze klanten.

Maximaal voordeel voor onze klanten, dat is onze ambitie. En dat doen we door dingen slim en goed te regelen. En daar worden onze klanten blij van. Dat zien we aan de positieve reviews. En daar worden wij weer heel erg blij van.

100% Wind zonder extra kosten.

Groen is beter. Daarom hebben we standaard groene stroom, zonder extra kosten. Je bent dus altijd groen bezig bij energiedirect.nl. We houden het lekker eenvoudig. Dus geen 50 kleuren groen, maar gewoon 100% Wind voor iedereen. En dat tegen een scherp prijsje.

Lees meer over 100% Wind.

100% wind bij energiedirect.nl