Installeer de vernieuwde app Tankey nu op je mobiel en ga direct lekker goedkoop tanken. Met nu nog meer aangesloten tankstations. Dus altijd eentje bij jou in de buurt. Lekker, zo'n app waar je energie van krijgt.

Lekker voordelig tanken met Tankey app.

Met de Tankey app tank je goedkoop benzine. Of diesel. Want je krijgt met de app maar liefst 5 cent extra korting per liter brandstof, bovenop de pompprijs. Tot maar liefst 400 liter per kwartaal. En bij ons geen gedoe met punten of zegeltjes sparen, maar gewoon lekker direct voordeel aan de pomp, iedere keer als je tankt. Katsjing!

Goedkoop tanken met CO2 compensatie.

Energiedirect.nl zorgt voor CO2 compensatie van de brandstof die jij tankt. Dat doen we door te investeren in projecten die duurzame energie stimuleren. Op deze manier leveren we een bijdrage aan het tegengaan van klimaatverandering. En natuurlijk is die stalen ros met twee wielen en een fietsbel nog het beste. Maar als je dan een keer naar je oma in IJzevoorde rijdt, dan beter CO2 gecompenseerd. Want groen is beter. Dat vinden wij bij energiedirect.nl. Je krijgt bij ons dan ook altijd groene stroom. Goed bezig.

Tankey: dé goedkoop-tanken-app.

Geen gedoe met punten of zegeltjes sparen, maar direct korting aan de pomp. Gewoon, zoals je van energiedirect.nl gewend bent. En dat allemaal lekker simpel: via de gratis brandstof app Tankey. Download Tankey en profiteer direct van tanken met korting. En die korting kan oplopen tot wel 5 cent per liter. Jij rijdt vanaf nu met een glimlach naar de pomp. Goed geregeld.

Hoe werkt Tankey?

Hoe het werkt? Heel simpel. Je logt in op de app. Dat kan met je e-mailadres en wachtwoord of via je Google- of Facebook account. Heb je een account aangemaakt en wil je direct tanken met korting? Zoek dan plankgas een tankstation bij jou in de buurt. Zo gevonden in de Tankey app. En met honderden aangesloten tankstations is er vast 1 bij jou in de buurt. Bij het tankstation open je de app en klik je op ‘nu tanken’. Voordat je tankt, kies je in de app de juiste pomp en brandstof. Je persoonlijke korting wordt direct in de prijs verrekend. Slim bezig.

Voordelig tanken voor iedereen.

Iedereen die op jouw adres woont kan brandstof app Tankey downloaden. Zo heeft iedereen voordeel. Ook als je geen klant bent bij energiedirect.nl profiteer je met Tankey. Je krijgt dan bij je eerste 2 tankbeurten een welkomstkorting van 5 cent per liter bovenop de pompprijs. Doe dit binnen 2 maanden zodat je van de korting profiteert. Daarna krijg je een leuke basiskorting van 1 cent per liter. Wil je met 5 cent korting blijven tanken? Word dan klant van energiedirect.nl. Gewoon doen!

Download Tankey gratis en go.

Inloggen

Log in met je gegevens van energiedirect.nl en start meteen.

Kies je tankstation

Tankey vindt voor jou het tankstation in de buurt.

Kies je pompnummer

Bij het tankstation selecteer je jouw pompnummer in Tankey.

Besparen!

Je tankt en betaalt je voordeelprijs gewoon bij de kassa of PIN terminal.

Voordelig tanken met Tankey bij jou in de buurt. Mooi meegenomen.

Met brandstof app Tankey krijg je onderweg lekker veel voordeel. Op dit moment zijn er honderden tankstations aangesloten waar jij met Tankey korting krijgt. Dit aantal wordt nog verder uitgebreid. Check hier bij welk tankstation jij voordelig terecht kunt met Tankey. Er is er altijd wel 1 in de buurt of op je route.

Ook goedkoop tanken met Tankey? Word klant van energiedirect.nl!

Kom direct in actie! Want bij ons krijg je naast een scherp aanbod met vaste lage tarieven ook Tankey. Dat betekent lekker veel voordeel. En dus meer ruimte voor leuke dingen! Hoe leuk is dat? En wij geloven dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan. Dat doen we al sinds 2002, dag in, dag uit. Dat levert jou direct veel voordeel op. En ons blije en tevreden klanten. Mooi toch?

  • Extra veel voordeel, ook als je al klant bent.
  • Standaard 100% groene stroom.
  • Goedkoop tanken met Tankey app.
  • Energiezaken direct geregeld met Regelneef app.

Ook handig om te weten.

Nog vragen of op zoek naar meer info? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.