Installeer de vernieuwde Tankey-app nu en ga direct lekker goedkoop tanken. Met nu nóg meer aangesloten tankstations. Dus altijd eentje bij jou in de buurt. Lekker, zo'n app waar je energie van krijgt.

Lekker voordelig tanken met de Tankey-app.

Goedkoop tanken én CO2-compensatie.

Energiedirect.nl zorgt voor CO2-compensatie van de brandstof die jij tankt. Dat doen we door te investeren in projecten die duurzame energie stimuleren. Op deze manier leveren we een bijdrage aan het tegengaan van klimaatverandering. En natuurlijk is die stalen ros met twee wielen en een fietsbel nog altijd het beste. Maar áls je dan een keer naar je oma in IJzevoorde rijdt, dan beter CO2-gecompenseerd. Want groen is beter. Dat vinden wij bij energiedirect.nl. Je krijgt bij ons dan ook altijd groene stroom. Goed bezig.

Tankey: lekker snel korting pakken.

Geen gedoe met punten of zegeltjes sparen, maar direct korting aan de pomp. Lekker makkelijk, zoals je van energiedirect.nl gewend bent. Download Tankey en het voordeel kan beginnen. Als klant is dat voordeel maar liefst 5 cent per liter brandstof. Tank met korting tot 400 liter per kwartaal! Jij rijdt vanaf nu met een glimlach naar de pomp. Goed geregeld.

Hoe werkt Tankey?

Simpel. Je opent de app. Maak een account of log in met Facebook of Google. Ga vervolgens naar 'kortingen' en koppel energiedirect.nl door bij ons in te loggen. Daarna ga je met plankgas door de app en vind je zo een station bij jou in de buurt. Met honderden aangesloten tankstations is dat zo gepiept. Bij het tankstation open je de app en klik je op ‘nu tanken’. Kies de juiste pomp en brandstof, ga lekker tanken en je korting wordt direct in de prijs verrekend. Zo simpel is het. 

Voordeel voor iedereen.

Iedereen op jouw adres kan Tankey downloaden. Ook als je geen klant bent bij energiedirect.nl. Je krijgt dan bij je eerste 2 tankbeurten een welkomstkorting van 5 cent per liter. Doe dit binnen 2 maanden om van de korting te kunnen profiteren. Daarna krijg je een basiskorting van 1 cent per liter. Wil je met 5 cent korting blijven tanken? Word dan klant van energiedirect.nl. Gewoon doen!

Download Tankey gratis en go.

Inloggen

Log in met je gegevens van energiedirect.nl en start meteen.

Kies je tankstation

Tankey vindt voor jou het tankstation in de buurt.

Kies je pompnummer

Bij het tankstation selecteer je jouw pompnummer in Tankey.

Besparen!

Je tankt en betaalt je voordeelprijs gewoon bij de kassa of PIN terminal.

Voordelig tanken bij jou in de buurt. Mooi meegenomen.

Ook goedkoop tanken met Tankey? Word klant van energiedirect.nl!

Pak lekker dubbel voordeel. Bij ons krijg je namelijk een scherp aanbod met vaste lage tarieven, én korting via Tankey. Zo hou je ruimte over voor de dingen die jou blij maken. Wij geloven dat het regelen van je energie niet alleen voordeliger, maar ook eenvoudiger kan. Zo hou jij ook nog eens extra tijd over. Jij blij, je portemonnee blij, en wij blij met jou als tevreden klant! Mooi toch. 

  • Extra veel voordeel, ook als je al klant bent.
  • Standaard 100% groene stroom.
  • Goedkoop tanken met Tankey.
  • Energiezaken direct geregeld met Regelneef.

Ook handig om te weten over gas en stroom van energiedirect.nl.

`