Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl voor 3e jaar winnaar Website van het Jaar verkiezing.

De website van energiedirect.nl is voor het 3e jaar op rij gekozen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites, georganiseerd door Multiscope en Emerce.

Hattrick.
“Drie jaar op rij de award voor beste website mee naar huis nemen is een team effort, en ik zie deze hattrick echt als de bekroning op ons werk”, aldus Jorrit Pijlman, Marketing Directeur energiedirect.nl. “Wij willen onze bezoekers continu de ultieme digitale ervaring geven. En als je dan 3 jaar achter elkaar de prijs voor beste website wint, bewijst dat wel dat we daar in slagen.”

Altijd verbeteren.
“Dagelijks werken we met het team aan verbeteringen aan onze site waarmee we onze bezoekers nog beter en sneller van dienst zijn. Zo hebben we dit jaar artificial intelligence ingezet om onze pagina’s te optimaliseren. Goed om te zien dat de stemmers ons dit jaar voor deze effort beloond hebben.”

Over energiedirect.nl

Energiedirect.nl wil dat iedereen groen bezig kan zijn. Of het nou gaat om 100% wind energie, CO2 gecompenseerd gas of zonnepanelen; energiedirect.nl houdt op een slimme manier energiezaken eenvoudig en goedkoop. Je regelt alles gemakkelijk online met altijd een scherpe deal voor nieuwe én bestaande klanten. Zo daagt energiedirect.nl sinds 2002 de energiemarkt uit.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!