Regelneef beste energie app.
Te gek!

Regelneef is de beste app binnen de energiemarkt.

Regelneef is gekozen tot beste app in de energiemarkt. Het eindoordeel? Een mooie 7.6. En daar zijn we trots op!

Veel positieve feedback op Regelneef app.

In een publicatie van Emerce wordt Regelneef genoemd als beste app in de energiemarkt. 

"De Regelneef app van energiedirect.nl ontvangt sinds de lancering veel positieve feedback. Dit komt voornamelijk door het feit dat de app veel functionaliteiten biedt. Zo kunnen klanten met de app onder andere hun maandtarief verhogen of verlagen. Ook kan men gebruik maken van een live chat, om snel een vraag te kunnen stellen. Daarnaast zijn ook de volgende functionaliteiten ingebouwd;

  • Het bekijken van persoonlijke gegevens.
  • Het inzien en downloaden van energienota’s.
  • Een persoonlijke tijdlijn met relevante informatie uit het verleden in de toekomst.
  • Herinneringen op belangrijke momenten.

Naast deze handige functionaliteiten is energiedirect.nl ook nog bezig met nieuwe mogelijkheden. Hierdoor kan men op termijn gegevens aanpassen, het energieverbruik inzien en contracten verlengen."

Lees het volledige artikel.

Over Regelneef.

Bij energiedirect.nl begrijpen we dat jij je energiezaken voordelig én makkelijk wil regelen. Daarom hebben we Regelneef ontwikkeld. Met deze mobiele app regel je je energiezaken waar en wanneer het jou uitkomt. Benieuwd of je termijnbedrag nog past bij je energieverbruik? Je checkt het eenvoudig met de Vooruitkijker. En heb je ergens hulp bij nodig? Onze medewerkers helpen je via de chatfunctie in Regelneef. Handig toch?

Samen met onze klanten maken we Regelneef nóg beter.

We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. En daarom blijven we de Regelneef optimaliseren. Op de hoogte blijven van de nieuwste features in Regelneef? Regelneef is voor alle klanten van energiedirect.nl gratis te downloaden in de App Store of in de Google Play store.

Alles over Regelneef