Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

energiedirect.nl is Website van het Jaar 2020

Te gek, energiedirect.nl is voor de vierde keer (!) uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. Dit jaar niet alleen de beste, maar ook de populairste!

Continu leren van jullie, onze bezoekers!

We zijn steeds bezig om onze websitebezoekers de beste ervaring te bieden, iedere dag weer. Zo maken we het voor jou supermakkelijk en is je verhuizing of het afsluiten van je energierekening zo geregeld. We werken samen met gedreven partners zoals Braingineers om de gebruikerservaring te testen. Daarnaast maken we ook gebruik van artificial intelligence; een systeem dat varianten van elementen op onze website automatisch test. Zo leren we wat de beste samenstelling van onze site is. Handig toch? We blijven dus optimaliseren, met als gevolg deze mooie bekroning!

Altijd onderweg.

Leonoor Schrijen, Marketing Directeur energiedirect.nl: “We zijn enorm blij met deze prijs. Voor de vierde keer de verkiezing tot Website van het Jaar winnen betekent erg veel voor ons. Als online energieleverancier is dit de ideale bewijsvoering voor ons werk! We zullen deze lijn uiteraard blijven doorzetten.”

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!