Website van het Jaar 2021
energiedirect.nl

Energiedirect.nl voor 5e jaar winnaar verkiezing Website van het Jaar.

Te gek, energiedirect.nl is voor de vijfde keer (!) uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie Energie. Dit jaar wederom de populairste!

De website van energiedirect.nl is voor het 5e jaar in de prijzen gevallen bij de verkiezing voor Website van het Jaar. In de categorie ‘energie’ werd de website tot populairste van 2021 uitgeroepen. Een mooie prestatie waar we als team heel trots op zijn! De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites, georganiseerd door Multiscope en Emerce.

Ultieme bekroning online dienstverlener.

“Vijf jaar een award mee naar huis nemen is een team effort, en ik zie dit echt als de bekroning op ons werk”, aldus Leonoor Schrijen, Marketing Directeur energiedirect.nl. “Als volledig digitale dienstverlener willen onze bezoekers continu de ultieme online ervaring geven. Dat we voor het 5e jaar beloond worden met deze prijs bewijst dat we erin slagen onze klanten een online topservice te bieden voor een goede prijs.”

Altijd verbeteren.

“Dagelijks werken we met het team aan verbeteringen aan onze site om er voor te zorgen dat onze bezoekers en klanten hun energiezaken met een paar klikken helemaal zelf online kunnen regelen. En als ze er onverhoopt zelf niet uitkomen, helpt onze chatbot snel bij het beantwoorden van een vraag. We meten continu de online gebruikerservaring en maken o.a. gebruik van artificial intelligence om onze pagina’s te optimaliseren. Goed om te zien dat de stemmers ons dit jaar voor deze effort beloond hebben.” Op 1 december jl. is ook de start geweest van energiedirect.nl 100% digital, door het ook weer dit jaar winnen van deze prijs is dit nieuwe tijdperk mooi afgetrapt. 

Over energiedirect.nl

Niet cheap, wel goedkoop. Bij energiedirect.nl geloven we dat goed en goedkoop wél samen kunnen gaan. We zijn het A-merk onder de budgetmerken en dagen de energiemarkt al sinds 2002 uit. Met groene stroom voor een zacht prijsje en slimme online oplossingen die onze klanten nog meer voordeel bieden. Maar je hoeft ons niet te geloven. Kijk maar eens wat onze klanten van ons vinden. Die geven ons een dikke 8,2!