Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Maak je huis warm en comfortabel met Knauf Supafil. Topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol.

1 soort isolatiemateriaal. Wel zo makkelijk.

illustratie glaswol isolatiemateriaal

Energiedirect.nl kiest voor isoleren met glaswol.

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. EPS parels bijvoorbeeld. Die zorgen dat er geen kou meer door de spouwmuur heen komt. Of steenwol. Dat werkt goed als geluidsisolatie, maar is minder geschikt om kou en warmte buiten te houden. Pur isolatiemateriaal is vooral geschikt voor het aanvullen van een huis dat al eerder geïsoleerd is. En dan is er nog glaswol. Daar kiest energiedirect.nl voor. Want Knauf Supafil glaswol isolatiemateriaal zorgt voor een fijne temperatuur in huis én het dempt het geluid van buiten. Echt goed.
illustratie was is glaswol isolatiemateriaal

Oké, klinkt goed. Maar wat is glaswol?

Glaswol is een van de meest gebruikte isolatiematerialen in Nederland. En dat is niet voor niets. Bij 95% van de huizen werkt glaswol het beste als isolatiemateriaal. Er zijn verschillende soorten glaswol isolatie. Isoleer je je huis via energiedirect.nl dan krijg je glaswol van Knauf Supafil. Knauf Supafil is een witte glaswol. Het wordt gemaakt van zand en gerecycled glas. En er worden geen chemicaliën aan toegevoegd. Daarom is het ook nog eens een duurzaam isolatiemateriaal. Glaswol wordt ook wel inblaaswol genoemd omdat het in je spouwmuur geblazen wordt. Dat gebeurt via kleine boorgaatjes in de voegen van je gevel.

illustratie kwaliteit glaswol isolatiemateriaal

De voordelen van Knauf Supafil glaswol.

Knauf Supafil houdt je huis warm in de winter en koel in de zomer. Het werkt als geluidsisolatie en het is brand- en vochtwerend. Zowel van binnen als naar buiten. Over schimmels en bacteriën hoef je je niet druk te maken met Knauf Supafil. Het materiaal is ook heel geschikt voor het isoleren van oudere huizen vanaf 1930. Extra voordeel: er is geen breekwerk nodig om het glaswol in je spouwmuur te brengen. En als het er eenmaal in zit dan blijft het goed verdeeld in je spouw zitten. Zonder kans op inzakken. Na de isolatie voelt je huis warm en comfortabel. Daarom dus glaswol van Knauf Supafil. Echt goed.

illustratie isolatiemateriaal in muur spuiten

Zo gaat het isolatiemateriaal je spouwmuur in.

Het isolatiemateriaal wordt van buiten in je spouwmuur gespoten. Dat doen wij niet zelf, maar een expert van Nederland Isoleert. Die boort gaten in de voegen van je buitenmuur. En spuit vervolgens met een slang het glaswol naar binnen. Nadat het isolatiemateriaal in de spouw is gespoten worden de geboorde gaten weer netjes dichtgemaakt in dezelfde kleur van je bestaande voeg. Zodra het opgedroogd is zie je er niets meer van. En zo heb jij in 1 dag glaswol in je muur. Zonder rommel in huis. Echt makkelijk.

Topkwaliteit glaswol aangebracht door de expert.

Het isolatiemateriaal is van hoge kwaliteit. Dat garanderen we met een standaard garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen. De isolatie wordt in je spouwmuur aangebracht door onze isolatiepartner Nederland Isoleert. Dé isolatie-expert en marktleider op het gebied van spouwmuurisolatie in Nederland. Nederland Isoleert is SKG-IBOK gecertificeerd. En dus mag jij erop vertrouwen dat je isolatie tot in de puntjes verzorgd wordt. Nadat je een offerte hebt aangevraagd, komt er een expert van Nederland Isoleert bij je thuis voor een check van je muren. Als je huis inderdaad isoleerbaar is, dan is de isolatie vervolgens binnen 1 dag geregeld.

garantie kwaliteit isolatiemateriaal energiedirect.nl
  • Isoleer en bespaar tot 30% op je stookkosten.

  • Je investering gemiddeld binnen 4 jaar terugverdiend.

  • Topkwaliteit isolatiemateriaal in 1 dag in je muur.

Ook handig om te weten over het isolatiemateriaal.