Geef je huis een warm jasje.
Met duurzaam glaswol.

1 soort isolatiemateriaal. Wel zo makkelijk.

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Energiedirect houdt het liever makkelijk. Wij kiezen voor duurzaam glaswol van Knauf Supafil. Topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol. 1 keuze, geen stress.

Energiedirect kiest voor isoleren met glaswol.

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. EPS parels bijvoorbeeld. Die zorgen dat er geen kou meer door de spouwmuur heen komt. Of steenwol. Dat werkt goed als geluidsisolatie, maar is minder geschikt om kou en warmte buiten te houden. Pur isolatiemateriaal is vooral geschikt voor het aanvullen van een huis dat al eerder geïsoleerd is. En dan is er nog glaswol. Daar kiest energiedirect voor. Want Knauf Supafil glaswol isolatiemateriaal zorgt voor een fijne temperatuur in huis én het dempt het geluid van buiten. Echt goed.

Oké, klinkt goed. Maar wat is glaswol?

Glaswol is een van de meest gebruikte isolatiematerialen in Nederland. En dat is niet voor niets. Bij 95% van de huizen werkt glaswol het beste als isolatiemateriaal. Er zijn verschillende soorten glaswol isolatie. Isoleer je je huis via energiedirect dan krijg je glaswol van Knauf Supafil. Knauf Supafil is een witte glaswol. Het wordt gemaakt van zand en gerecycled glas. En er worden geen chemicaliën aan toegevoegd. Daarom is het ook nog eens een duurzaam isolatiemateriaal. Glaswol wordt ook wel inblaaswol genoemd omdat het in je spouwmuur geblazen wordt. Dat gebeurt via kleine boorgaatjes in de voegen van je gevel.

De voordelen van Knauf Supafil glaswol.

Knauf Supafil houdt je huis warm in de winter en koel in de zomer. Het werkt als geluidsisolatie en het is brand- en vochtwerend. Zowel van binnen als naar buiten. Over schimmels en bacteriën hoef je je niet druk te maken met Knauf Supafil. Het materiaal is ook heel geschikt voor het isoleren van oudere huizen vanaf 1930. Extra voordeel: er is geen breekwerk nodig om het glaswol in je spouwmuur te brengen. En als het er eenmaal in zit dan blijft het goed verdeeld in je spouw zitten. Zonder kans op inzakken. Na de isolatie voelt je huis warm en comfortabel. Daarom dus glaswol van Knauf Supafil. Echt goed.

Onze kwaliteitsgarantie.

Geen vochtproblemen.

Standaard 10 jaar garantie.

Duurzaam isolatiemateriaal.

Zo gaat het isolatiemateriaal je spouwmuur in.

Het isolatiemateriaal wordt van buiten in je spouwmuur gespoten. Dat doen wij niet zelf, maar een expert van Nederland Isoleert. Die boort gaten in de voegen van je buitenmuur. En spuit vervolgens met een slang het glaswol naar binnen. Nadat het isolatiemateriaal in de spouw is gespoten worden de geboorde gaten weer netjes dichtgemaakt in dezelfde kleur van je bestaande voeg. Zodra het opgedroogd is zie je er niets meer van. En zo heb jij in 1 dag glaswol in je muur. Zonder rommel in huis. Echt makkelijk.

Topkwaliteit glaswol aangebracht door de expert.

Het isolatiemateriaal is van hoge kwaliteit. Dat garanderen we met een standaard garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen. De isolatie wordt in je spouwmuur aangebracht door onze isolatiepartner Nederland Isoleert. Dé isolatie-expert en marktleider op het gebied van spouwmuurisolatie in Nederland. Nederland Isoleert is SKG-IBOK gecertificeerd. En dus mag jij erop vertrouwen dat je isolatie tot in de puntjes verzorgd wordt. Nadat je een offerte hebt aangevraagd, komt er een expert van Nederland Isoleert bij je thuis voor een check van je muren. Als je huis inderdaad isoleerbaar is, dan is de isolatie vervolgens binnen 1 dag geregeld.

  • Goed voor de waarde van je woning

Ook handig om te weten over het isolatiemateriaal.

Nog vragen of op zoek naar meer info over Knauf Supafil glaswol? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.

Als je spouwmuurisolatie via energiedirect.nl koopt, dan wordt je huis altijd geïsoleerd met duurzaam glaswol. Zo houden we het overzichtelijk. Het merk is Knauf Supafil.
Er zijn verschillende soorten glaswol isolatie. Knauf Supafil is een witte glaswol dat wordt gemaakt van zand en gerecycled glas. Het is een duurzaam isolatiemateriaal: er worden geen chemicaliën aan toegevoegd. Het wordt ook wel inblaaswol genoemd omdat het in je spouwmuur wordt geblazen.
Het plaatsen van het isolatiemateriaal gebeurt volledig van buitenaf. Het wordt met een slang in je spouwmuur gespoten. Dit gebeurt via gaten die in de voegen van de buitenmuur geboord worden. Met een slang wordt het materiaal vervolgens naar binnen gebracht. Nadat het isolatiemateriaal geplaatst is, worden de gaten weer netjes dichtgemaakt in dezelfde kleur van de bestaande voeg. Zodra het is opgedroogd zie je er niets meer van.
Ja, het isolatiemateriaal Knauf Supafil is behandeld met een siliconen laag. Deze zorgt ervoor dat het materiaal vochtwerend is en er geen vochtdoorslag van de buitenmuur naar de binnenmuur kan ontstaan.
Dat is een misvatting. In de jaren 70 ontstonden er door fouten tijdens de isolatie van de spouw vaak vochtproblemen. Daardoor wordt er nu soms gedacht dat spouwmuurisolatie voor vochtproblemen zorgt. Terwijl spouwmuurisolatie juist vochtproblemen kan voorkomen. Daarbij is het wel belangrijk dat de isolatie professioneel geplaatst wordt. Daarom werkt energiedirect.nl uitsluitend samen met isolatiepartner Nederland Isoleert. Zij zijn marktleider op het gebied van spouwmuurisolatie en SKG-IKOB gecertificeerd. Het certificaat garandeert dat er geen vochtproblemen worden veroorzaakt door de isolatiewerkzaamheden van Nederland Isoleert.

Slechte voegen of kapotte goten kunnen ook zorgen voor vochtproblemen. Deze gaan niet over met spouwmuurisolatie en moeten dus eerst opgelost worden voordat de isolatie gedaan wordt. Anders kan het vochtprobleem juist verergeren. Mocht tijdens de check van je huis blijken dat dit bij jou het geval is dan vertelt een isolatie expert van Nederland Isoleert je hier graag meer over.

In 95% van de gevallen presteert dit isolatiemateriaal het beste, met de minste risico’s tijdens en na het aanbrengen. Daarom kiest onze isolatiepartner Nederland Isoleert uitsluitend voor dit materiaal. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Knauf Supafil houdt je huis warm in de winter en koel in de zomer.
  • Het werkt als geluidsisolatie en het is brand- en vochtwerend. Zowel van binnen als naar buiten.
  • Schimmels en bacteriën krijgen geen kans bij Knauf Supafil.
  • Het materiaal is heel geschikt voor het isoleren van oudere huizen vanaf 1930.
  • Er is geen breekwerk nodig om het glaswol in je spouwmuur te brengen.
  • Na de plaatsing van het isolatiemateriaal blijft het goed verdeeld in je spouw zitten. Zonder kans op inzakken.
Knauf Supafil is een topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op alle producteigenschappen.
goedzitters

Isolatie maakt onderdeel uit van ons Goedzitters programma.

Omdat we vinden dat onze klanten nog meer voordeel verdienen. Met onze Goedzitters korting zit je als klant van energiedirect nóg beter. Waar wacht je nog op?