Een lage prijs, maar wel mét kwaliteit.

Als je ziet hoe goedkoop energiedirect.nl is, zou je kunnen denken dat onze service ook ‘cheap’ is. Maar goed én goedkoop gaan juist heel goed samen. Kijk maar eens wat onze klanten van ons vinden. Die geven ons een dikke 8,2!

Niet cheap, wel goedkoop.

Op zoek naar een energieleverancier met een lage prijs, maar niet tegen elke prijs? De goedkoopste is namelijk niet altijd de slimste keuze. Je wilt een lage prijs, maar geen gedoe met slechte service en bereikbaarheid of addertjes onder het gras. Bij energiedirect.nl gaan goed en goedkoop juist wel heel goed samen. Niet cheap, wel goedkoop dus.

Een dikke 8,2 van onze klanten. Mooi toch?

Bij energiedirect.nl vieren we iedere klantreview. Die bewijzen dat we goedkoop, maar niet cheap zijn. Een lage prijs betekent bij energiedirect.nl geen lage kwaliteit. Zo bedenken we steeds weer hoe we het regelen van je energiezaken nóg slimmer kunnen maken. Dat wordt gewaardeerd. En daar zijn we supertrots op!

Altijd goed en voordelig.

Voor stroom en gas wil je niet te veel betalen en vooral geen gedoe. Supervoordelig, maar dan mét een topservice. Zoals een app waarmee je in één oogopslag inzicht hebt in je energieverbruik. 1 soort groene stroom zonder extra kosten. Geen welkomstcadeau, maar een lekkere korting boven op een scherp tarief. En daarom is energiedirect.nl niet alleen de goedkoopste, maar ook de slimste keuze.

Elke review een feestje!

Voor ons is iedere review weer een feestje. Wij snappen heus wel dat je niet de hele dag met stroom en gas bezig bent. Dus maken wij het regelen van je energiezaken kinderlijk eenvoudig en voordelig. Dus als we dan te horen krijgen: ‘prima, alles werkt’, zijn we goed bezig en vieren we feest. Kijk maar.

Groene stroom, zacht prijsje.

Natuurlijk wil je groen bezig zijn. Maar je zit niet te wachten op een keuze uit 50 kleuren groen, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij standaard 1 soort groene stroom van 100% wind, zonder extra kosten. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee.

De beste service voor jou.

Je energiezaken regel je zelf online of via onze Regelneef app. Het is binnen een paar klikken gepiept. Onze website is niet voor niks uitgeroepen tot Beste Website van het Jaar. En kom je er zelf niet uit? We staan voor je klaar. Want als er iets niet cheap mag zijn, is het wel onze klantenservice.

Regel het met Regelneef app.

Met onze Regelneef app regel je al je energiezaken zo vanuit je broekzak. Hij geeft je dagelijks inzicht in je verbruik. En je checkt er of je termijnbedrag nog klopt. Dat maakt besparen een stuk gemakkelijker. Regelneef is niet voor niks de best beoordeelde energie-app. Lekker, want een app die cheap is, daar zijn we niet van.

 • Lekker lage prijs.

  Bij ons geen dure cadeaus of overbodige extra’s, maar wel een lekker lage prijs.

 • Gewoon groen.

  Groen is beter. Dus we hebben standaard groene stroom, zonder extra kosten.

 • Eenvoudig online.

  Regel je energiezaken direct via onze site of Regelneef app. Snel, gemakkelijk en in duidelijke taal.

 • Nu blij, straks blij.

  Altijd een scherpe deal. Of je nu klant wordt, of je contract verlengt.

Een dikke 8,2 van onze klanten.

Bij energiedirect.nl vieren we iedere klantreview. Die bewijzen namelijk dat we goedkoop, maar niet cheap zijn. En geven ons de kans om onze service nog beter te maken. Dat wordt gewaardeerd. Kijk maar.

Bereken jouw voordeel simpel en snel.

Bij energiedirect.nl zetten we iedere dag een stapje extra om je niet alleen een scherpe deal, maar ook de beste service te geven. En daar worden onze klanten blij van. Ze geven ons gemiddeld een 8,2! Ook overtuigd? Je regelt je overstap binnen een paar klikken. De rest doen wij voor je. Want voordeel wil je hoe sneller hoe beter. Bekijk hoeveel jij kunt besparen.

De beste website.

Energiedirect.nl is verkozen tot de beste én populairste energiewebsite van het jaar 2020. Supergoed!

Bel ons.

Ben je nog geen klant en heb je een vraag over onze producten, tarieven of andere voordelen?
Neem contact op.
`