Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Altijd een slimme keuze.

Voordeel, maar wel met kwaliteit.

Op zoek naar een voordelige prijs, maar niet tegen elke prijs? De goedkoopste is namelijk niet altijd de slimste keuze. Je wilt een scherpe prijs, maar geen gedoe met slechte service of addertjes onder het gras. Bij energiedirect.nl gaan goed en voordelig juist wel heel goed samen. 

Een dikke 8,2 van onze klanten.

Wij snappen heus wel dat je niet de hele dag met stroom en gas bezig wilt zijn. Dus luisteren we goed naar de feedback van onze klanten. Zo maken we het regelen van je energiezaken nog eenvoudiger. Maar dan wel met een topservice. En daar worden onze klanten blij van. Ze geven ons gemiddeld een dikke 8,2.

Elke review een feestje!

Bij energiedirect.nl vieren we iedere klantreview. Die bewijzen dat een goede prijs niet ten koste gaat van kwaliteit. Dus als we dan te horen krijgen: ‘prima, alles werkt’, zijn we goed bezig en vieren we feest. Kijk maar.

Groene stroom, zacht prijsje.

Natuurlijk wil je groen bezig zijn. Maar je zit niet te wachten op een keuze uit 50 kleuren groen, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij standaard 1 soort groene stroom van 100% wind, zonder extra kosten. Goed voor het milieu én je portemonnee.

De beste service voor jou.

Je energiezaken regel je zelf online of via onze Regelneef app. Het is binnen een paar klikken gepiept. Het antwoord op al je vragen vind je op onze website. Die is niet voor niks uitgeroepen tot Beste Website van het Jaar. En kom je er zelf niet uit? We staan via de chat voor je klaar.

Regel het met Regelneef app.

Met onze Regelneef app regel je al je energiezaken zo vanuit je broekzak. Hij geeft je dagelijks inzicht in je verbruik. En je checkt er of je termijnbedrag nog klopt. Dat maakt besparen een stuk gemakkelijker. Regelneef is niet voor niks de best beoordeelde energie-app.

 • Lekker lage prijs.

  Bij ons geen dure cadeaus of overbodige extra’s, maar wel een lekker lage prijs.

 • Gewoon groen.

  Groen is beter. Dus we hebben standaard groene stroom, zonder extra kosten.

 • Eenvoudig online.

  Regel je energiezaken direct via onze site of Regelneef app. Snel, gemakkelijk en in duidelijke taal.

 • Nu blij, straks blij.

  Altijd een scherpe deal. Of je nu klant wordt, of je contract verlengt.

Een dikke 8,2 van onze klanten.

Bereken jouw voordeel simpel en snel.

De beste website.

Energiedirect.nl is verkozen tot de beste én populairste energiewebsite van het jaar 2020. Supergoed!

Contact.

Ben je nog geen klant en heb je een vraag over onze producten, tarieven of andere voordelen?
Neem contact op.