Voordelige groene stroom en gas zonder poespas.

Bij energiedirect.nl geloven wij dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan. We voegen de daad bij het woord. Al sinds 2002, dag in dag uit. En dat levert jou direct veel voordeel op. En ons blije en tevreden klanten. Mooi toch?

Overal voordeel en gemak met onze apps.

Onze apps Regelneef en Tankey verhogen je salaris niet. Besparen doe je er wel mee. Thuis en onderweg. Met onze Regelneef app ben je altijd op de hoogte van jouw energiezaken. Én regel je alles zo vanuit je broekzak. Meer energie voor minder krijg je met Tankey. Je bespaart 5 cent extra op iedere liter brandstof die je tankt. Ze zijn gratis voor al onze klanten. Die wil je dus!

Meer over Regelneef

Meer over Tankey

Groene stroom en gas van energiedirect.nl
 • Lekker lage prijs.

  Bij ons geen dure cadeaus of overbodige extra’s, maar wel een lekker lage prijs.

 • Gewoon groen.

  Groen is beter. Dus we hebben standaard groene stroom, zonder extra kosten.

 • Eenvoudig online.

  Regel je energiezaken direct via onze site of Regelneef app. Snel, gemakkelijk en in duidelijke taal.

 • Nu blij, straks blij.

  Altijd een scherpe deal. Of je nu klant wordt, of je contract verlengt.

Een dikke voldoende van onze klanten.

Maximaal voordeel voor onze klanten, dat is onze ambitie. En dat doen we door dingen slim en goed te regelen. En daar worden onze klanten blij van. Dat zien we aan de positieve reviews. En daar worden wij weer heel erg blij van.

Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort!

Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse rugsponsor van PSV. Punt uit.

Lekker direct werken bij energiedirect.nl.

Al 15 jaar dagen wij de markt uit om het regelen van energie directer te maken. Dat doen we met een team van durfals, positievelingen, aanpakkers en enthousiaste medewerkers. En wat we onze klanten beloven, geldt natuurlijk ook voor onze medewerkers. Veel voordeel, lekker direct en geen poespas voor onze mensen. Dat werkt!

Kort verhaal toch lang maken?

We zijn heel kort over energie. Wil je toch meer weten? Dan vertellen we je er graag meer over. Klik hieronder voor meer energie.