Niet cheap, wel goedkoop.

Voor groene stroom en energieproducten wil je niet te veel betalen en vooral geen gedoe. Supervoordelig, maar dan mét een topservice. Zoals een app waarmee je in één oogopslag inzicht hebt in je energieverbruik. 1 soort groene stroom zonder extra kosten. Geen welkomstcadeau, maar een lekkere korting boven op een scherp tarief. En daarom is energiedirect.nl niet alleen de goedkoopste, maar ook de slimste keuze.

Altijd goed en voordelig.

Een lage prijs, maar dan wel met hoge kwaliteit. Bij energiedirect.nl zetten we iedere dag een stapje extra om je niet alleen een scherpe deal, maar ook de beste service te geven. Zodat jij jouw energiezaken simpel en snel kunt regelen. En dat levert jou altijd voordeel op. Check onze deal en start direct met besparen. Katsjing!

Nog meer besparen op energie?

Energie besparen is niet alleen goed voor je portemonnee. Je helpt er ook het milieu mee. Bij energiedirect.nl maken we energiebesparen makkelijk en voordelig. Met handige tools en duurzame oplossingen voor energiebesparing.

Exclusief voor klanten: zelf groene stroom opwekken met zonnepanelen.

Stroom besparen doe je met eigen zonnepanelen. Want daarmee wek je zélf groene stroom op. Zo heb je minder stroom nodig van je energieleverancier. En je spaart het milieu. 10 zonnepanelen leveren gemiddeld een voordeel op van ruim € 500,- per jaar. Vaak heb je de investering van je zonnepanelen al in zo'n 6-8 jaar terugverdiend. Daarna profiteer je nog jarenlang van gratis zelf opgewekte groene stroom. Zonnig vooruitzicht!

Exclusief voor klanten: gas besparen met spouwmuurisolatie.

Wist je dat je met een goed geïsoleerd huis veel energie kan besparen? Een huis zonder isolatie verliest veel m3 gas aan de verwarming. Niet goed voor het milieu en ook niet voor je portemonnee. Op gas besparen en toch een comfortabel thuis hebben? Check spouwmuurisolatie bij energiedirect.nl. Je bespaart daarmee tot wel 30% op je stookkosten. En je investering is gemiddeld binnen 4 jaar terugverdiend. Da’s pas slim energie besparen.

Illustratie energie vergelijken energiedirect.nl

Slim bezig met inzicht in je energieverbruik.

Met onze handige app Regelneef heb je dagelijks inzicht in jouw verbruik. Je ziet precies hoeveel stroom en/of gas je hebt verbruikt. In de app check je ook eenvoudig of je termijnbedrag nog matcht met je verbruik. Zo maken we het je wel heel makkelijk om slim bezig te zijn met energie. Je bespaart op je kosten én bent lekker bezig voor het klimaat.

`