Wist je dat je energie verhuizen zo gepiept is bij energiedirect.nl? Want jouw scherpe energietarief verhuist gewoon met je mee. Scheelt jou weer een klusje.

Geef je verhuizing door

Je energie verhuizen? Het makkelijkste klusje van allemaal.

Je gaat verhuizen. Proficiat! Voor een goede start in je nieuwe huis wil je dat alles goed is geregeld met je gas en licht. Bij energiedirect.nl is dat klusje zo geklaard. Laat ons weten dat je verhuist en wij regelen de rest. Fluitje van een cent.

energiedirect.nl verhuizing doorgeven inloggen

Je verhuizing doorgeven doe je eenvoudig online.

Laat ons weten dat je verhuist. Log in bij Mijn energiedirect.nl. Laat ons daar uiterlijk 1 dag voor de sleuteloverdracht weten dat je verhuist. Eerder mag ook natuurlijk. Je kunt je verhuizing tot 3 maanden voor de verhuisdatum aan ons doorgeven.

energiedirect.nl verhuizing doorgeven

Dit willen we weten over je verhuizing: 

  1. De datum dat je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt.
  2. De datum dat je de oude sleutel inlevert.
  3. Je nieuwe adres.
energiedirect.nl verhuizing doorgeven bevestigen

Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Alles doorgegeven? Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. En verloopt je verhuizing onverhoopt net wat anders? Geen probleem. Je kunt de data later nog veranderen. Ook dat heb je online zo gedaan.

Liever een video? Klaas vat het nog even voor je samen.

energiedirect.nl  verhuizen sleutels

Je meterstanden doorgeven.

Verhuizen is al druk genoeg. Bij energiedirect.nl maken we je het liever makkelijk. Je ontvangt van ons daarom automatisch een bericht om je te herinneren aan je meterstanden. Geef de meterstanden van je oude én nieuwe woning aan ons door en wij doen de rest. Als je een slimme meter heb dan lezen we de meterstanden automatisch uit. 

Welke meterstanden geef ik door?

Op de dag van je verhuizing noteer je de meterstanden van je oude woning. En ook van je nieuwe woning. De sleuteloverdracht is daar vaak een goed moment voor. Tip: maak voor je eigen administratie een foto van de meterstanden. 

Je energie verhuizen na sleuteloverdracht.

Daar doen we niet moeilijk over. Als je vandaag laat weten dat je verhuist,  zetten we morgen je contract om naar je nieuwe adres. Natuurlijk met het scherpe tarief dat je van ons gewend bent. Een datum in het verleden doorgeven gaat niet. 

Stroom en gas op 2 adressen.

Je hebt tijdelijk twee adressen. Dat komt vaker voor. Geen probleem. Als je in Mijn energiedirect.nl de juiste data doorgeeft, geldt je huidige scherpe deal automatisch voor beide adressen.

energiedirect.nl verhuizen meterstanden doorgeven

Ook handig om te weten over je energie verhuizen.

Nog vragen of op zoek naar meer info over het doorgeven van je verhuizing? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.