Alles over de energiemeter.
De ene is de andere niet.

Er zijn verschillende soorten meters. De traditionele enkele of dubbele meter en de slimme meter. Je netbeheerder installeert en onderhoudt de meters.

Meet je energieverbruik.

Alles over je meterstanden aflezen.

Er zijn veel verschillende meters en elke meter lees je net iets anders af. Weet je niet exact welke meters jij hebt? Geen probleem. Met ons stappenplan lukt het je in no time om de juiste meter te herkennen. Natuurlijk leggen we je ook uit hoe je je meters afleest. Kan jij je energie voor andere dingen bewaren.

Meterstanden doorgeven.

Zo nu en dan vragen we je om je meterstanden door te geven. Voor het opmaken van je jaarrekening, omdat je verhuist of als je net klant geworden bent bijvoorbeeld. Je ontvangt dan een e-mail van ons. Tot die tijd hoef je zelf niets te doen. Een verzoek van ons ontvangen? Geef je meterstanden eenvoudig online door.

Vragen over je energiemeter.

Er zijn verschillende soorten meters. Meestal heb je een stroom- en een gasmeter. Veel huishoudens hebben inmiddels via hun netbeheerder slimme meters gekregen. Heb jij ze nog niet? Op de website van je netbeheerder zie wanneer je aan de beurt bent.

Inzicht in je energieverbruik met de slimme meter.

Zelf je meterstanden niet meer aflezen? Met de slimme meter kan dat. Wij lezen je meterstanden dan namelijk automatisch op afstand uit. Handig voor jou en voor ons. En wat ook fijn is: het helpt je bij het monitoren van je energieverbruik. In onze handige app Regelneef en in Mijn energiedirect heb je zo altijd inzicht in je energieverbruik. Als je daarvoor toestemming geeft natuurlijk.

Ook handig om te weten over je energiemeter.

Nog vragen of op zoek naar meer info over energiemeters? Hier vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.