De prijs die je per kWh betaalt is deels afhankelijk van je energieleverancier. Energiedirect.nl levert standaard groene stroom van 100% windstroom voor een super scherpe prijs per kWh. Check direct onze stroomprijs en start met besparen.

Een scherpe prijs per kWh. Maar dan makkelijk!

Stroom is onmisbaar. Dat wil je dus goed geregeld hebben. Bij energiedirect.nl krijg je altijd een scherpe prijs per kWh stroom. Onze stroom komt van 100% Europese Wind. Groen én voordelig dus. Of je nu klant wordt of al jaren bent. Voor iedereen een goede deal, makkelijk online te regelen en dus ook lekker duurzaam. Zo zorgen we bij energiedirect.nl voor een frisse wind in groene energie. Pak je voordeel!

prijs kwh

Wat is kWh?

Je hebt kWh vast al eens op je energierekening zien staan. Het is de afkorting van kilowattuur, een eenheid van stroom. kW staat voor kilowatt en de ‘h’ voor het Engelse woord ‘hour’. 1 kWh is 1.000 Watt, een uur lang. Kijk maar eens op de apparaten die je in huis hebt. Daar staat in Watt of Kilowatt op hoeveel energie het verbruikt. Zo reken je zelf uit hoeveel kWh dit apparaat je per uur, per dag of het hele jaar kost. Wel zo handig om je huidige stroomverbruik te weten als je aan de slag wil met energie besparen. Je betaalt je stroom per kWh. Het loont dus om te kiezen voor een energieleverancier met een lage prijs voor stroom.

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

De prijs van kWh.

De prijs per kWh stroom is opgebouwd uit leveringskosten, netbeheerkosten en belastingen & toeslagen. De stroomprijs verschilt per energieleverancier, maar is ook afhankelijk van het soort tarief dat je kiest. Bij energiedirect.nl heb je de keuze tussen één tarief voor al je stroom of aparte tarieven voor dag- en nachtstroom. We noemen dit een enkeltarief en een dubbeltarief. Bij een dubbeltarief betaal je ’s avonds, ’s nachts en in het weekend een lagere prijs per kWh dan overdag. Welke keuze je ook maakt, met onze lage tarieven per kWh zit je altijd goed.

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

De kWh-meter.

Wil je graag meer inzicht in je stroomverbruik? Of heb je je voorgenomen om energie te besparen? Dan kan een kWh-meter handig voor je zijn. Je huis staat vol met apparaten die energie verbruiken, maar je hebt vast geen idee hoeveel. Benieuwd wat je televisie of de oplader van je mobieltje verbruikt? Je steekt de kWh-meter in het stopcontact en sluit er het apparaat op aan. De meter start direct met meten en op het display krijg jij het stroomverbruik te zien. Zo spoor jij in huis eenvoudig de apparaten op die veel kWh verbruiken. Plug in en meet!

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Bereken de kWh prijs eenvoudig bij energiedirect.nl.

Je hebt invloed op de prijs per kWh door te kiezen voor een leverancier met een lage energieprijs. Bij energiedirect.nl ontvang jij je stroom en gas standaard voor een scherpe prijs. Je krijgt bij energiedirect.nl bij een nieuw contract standaard groene stroom van 100% Europese Wind. En daar betaal jij niets extra’s voor. Goed voor je portemonnee én voor het milieu. Niet gek.

  • Scherpe prijs per kWh voor nieuwe én trouwe klanten.
  • Groene stroom zonder extra kosten.
  • Wij regelen de overstap!

Liever een video? Klaas vat het nog even voor je samen.

Ook handig om te weten over de kWh prijs.

Nog vragen of op zoek naar meer info over de stroomprijs? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.