Hulp bij besparen. Exclusief voor klanten.

Natuurlijk wil je besparen op energie. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Met onze scherpe tarieven en oplossingen voor groene stroom en gas bespaar je op je energiekosten. Altijd. En met een slimme meter heb je online inzicht en dus meer grip op je energieverbruik. Dat scheelt. 

Inzicht in je energieverbruik.

Via Mijn energiedirect.nl ben je altijd op de hoogte van je energiezaken en pas je eenvoudig je gegevens aan. Heb je een slimme meter? Dan heb je inzicht in je energieverbruik en wordt besparen nog makkelijker. Meer grip op je energiekosten. Zo doen we dat.

Zonnig voordeel met je eigen panelen. Exclusief voor klanten.

Met groene stroom van je eigen zonnepanelen bespaar je op energiekosten en het milieu. 10 zonnepanelen leveren gemiddeld een voordeel op van ruim € 500,- per jaar. Benieuwd wat panelen in jouw situatie opleveren?

Isoleren zonder rommel.

Met spouwmuurisolatie blijft de warmte in huis. En je geld in je portemonnee. Want je bespaart direct tot wel 30% op je stookkosten. En het rendement is gelijk aan een spaarrente van 10%! Waar krijg je dát nog? Het isoleren van spouwmuren is snel geregeld, meestal binnen 1 dag. En zonder rommel. Wel zo fijn.

Kom je er zelf echt niet uit?
Neem contact met ons op.

`