Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Handig: weten wat de afmetingen van zonnepanelen eigenlijk zijn. En je hoeft natuurlijk niet zelf te berekenen hoeveel er dan op je dak passen. Doe de Dakcheck en je weet het in 3 stappen. Da’s zo gepiept!

Afmetingen zonnepanelen.

Welke afmetingen hebben zonnepanelen?

Hoe groot zijn die zonnepanelen nu eigenlijk? Handig om te weten. Bij ons kies je uit 2 soorten: de ZonGoed en de ZonBeter. Deze panelen hebben dezelfde afmetingen. Namelijk: 1650 x 991 x 40 mm. Het verschil zit 'm dus niet in de maten van de panelen. Wél in de kleur en in het Wattpiek vermogen.

  • ZonGoed paneel: blauw en 330 Wp vermogen.
  • ZonBeter paneel: zwart en 370 Wp vermogen. 

Allebei zijn het zeer goede panelen. Je kunt dus nooit verkeerd kiezen!

afmetingen zonnepanelen bij energiedirect.nl

Hoeveel panelen passen er op je dak?

Hoeveel zonnepanelen er op je dak passen is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je dak en de afmetingen van de zonnepanelen. Maar 10 ZonGoed of ZonBeter zonnepanelen passen op een dak van ongeveer 16 m2.

Bij het installeren moet je ook rekening houden met bijvoorbeeld schaduw, hellingshoek en afstand tot de dakrand. Daarom laten wij het plaatsen van je zonnepalen graag over aan de experts van Volta Solar of Zon7. Zij zorgen voor een goed legplan voor je zonnepanelen-systeem. En zo voor een optimale werking van je panelen.

Met gemak op je dak.

kwaliteit zonnepanelen

De groene voordelen van zonnepanelen. Exclusief voor klanten.

Met twee soorten zonnepanelen met dezelfde afmetingen houden we het simpel en snel. En ook heel helder met een duidelijke uitleg en transparante kosten. Zo kun jij lekker shinen met je zonnepanelen.

Wil je weten wat jouw dak oplevert? Met de Dakcheck is dat zo geregeld.

Ook handig om te weten over de afmetingen van zonnepanelen.