De afmetingen van zonnepanelen.

Dat past!

Doe de Dakcheck

Ontdek binnen 1 minuut hoeveel je per jaar kunt besparen.

Onderdeel van Goedzitters.

Op de hoogte blijven van onze kortingsdeals?

Afmetingen zonnepanelen.

Zonnepanelen: ze zijn er in verschillende soorten en maten. Best lastig dus om te kiezen. Daarom houden wij het simpel met maar 2 soorten en allebei even groot. Lekker makkelijk.

Welke afmetingen hebben zonnepanelen?

Hoe groot zijn die zonnepanelen nu eigenlijk? Handig om te weten. Bij ons kies je uit 2 soorten: de ZonGoed en de ZonBeter. Deze panelen hebben dezelfde afmetingen. Namelijk: 1650 x 991 x 40 mm. Het verschil zit 'm dus niet in de maten van de panelen. Wél in de kleur en in het Wattpiek vermogen.

  • ZonGoed paneel: blauw en 330 Wp vermogen.
  • ZonBeter paneel: zwart en 370 Wp vermogen. 

Allebei zijn het zeer goede panelen. Je kunt dus nooit verkeerd kiezen!

Hoeveel panelen passen er op je dak?

Hoeveel zonnepanelen er op je dak passen is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je dak en de afmetingen van de zonnepanelen. Maar 10 ZonGoed of ZonBeter zonnepanelen passen op een dak van ongeveer 16 m2.

Bij het installeren moet je ook rekening houden met bijvoorbeeld schaduw, hellingshoek en afstand tot de dakrand. Daarom laten wij het plaatsen van je zonnepalen graag over aan de experts van Volta Solar of EnergieWonen. Zij zorgen voor een goed legplan voor je zonnepanelen-systeem. En zo voor een optimale werking van je panelen.

Met gemak op je dak.

Je hoeft echt niet zelf je dak op om te meten hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. Doe de Dakcheck en bereken het in 3 stappen. Da’s zo gepiept.

De groene voordelen van zonnepanelen. Exclusief voor klanten.

Met twee soorten zonnepanelen met dezelfde afmetingen houden we het simpel en snel. En ook heel helder met een duidelijke uitleg en transparante kosten. Zo kun jij lekker shinen met je zonnepanelen.

  • Zelf groene stroom opwekken met zonnepanelen.
  • Een lagere energierekening.
  • Installatie van je zonnepanelen in 1 dag.

Wil je weten wat jouw dak oplevert? Met de Dakcheck is dat zo geregeld.

Ook handig om te weten over de afmetingen van zonnepanelen.

Nog vragen of op zoek naar meer info over (de afmetingen van) zonnepanelen? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.

Zonnepanelen maakt onderdeel uit van ons Goedzitters programma.

Extra voordeel speciaal voor klanten.