De afmetingen van zonnepanelen.

Dat past!

250 euro korting voor klanten

Doe de Dakcheck

Ontdek binnen 1 minuut hoeveel je per jaar kunt besparen.

Wat is je postcode en huisnummer?

kWh

Onderdeel van Goedzitters.

Op de hoogte blijven van onze kortingsdeals?

Afmetingen zonnepanelen.

Zonnepanelen: ze zijn er in verschillende soorten en maten. Best lastig dus om te kiezen. Daarom houden wij het simpel en makkelijk door transparantie. In de meeste gevallen al binnen 3 maanden geïnstalleerd. Én.. Als klant krijg je bovenop onze scherpe prijs nog € 250 korting. Dat is lekker.

Welke afmetingen hebben zonnepanelen?

Hoe groot zijn die zonnepanelen nu eigenlijk? Handig om te weten. Bij ons kies je uit 2 soorten: de ZonGoed en de ZonBeter. Deze panelen hebben dezelfde afmetingen. Namelijk: 1650 x 991 x 40 mm. Het verschil zit 'm dus niet in de maten van de panelen. Wél in de kleur en in het Wattpiek vermogen.

  • ZonGoed paneel: blauw en 330 Wp vermogen.
  • ZonBeter paneel: zwart en 370 Wp vermogen. 

Allebei zijn het zeer goede panelen. Je kunt dus nooit verkeerd kiezen!

Hoeveel panelen passen er op je dak?

Hoeveel zonnepanelen er op je dak passen is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je dak en de afmetingen van de zonnepanelen. Maar 10 ZonGoed of ZonBeter zonnepanelen passen op een dak van ongeveer 16 m2.

Bij het installeren moet je ook rekening houden met bijvoorbeeld schaduw, hellingshoek en afstand tot de dakrand. Daarom laten wij het plaatsen van je zonnepalen graag over aan de experts van Volta Solar of EnergieWonen. Zij zorgen voor een goed legplan voor je zonnepanelen-systeem. En zo voor een optimale werking van je panelen.

Met gemak op je dak.

Je hoeft echt niet zelf je dak op om te meten hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. Doe de Dakcheck en bereken het in 3 stappen. Da’s zo gepiept.

De groene voordelen van zonnepanelen. Exclusief voor klanten.

Met twee soorten zonnepanelen met dezelfde afmetingen houden we het simpel en snel. En ook heel helder met een duidelijke uitleg en transparante kosten. Zo kun jij lekker shinen met je zonnepanelen.

  • Zelf groene stroom opwekken met zonnepanelen.
  • Een lagere energierekening.
  • Installatie van je zonnepanelen in 1 dag.

Wil je weten wat jouw dak oplevert? Met de Dakcheck is dat zo geregeld.

Ook handig om te weten over de afmetingen van zonnepanelen.

Nog vragen of op zoek naar meer info over (de afmetingen van) zonnepanelen? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.

Bij energiedirect.nl kies je uit 2 soorten zonnepanelen: de ZonGoed en de ZonBeter. Deze panelen hebben dezelfde afmetingen. Namelijk: 1650 x 991 x 40 mm.

Hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt berekenen we aan de hand van je stroomverbruik en kenmerken van je dak. Zoals de oppervlakte, oriëntatie, hellingshoek en schaduwvorming. We kijken dus niet alleen naar de afmetingen van je dak en de zonnepanelen.

In ons advies houden we niet alleen rekening met de afmetingen van je dak en de zonnepanelen. In de berekening nemen we alle belangrijke factoren mee: je stroomverbruik en kenmerken van je dak, zoals de oppervlakte, oriëntatie, hellingshoek en schaduwvorming.

We raden je aan om alleen het aantal zonnepanelen te kopen dat je nodig hebt voor je eigen stroomverbruik. Ook als je op je dak ruimte hebt voor meer zonnepanelen.

Stroom die je zelf niet gebruikt kun je terugleveren aan het stroomnet. Je ontvangt daarvoor dan een vergoeding per kWh. Maar deze ‘teruglevergoeding’ weegt niet op tegen de kosten van extra zonnepanelen.

Heb je een klein dak of is de ligging van je dak niet ideaal? We adviseren je dan het maximaal aantal zonnepanelen dat geschikt is voor je dak. Je bespaart daarmee gewoon op je stroomrekening. Het kan zijn dat je met je zonnepanelen minder energie opwekt dan dat je verbruikt. Dat is niet erg. Stroom die je extra nodig hebt, wordt geleverd door je stroomleverancier. Zo zit je dus nooit zonder.

Zonnepanelen maakt onderdeel uit van ons Goedzitters programma.

Extra voordeel speciaal voor klanten.