• Overstappen zonder gedoe, wij regelen het voor je!

  • Altijd een scherpe prijs voor groene stroom en gas.

  • Standaard 14 dagen bedenktijd.

Overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Slim bezig!

Wil je van energie overstappen? Dan hoef je alleen een nieuw energiecontract af te sluiten. Wij van energiedirect.nl worden graag je nieuwe leverancier. Waarom voor ons kiezen? Omdat wij geloven dat energie jou vooral om de kosten gaat. En dus maken we overstappen makkelijk én voordelig. Niet voor niets behoren we al sinds 2002 tot de goedkoopste in de markt. Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen.

illustratie overstappen bij energiedirect.nl

Daarom je energie overstappen.

Waarom overstappen van energie? Omdat je op zoek bent naar lagere energietarieven, betere voorwaarden, duurzame energie of een uitstekende service. Of je sluit jouw eerste energiecontract af en wilt een scherpe energiedeal voor groene stroom en gas. Bij energiedirect.nl vind je het allemaal. Dagelijks profiteren honderdduizenden huishoudens van onze scherpe prijzen. En bij ons: altijd groene stroom zonder extra kosten. Overstappen naar energiedirect.nl loont!

illustratie wanneer overstappen energie

Wanneer overstappen van energie?

Energieprijzen vergelijken en overstappen van energieleverancier kan je honderden euro's per jaar besparen. Maar omdat de inkoopprijzen dagelijks veranderen, schommelen ook de energie aanbiedingen in de markt. Dat maakt vergelijken en een energieleverancier kiezen een tijdrovende klus. Niet iets waar jij mee bezig wil houden, toch? Maar voor ons is dit ons vak. We worden er blij van altijd een scherpe aanbieding voor onze trouwe én nieuwe klanten te hebben. Dus garanderen we een scherpe prijs. En zo ben jij er zeker van dat je de juiste keuze maakt. Wel zo fijn.
illustratie eenvoudig online overstappen energie

Eenvoudig online overstappen.

Op zoek naar een scherpe energie actie? Hebben we! Bij ons geen gratis cadeau dat je uiteindelijk toch zelf betaalt, maar wél altijd een scherpe prijs voor stroom en gas. Overtuigd van onze scherpe energie aanbiedingen? Je overstap is in een paar minuten geregeld. En het mooie is dat je er zelf nauwelijks omkijken naar hebt. Wij regelen namelijk ook het opzeggen van je huidige contract. Da's handig!

Hoe werkt overstappen naar energiedirect.nl?

Overtuigd van ons voordelige overstap aanbod? Gefeliciteerd! Je zult er geen spijt van krijgen. Na je bestelling gaan wij voor je aan de slag. Hieronder zie je stap voor stap wat we voor je gaan doen en wanneer. Wij houden je tijdens de overstap steeds per e-mail en sms op de hoogte. Je hebt 14 dagen bedenktijd bij het overstappen van energie.

Bevestiging

Welkom! Je krijgt van ons binnen 1 werkdag een e-mail ter bevestiging met jouw energiecontract.

Inloggegevens

We sturen een e-mail met inloggegevens voor Mijn energiedirect.nl en onze Regelneef app.

Opzeggen contract

We zeggen je vorige contract voor je op. Hoef je zelf niets voor te regelen. Doen we gewoon.

Meterstanden

We lezen je meterstanden automatisch uit. Heb je nog een oude meter dan vragen we je de meterstanden aan ons door te geven.

Start levering

We starten met de levering van onze voordelige stroom en gas. Je krijgt standaard 100% groene stroom.

Ben je al klant van energiedirect.nl? Dan is overstappen écht niet nodig.

Ook voor jou hebben we een scherpe deal.

Ben je al klant van energiedirect.nl? Dan wil je natuurlijk blijven profiteren van onze scherpe stroom en gas tarieven. Logisch!

Wij zijn blij met onze klanten. Daarom hebben we niet alleen voordelige overstap acties voor nieuwe klanten, maar ook een scherpe deal als je je contract verlengt. Wel zo eerlijk vinden we. Benieuwd naar de aanbieding die we voor jou als trouwe klant hebben?

actie overstappen energie voor klanten

Ook handig om te weten over het overstappen van energie.

Nog vragen of op zoek naar meer info over energie overstappen? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.