De kosten van zonnepanelen.

Helder.

Doe de Dakcheck

Ontdek binnen 1 minuut hoeveel je per jaar kunt besparen.

Onderdeel van Goedzitters.

Op de hoogte blijven van onze kortingsdeals?

Kosten besparen met zonnepanelen.

Zonnepanelen, het kost wat. Maar dan heb je ook je eigen zonnepanelen, waarmee je veel geld kunt besparen. Met een overzichtelijk aanbod, een scherpe prijs en supersnelle installatie maakt energiedirect.nl het kopen van zonnepanelen makkelijk. Als klant van energiedirect.nl profiteer je ook nog eens van € 250 klantenkorting. Mooi meegenomen.

Zonnige investering.

De exacte prijs van zonnepanelen is afhankelijk van het soort panelen dat je kiest. Bij energiedirect.nl hebben we er twee: de ZonGoed en de ZonBeter. Beide zijn het topkwaliteit panelen voor een scherpe prijs. En standaard komen ze met een SolarEdge omvormer en optimizers waardoor de opbrengst per paneel nog groter is. We adviseren je het aantal zonnepanelen te kopen dat je nodig hebt voor je eigen verbruik. Zo houd je de kosten laag, is je besparing optimaal en verdien je je panelen in een aantal jaren weer terug.

Prijsontwikkeling zonnepanelen.

De prijs van zonnepanelen is een stuk minder hoog dan vaak gedacht wordt. Op de Nederlandse markt is de prijs in de afgelopen jaren met wel meer dan 60% gedaald. En de stroom die je zelf opwekt met je zonnepanelen is vaak goedkoper dan de stroom die je afneemt bij je energieleverancier. Daarom is investeren in zonnepanelen vaak veel aantrekkelijker dan dat je misschien zou denken!

Voordelige groene stroom van je eigen zonnepanelen.

Voor niets gaat de zon op. Maar zonnepanelen leveren je veel op. Zo spaar je het milieu en heb je minder elektriciteit nodig van je energieleverancier. En dat betekent maandelijks besparen op je energierekening!

De groene voordelen van zonnepanelen.

De kosten die je investeert in zonnepanelen leveren je ook een hoop voordelen op. Met zonnepanelen wek je namelijk zelf duurzame, groene stroom op. Je verlaagt zo ook de uitstoot van CO2. En dat is natuurlijk goed voor het milieu. En ook voor je portemonnee heeft het voordelen, want met de opbrengst van je zonnepanelen bespaar je direct op je energierekening. Extra voordeel: zonnepanelen maken je huis energiezuiniger. Uit onderzoek blijkt dat de woningwaarde daardoor zelfs met zo’n € 5000 stijgt!

Kosten besparen met zonnepanelen: ook dat kan!

Met tien zonnepanelen op je dak bespaar je al snel zo’n 500 euro per jaar op je energiekosten Gemiddeld gezien verdien je de investering in zonnepanelen binnen 6 tot 10 jaar terug. De kwaliteit van zonnepanelen is hoog. Daarom gaan je panelen tegenwoordig ongeveer 25 jaar mee. En dus profiteer je na de terugverdientijd nog zo'n 15 tot 20 jaar van gratis groene stroom. Dit levert je uiteindelijk een besparing op van enkele duizenden euro's. Doe de Dakcheck om te berekenen hoe snel jij de kosten van jouw zonnepanelen terugverdient.

Lagere netto prijs dankzij de btw-teruggave.

Mooie meevaller: koop je zonnepanelen dan kun je de btw voor de aanschaf en installatie terugvragen via de Belastingdienst. Het btw-tarief op zonnepanelen is 21%. Zo kosten je zonnepanelen je al gauw enkele honderden euro's minder. Geen zin in geregel? Daar hebben we wat op bedacht! Met de extra service ‘btw terugvragen’ regelt onze service-partner Volta Solar of EnergieWonen de btw-teruggave voor je. Voor een eenmalig bedrag van € 84,95 heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Liever een video? Klaas vat het nog even voor je samen.

Zonnepanelen dus. Maar dan makkelijk!

Bij energiedirect.nl laten we je graag stralen. Daarom houden we het simpel en snel, met twee soorten zonnepanelen, een duidelijke uitleg en transparante kosten. Lekker helder dus. En zo geregeld!

  • Topkwaliteit zonnepanelen voor een scherpe prijs.
  • Duidelijke uitleg en transparante kosten.
  • Zelf duurzame, groene stroom opwekken.
  • Kosten besparen op je energierekening. 
  • € 250 korting voor klanten.

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op jouw dak?

Ook handig om te weten over de kosten van zonnepanelen.

Nog vragen of op zoek naar meer info over de kosten van zonnepanelen? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.

Zonnepanelen maakt onderdeel uit van ons Goedzitters programma.

Extra voordeel speciaal voor klanten.