• Altijd een scherpe deal voor energie.

  • Standaard groene stroom zonder extra kosten.

  • Al je energiezaken makkelijk online geregeld.

Al onze voordelige energie op een rijtje.

Bij energiedirect.nl geloven wij dat het regelen van je energie eenvoudiger, voordeliger én duurzaam kan. Daarom krijg je bij energiedirect.nl standaard groene stroom. En dat altijd voor een scherpe prijs. Want voor je energie wil je niet te veel betalen. Nog meer besparen op je energie? We helpen je met slimme oplossingen om energie te besparen. En dat levert jou direct veel energievoordeel op. En ons blije en tevreden klanten. Mooi toch?

Illustratie stroom energiedirect.nl

Groene stroom voor iedereen.

Als we het hebben over energie dan mag stroom natuurlijk niet ontbreken. We kunnen niet zonder. Dat wil je dus goed én voordelig geregeld hebben. Bij energiedirect.nl krijg je goedkope energie die ook nog eens duurzaam is. Want welk energiecontract je ook kiest: bij ons altijd groene stroom voor een scherpe prijs. Gewoon doen.

Gas voor een voordelige prijs.

We gebruiken steeds meer duurzame energie. Toch is gas in veel huizen nog een belangrijke energiebron. Het bepaalt voor een groot deel je energieverbruik. En dus ook hoeveel je maandelijks betaalt voor je energierekening. Daar wil je dus niet te veel voor betalen. Bij energiedirect.nl krijg je gas voor een scherpe prijs. Lang niet gek.

Energie besparen.

Slim met energie omgaan is niet alleen goed voor je portemonnee. Je helpt er ook het milieu mee. Bij energiedirect.nl maken we energie besparen voor iedereen wat makkelijker. Met overzichtelijke tips en slimme oplossingen.

Energie, daar wil je niet te veel voor betalen.

Bij energiedirect.nl zijn we graag duidelijk over stroom en gas. Bij ons geen dure cadeaus of overbodige extra's, maar wel altijd een lekker lage prijs. Voor nieuwe én voor trouwe klanten. We behoren niet voor niets als sinds 2002 tot de goedkoopste energieleveranciers in de markt. Check onze scherpe energie aanbiedingen of vergelijk ons aanbod met dat van je huidige leverancier. Je doet het in 3 stappen online. Fluitje van een cent.

Illustratie energie vergelijken energiedirect.nl

Overstappen is vlot en eenvoudig.

Wij houden je tijdens de overstap steeds per e-mail en sms op de hoogte. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Hieronder zie je wat we vanaf nu voor je gaan doen en wanneer.

Bevestiging

Welkom! Je krijgt van ons een e-mail ter bevestiging met jouw energiecontract.

Inloggegevens

We sturen een e-mail met inloggegevens voor Mijn energiedirect.nl en onze Regelneef app.

Opzeggen contract

We zeggen je vorige contract voor je op. Hoef je zelf niets voor te regelen. Doen we gewoon.

Meterstanden

We lezen je meterstanden automatisch uit. Lekker makkelijk.

Start levering

We starten met de levering van onze voordelige stroom en gas. Je krijgt standaard 100% groene stroom.

Stap over naar energie van energiedirect.nl.

Of je nu op zoek bent naar een scherpe energieprijs of je energieverbruik wilt verminderen. Bij energiedirect.nl ben je aan het juiste adres. Want maximaal voordeel voor onze klanten, dát is onze ambitie. En dat doen we door energie slim, goed en duurzaam te regelen. Zo heb je als klant van energiedirect.nl ook de keuze uit topkwaliteit zonnepanelen of spouwmuurisolatie. Daarmee verduurzaam je slim je huis. En voor je stroom en gas zit je bij ons altijd groen en voordelig. Waar wacht je nog op?