Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.
  • Altijd een aanbod voor nieuwe én trouwe klanten.

  • Standaard groene stroom zonder extra kosten.

  • Wij regelen de overstap voor je!

De beste energie aanbieding voor jou.

illustratie energie aanbiedingen bij energiedirect.nl

De beste energie acties vind je bij energiedirect.nl.

Ben je op zoek naar de energieleverancier met de beste energie aanbiedingen? Dan zit je goed bij energiedirect.nl. Wij geloven namelijk dat het regelen van je energie eenvoudiger én voordeliger kan. En we voegen de daad bij het woord. Al sinds 2002, dag in dag uit. Op onze website vind je altijd de beste aanbiedingen van dit moment. En we houden het lekker overzichtelijk voor je. In slechts 3 simpele stappen zie je wat je per maand en per jaar gaat betalen. Lekker transparant.
illustratie energie aanbiedingen vergelijken

Energie aanbiedingen vergelijken? Doen wij al voor je.

Energieprijzen vergelijken en overstappen van energieleverancier kan je honderden euro's per jaar besparen. Maar omdat de inkoopprijzen dagelijks veranderen, schommelen ook de energie aanbiedingen in de markt. Dat maakt vergelijken een tijdrovende klus. Niet iets waar jij mee bezig wil houden, toch? Maar voor ons is dit ons vak. We worden er blij van altijd een scherpe aanbieding voor onze trouwe én nieuwe klanten te hebben. Dus garanderen we een scherpe prijs. En zo ben jij er zeker van dat je de juiste keuze maakt. Wel zo fijn.
illustratie geld besparen met aanbiedingen van energiedirect.nl

We behoren al jaren op rij tot de goedkoopste in de markt.

We begrijpen dat jij altijd de beste prijs voor je energie wilt. Daarom bij ons geen tijdelijke acties, of energie met "gratis" cadeau. Maar wel standaard groene energie voor de beste prijs op dit moment. Makkelijk online geregeld. Niet voor niets is energiedirect.nl drie jaar op rij door klanten verkozen tot Beste Website van het Jaar. Een nieuw energiecontract is bij ons al in 3 minuten afgesloten.

Overstappen naar energiedirect.nl is vlot en eenvoudig.

Bevestiging

Welkom! Je krijgt van ons binnen 1 werkdag een e-mail ter bevestiging met jouw energiecontract.

Inloggegevens

We sturen een e-mail met inloggegevens voor Mijn energiedirect.nl en onze Regelneef app.

Opzeggen contract

We zeggen je vorige contract voor je op. Hoef je zelf niets voor te regelen. Doen we gewoon.

Meterstanden

We lezen je meterstanden automatisch uit. Heb je nog een oude meter dan vragen we je de meterstanden aan ons door te geven.

Start levering

We starten met de levering van onze voordelige stroom en gas. Je krijgt standaard 100% groene stroom.

Extra veel voordeel voor onze klanten.

Ook handig om te weten over onze energie aanbiedingen.