Energiedirect.nl start LaadSlim-proef

80 klanten met een elektrische auto doen mee aan de "LaadSlim" proef van energiedirect.nl. In deze proef krijgen deelnemers korting op de energiemanager "Maxem", wanneer zij klant zijn of klant worden van energiedirect.nl.

Met deze slimme energiemanager laadt een elektrische auto op de momenten dat in huis minder energie wordt verbruikt, juist extra snel op. En als het te druk is op het elektricteitsnetwerk, wordt er minder snel opgeladen. Het slimme laadsysteem “Maxem” regelt dit automatisch. Hiermee verbruiken klanten niet alleen minder energie, maar besparen ook nog eens op hun energierekening omdat ze geen netverzwaring aan hoeven te leggen voor het laden.

Energiedirect.nl werkt voor de "LaadSlim" proef samen met Cohere Energy Solutions. Dit is de fabrikant van de energiemanager "Maxem" die de laadpunten aanstuurt. De proef loopt tot het einde van dit jaar.

Voordeel door slim laden.

Jorrit Pijlman, manager energiedirect.nl: "We kijken continu hoe we onze klanten meer voordeel kunnen bieden, nu en in de toekomst. Wij geloven dat elektrisch vervoer de spil wordt van het energielandschap. Door flexibel te zijn in wanneer ze hun elektrische auto opladen, dragen elektrisch rijders bij aan een duurzaam energiesysteem, terwijl zij hun energierekening verlagen. Met deze proef onderzoeken we de waarde van slim laden. Bij bewezen succes willen we dit grootschaliger gaan aanbieden.”

Meedoen aan "LaadSlim"?

Meedoen of meer informatie? Ga naar: www.maxem.io/nl/updates/slimmer-laden-energiedirect.

Perscontact.

Persvoorlichting energiedirect.nl.
Telefoon: 073 686 18 99.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!

`