Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Nieuw: Goedzitters van energiedirect.nl.

Super deals voor onze klanten.

Vandaag zijn we gestart met ons nieuwe loyaliteitsprogramma Goedzitters. Uiteraard zit je als energiedirect.nl klant sowieso goed, dankzij onze lage prijs voor stroom en gas. Maar we bieden nu ook mooie kortingsdeals waarmee je nóg beter zit. Goedzitters, noemen we die.

Energiedirect.nl is namelijk altijd op zoek naar nog meer voordeel voor jou, dat zit gewoon in ons DNA. De deals variëren van super voordelige zonnepanelen en isolatie (ideaal voor de komende winter) tot korting op tanken met Tankey, gedeelde elektrische scooters van Felyx en andere leuke acties. Er is voor ieder wat wils en je profiteert direct. Wil je nooit meer een kortingsdeal missen? Meld je dan aan voor de maandelijkse Goedzitters mail. Je kunt je op elk moment weer afmelden. 

En als klap op de vuurpijl zijn we een samenwerking gestart met Philips. Vanaf half november krijg je tot wel 50% op diverse huishoudelijke artikelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Mooi voor de feestdagen! 

Ga er maar eens goed voor zitten en bekijk al onze Goedzitters.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!