Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

“Geen gedoe maar wel korting. Daar houd ik van!”

Eric de Jong is blij. Blij met onze gratis app Tankey en het voordeel dat hij bij iedere tankbeurt krijgt. “Ik heb de app nu ongeveer drie weken en het werkt prima. Vooral voor mijn portemonnee. Ik rijd veel kilometers en tank zeker 1 keer per week. Ik bespaar dus snel een flink bedrag.“

Tankey?

Met de nieuwe gratis app Tankey voor klanten van energiedirect.nl krijg je 5 cent extra korting op iedere liter brandstof. De app is bij meer dan 200 tankstations van Tamoil in Nederland te gebruiken. En dat worden er steeds meer. Al meer dan 7000 klanten hebben de app gedownload.

Hoe werkt het?

  • Download de app Tankey gratis in de appstore of googleplay.
  • Log in met je gegevens van energiedirect.nl.
  • Tankey zoekt het dichtstbijzijnde tankstation voor jou.
  • Selecteer je pompnummer in Tankey.
  • Tank.
  • Betaal je voordeelprijs bij de kassa.

 

Geen gedoe.

Eric: “Het werkt heel simpel, omdat je je telefoon altijd bij je hebt. Pompnummer intoetsen, tanken en aan de kassa je voordeel cashen. Makkelijk verdiend dus. Ik ben niet zo van de pasjes en stempelkaartjes. Die vergeet ik altijd dus dan kan je meestal fluiten naar je voordeel. Of je krijgt het pas veel later. Bij Tankey dus niet. Geen gedoe maar wel korting. Daar houd ik van! Ik heb mijn contract bij energiedirect.nl met 2 jaar verlengd en krijg nu nog meer korting. Er zijn mensen die naar België rijden voor een paar cent korting. Dus ik denk dat Tankey echt voor veel mensen een uitkomst is. Wie houdt er nu niet van voordeel, toch?”

 

Ook Tankey?

Download Tankey gratis en go.