Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.

De gasprijs is deels afhankelijk van de energieleverancier die je kiest. De gasprijs bestaat uit leveringskosten, netbeheerderskosten en energiebelastingen. De gasprijs wordt per kuub gemeten en verrekend. Een kuub wordt aangegeven met m3. Energiedirect.nl levert gas voor een voordelig tarief.

Bekijk onze energie producten
gasprijzen energiedirect.nl

Gasprijs berekenen.

Je wilt je kosten voor gas berekenen omdat je wilt vergelijken, overstappen of besparen. Of alle drie. Dan kun je het beste uitgaan van je werkelijke verbruik. Weet je dat niet, reken dan met het gemiddelde gasverbruik van eenzelfde type woning. Met onze energiecalculator hieronder kan je een goede schatting maken.

Gasprijs per m3 vergelijken.

Wanneer je de gasprijs per m3 vergelijkt, kijk je net als de prijs per kWh stroom vooral naar de leveringskosten. Dat zijn namelijk de energieprijzen die per energieleverancier verschillen. Let bij het vergelijken van de gasprijs ook op het soort tarief en de contractduur. Energiedirect.nl levert stroom en gasproducten van 1, 2 en 3 jaar met vaste tarieven. Bij een product van 1 jaar kun je ook voor variabel tarief kiezen.

Lage gasprijs per m3 bij energiedirect.nl.

Kies voor energiedirect.nl en profiteer van lage tarieven voor gas en stroom. Al 350.000 mensen kozen voor onze lage tarieven voor gas en stroom.

Bekijk onze producten en tarieven